Het gebeurt niet vaak, maar soms krijg ik wel eens de vraag of ik nog vrijgezel ben. Ja ik ben vrijgezel en ik heb nog nooit een relatie gehad. Dat bracht mij op het idee, om eens een keer iets anders dan anders te doen op mijn blog. Ik ben benieuwd naar jullie! Klik even verder…

Mijn meest favoriete webshops!Ik ben dus vrijgezel, nog nooit een vriend gehad. En ik kan niet echt zeggen dat ik daar heel blij mee ben, maar het maakt mij niet per definitie ongelukkig. En dat wilde ik delen in mijn Story Time ❤ Leven als vrijgezel.

Ik ben dus bijna 27 jaar oud en altijd vrijgezel geweest. Nu ik ouder begin te worden, begint het wel iets meer te knagen aan mij. Niet dat ik steeds ongelukkiger wordt, maar ik vraag mij toch af hoe het is om iemand te hebben die aan je zijde staat, die er voor je is en vooral heel veel van je houd, je knap vind en ga zo maar door. Hoe zal mijn relatie zijn? Gedoemd om te mislukken en na 5 relaties nog geen leuke man gevonden? Of in 1x raak. Misschien is het het lot wel dat ik moet wachten tot mijn 30e, 40e levensjaar. Dat lijkt mij nou echt niet leuk. Toch vraag ik mij af: Is het toch weer dat ene ding dat ertoe doet? Moet je er persé voor openstaan? En hoe doe je dat dan? En ik heb misschien wel het gevoel dat ik er klaar voor ben, maar ben ik dat wel en zit ik niet teveel vastgeroest in het leven wat ik nu heb? Het zijn allemaal vragen.

Ik ben benieuwd hoe andere meiden dit ervaren, daarom heb ik een anonieme enquete gemaakt dieStory Time ❤ Leven als vrijgezel jullie mogen invullen. Zo kun jij je ei kwijt en weet ik hoe andere meiden daarover denken.
Wil je je verhaal zo wel kwijt? Dan reageer je gewoon hieronder in de reacties met jouw verhaal.

Of klik hier om direct naar de enquete te gaan. En hem gewoon daar in te vullen. Ik zal deze link ook delen op social media, dus als je mij daar volgt dan kan je hem daar ook aanklikken eventueel.
Dankjewel voor het invullen van de enquete alvast. Dat geeft mij een beetje meer inzicht in hoe jullie het ervaren om single te zijn. Dit kun je als man en als vrouw invullen, dus maak je daar geen zorgen over. Ik ben dus heel benieuwd.

Laat je wel in de reacties weten of je de enquete hebt ingevuld? Dat vind ik fijn om te weten. Of stuur mij een tweet of PB via Instagram of Twitter, dat kan ook als je echt 100% anoniem wilt blijven voor de buitenwereld.

Story Time ❤ Leven als vrijgezel

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief