Voor een tijdje geleden ben ik benaderd of ik wilde schrijven over producten van de webshop Salonne Pro en dat vond ik echt heel erg leuk. We hebben wat heen en weer gemaild en ik heb 2 producten ontvangen van Selma & Sharon. En ik wil ze graag aan jullie laten zien met een fijne review.

Stage Line eyeshadow & waterproof liner ❤ Salonne Pro

De producten die ik binnen kreeg waren de: Waterproof eyeliner en de Metallic powder (oogschaduw)

Het merk is Stage Line
De webshop heet Salonne Pro.
Even voor de duidelijkheid.

Stage Line eyeshadow & waterproof liner ❤ Salonne Pro

Dit zijn de producten uit de verpakking.
Ziet er mooi uit vind ik.

Clean, simpel, basic, maar wel doeltreffend?

Stage Line eyeshadow & waterproof liner ❤ Salonne Pro

De oogschaduw die ik kreeg zit in deze mooie verpakking. Mat zwart met een doorzichtig potje waar je de kleur van de oogschaduw al kunt zien. Super handig als je er meer zou hebben; zie je tenminste in een oog opslag welke het is.

Stage Line eyeshadow & waterproof liner ❤ Salonne Pro

Wanneer je hem opendraait zie je niet meteen dit, daarvoor moet je wel eerst een plastic beschermlaagje eraf halen. En de bovenkant van de verpakking is een kwastje; die kan je er gewoon aftrekken.
Je kunt het al een beetje zien op de foto, van die naadjes/ inhammen – om ze even zo te noemen (bij gebrek aan een beter woord, waarvoor excuses)- waar je hem open moet maken.

Het kwastje gebruik ik persoonlijk niet, hooguit om even een klein randje bijwerken bij de wimperrand.

ingrediënten van de oogschaduw
ingrediënten van de oogschaduw

Stage Line eyeshadow & waterproof liner ❤ Salonne ProStage Line eyeshadow & waterproof liner ❤ Salonne Pro

En dit is in close-up hoe nummer 12 eruit ziet.
Links boven: zonder flits en rechts onder: met flits.

Hoe doet hij het?

Goed! Ik breng hem het liefst aan met een vochtig oogschaduw kwastje. De pigmentatie is ongeacht of je hem “nat” of droog aanbrengt, super goed. Hij blijft ook heel goed zitten, maar ik gebruik wel altijd een oogschaduwbasis of concealer onder mijn oogschaduw.

Een klein nadeel: ik moet mijn bril wel 2 tot 3x schoonmaken, want deze oogschaduw valt op mijn brillenglazen hahaha. Heb ik normaal ook al, maar met deze is het echt extreem veel. Dat komt gewoon omdat het een losse oogschaduw is, dat heeft verder niets met de oogschaduw zelf te maken, want die is echt gewoon goed.

Hij kost €12,95.

Stage Line eyeshadow & waterproof liner ❤ Salonne Pro

En dan heb ik ook nog de Stage Line waterproof liner. Deze zou tot 14 uur moeten blijven zitten.

Stage Line eyeshadow & waterproof liner ❤ Salonne Pro

Het is eigenlijk niet echt een eyeliner, maar een oogpotlood. Deze “slijpt” zichzelf door gebruik, wat ik best wel fijn vind, want ik heb eigenlijk best een hekel aan de normale potloodjes, want die puntjes worden soms zo ontzettend scherp; auw. Maar deze hebben ook weer een nadeel, want als je ze te ver uitdraait breken ze af (er is bij mij ook al een klein puntje afgebroken).

Stage Line eyeshadow & waterproof liner ❤ Salonne Pro

Ik heb een hele basic zwarte kleur, wat echt perfect is. Want ik breng deze aan aan de bovenste wimperrand (niet op mijn oog, maar in het Engels noemen ze het tightlining) en dan is het dus heel fijn als het puntje niet te scherp is en de kleur goed zwart. Geslaagd!

ingrediënten van de eyeliner
ingrediënten van de eyeliner

Hoe bevalt hij?

Heel goed! Echt waar, hij blijft heel goed zitten! Het tightlining gaat super goed en hij zit super lang heel erg mooi. Want als ik ‘s avonds mijn make-up eraf haal zit hij er nog gewoon op. Hoera!

Deze waterproof liner kost €13,94.

Looks met deze oogschaduw;

https://www.instagram.com/p/BfsiPjeHadE/?taken-by=bloggingmika

https://www.instagram.com/p/Bez16D6Hw1P/?taken-by=bloggingmika

Dit moet ik trouwens even delen!

https://www.instagram.com/p/BevPcL7ndws/?taken-by=bloggingmika

Dit is de oogschaduw over het potlood. Gewoon een beetje met mijn vinger opgepakt van de oogschaduw en op mijn hand gesmeerd. WAUW! Ik denk oprecht dat je deze ook als highlighter op je gezicht kan gebruiken, dus wie weet probeer ik dat wel eens een keer.

Binnenkort komt er ook een tutorial online waarbij ik deze oogschaduw gebruik. Dan zie je hem dus in actie.

Selma en Sharon van Salonne Pro… dankjewel voor deze producten.

Liefs,
Michelle


Stage Line eyeshadow & waterproof liner ❤ Salonne ProDeze producten heb ik gekregen!
Om te testen en een
review over te schrijven voor jullie.
– Samenwerking Salonne Pro –