Ik hoor het je al denken “Spannend nieuws….?” Nee ik ben niet opeens in het geheim gaan trouwen of zwanger geraakt opeens of toch een partner gekregen. Nee dit gaat over de aankomende maand Februari, waarin ik mijzelf een doel heb gesteld. En dat doel is 28 dagen lang een artikel online hebben om 9:00 uur ‘s morgens! Waarom?

In Februari ga ik 28 dagen lang bloggen over Veganisme en alles wat daarbij komt kijken. En is dat dan Spannend nieuws….? Ja, want ik hoop dat het goed ontvangen word en voornamelijk dat ik informatie heb gevonden waar jullie en ik ook wat mee kunnen gaan doen.

Niet veganisten zoals ik willen informatie. Vooral informatie, maar ook weten of het allemaal zoveel duurder is en heel erg ingewikkeld.
Wel veganisten willen misschien weten hoe ik erover denk, samen met anderen en afwachten of het voor hen misschien ook nog wat nieuws oplevert.

En ook heb ik een leuke naam bedacht!

28 Days | Vegruari ❤ Blogging MiKa goes Vegan

28 Days | Vegruari

Precies zoals ik al zei 28 dagen alleen maar informatie over veganisme en alles wat daarbij komt kijken opgedeeld in verschillende categorieën.

Tot morgen dus!

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief