Ik heb de webshop van Spartoo gevonden!

“Een beetje van Michelle en een beetje hulp van Spartoo”

Spartoo is een webshop met kleding, schoenen, accessoires etc. en als ik dat dan vind, zo’n lekker compleet pakketje dan wordt ik daar heel blij van en kun je een hele look samenstellen zonder dat je moet wisselen van webshop. Perfect. Dat moet ik natuurlijk wel delen met jullie. En dat doe ik dan het liefst zo uitgebreid mogelijk met informatie over de webshop, de merken, de betaalmogelijkheden en de manier van verzenden en retourinfo. Doe ik dan wel de volgende keer ja? Bij een andere webshop.
Ik heb namelijk iets gedaan, waar ik heel blij van word: collages maken met 5 verschillende looks. Van Lazy Sunday tot School girls look. Met alleen kleding uit de webshop van Spartoo.

Wil je die looks nu zien? Dan moet je zeker even verder kijken, want ik heb er veel moeite in gestoken. Gewoon, omdat ik dit voor jullie wil doen.

 

Michelle’s Spartoo wishlist items:

Ja, ik heb een mini wishlist lijstje met 3 items. Ik heb de items namelijk speciaal gezocht voor mijzelf, gewoon omdat ik eigenlijk opzoek was naar 1 specifiek ding: hebben ze net zulke hippe schoenen voor kinderen als in mijn favoriete webshop om kinderschoenen te kopen? En met groot genoegen kan ik zeggen dat dat inderdaad zo is en daaruit kwam deze super leuke, schattige sneaker met bloemetjes van Geox. Helemaal zwart met wat lak.

 

Spartoo.nl - Geox Creamy

Sommige weten het inmiddels: ik heb nogal een kleine voet (kindermaat 33/34), waar ik niks aan kan doen inderdaad, maar een leuke volwassen schoen vinden is nogal een opgave. En toen vond ik dus uit de nieuwe collectie deze schoenen: deze GEOX Creamy schoen.

Spartoo.nl Accessoire (Sjaal)

Spartoo.nl Accessoire (Muts)

En laten we wel zijn: het voelt als een diepvries buiten en soms verlang ik echt naar een muts (ik heb een muts, ja dat wel), maar deze Barts Fly beanie vind ik stiekem nog veel leuker met die über schattige vlindertjes.

Maar je zag ook nog de Roxy Nola Infinity Sjaal met die super schattige pastelkleurtjes en die past wel bij de muts die ik al heb. Maar de muts past weer beter bij mijn jas (denk ik).

Je ziet het: Ik zou vooral goed op de afdeling Spartoo accessoires kunnen slagen. Super leuke spullen!
Dat is dus gelijk mijn wishlist, maar ik wilde jullie graag laten zien hoe groot het aanbod is op Spartoo en heb daarom dus die collages gemaakt. Wil je weten wat jouw lievelingsitem kost? Ga dan naar de pagina Merken, waar je  meer dan 1700 merken zult vinden..! 1700!!!!! Ja dat las je goed. Dan ga je naar het merk van jouw favoriete item en dan kan je hem opzoeken en kopen (hoop ik voor je).

De looks waarin jij de show gaat stelen!

Kerst Diner / Party outfit

Kerst/ Party outfit met Spartoo

Lazy Sunday

Lazy sunday outfit met Spartoo

Sportdag op school of met je collage’s op het werk

sport outfit met Spartoo

Classic Woman

Classy Woman met Spartoo

Dat waren dus mijn eerste 4 looks, maar ik besef dat er ook veel jonge meisjes kijken die vooral heel kleurrijk willen en om mee naar school te kunnen en er ook nog hip uitzien. En daar heb ik heel erg mijn best op gedaan om die als bonus aan jullie mee te geven.

School Girls look met Spartoo

Dit waren dus mijn 5 looks in totaal om jullie als inspiratie mee te geven wanneer jullie iets willen kopen, maar niet weten wat er allemaal te koop is bij Spartoo. Zoals je ziet is er voor iedere vrouw, ieder meisje wel een toffe look te maken met de items die er te koop zijn van heel veel verschillende merken. Bekend en misschien wat minder bekend.

En wat ga jij kopen?

Heb je iets gevonden en besteld? Laat je dat dan ook weten? Het is namelijk helemaal niet erg als je het toch niet mooi vind staan, want het verzenden en retourneren is gratis bij Spartoo. Daar heb je tenminste wat aan.

Heb je iets gehouden? En had je dit besteld naar aanleiding van dit bericht? Deel je outfit dan met mij op Instagram of Twitter en tag dan ook @spartoo_nl op Twitter of spartoogram op Instagram.

Laat maar weten wat jouw indruk is van de webshop en wat je van de door mij persoonlijk samengestelde looks vind! En hopelijk koop je ook nog iets, dan kan ik het item zien, gewoon wanneer jij het draagt.

Dus wel even kijken op spartoo.nl! Misschien kost jouw favoriete item helemaal niet zoveel als je denkt. En dankjewel voor het lezen van weer een nieuw artikel op Blogging MiKa ~  Spartoo ❤ Mijn aanraders

Veel shop plezier.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief