Morgen is het Valentijnsdag. Morgen geef ik je dan ook wat mooie inspiratie voor je haar. Zo kun je je haar mooi opsteken of mooi krullen, vlechten, etc. Allemaal mooie kapsels bij elkaar, die ik voor jullie heb opgezocht. Maar wat is een mooi kapsel zonder een prachtige make-up? Zeker voor de meest romantische dag als morgen, wil je er natuurlijk wel op je allermooist uitzien. En omdat de kapsels allemaal heel romantisch zijn (spoiler alert), heb ik vandaag een Smokey Valentines day look! Ben je er klaar voor?

Met Valentijnsdag is het namelijk super romantisch allemaal en lieflijk met roze, rood… alle clichés. En ook met een romantisch kapsel wilde ik de ogen juist heel zwoel en sexy maken. Een sexy smokey Valentines day.

Ik ga je de look laten zien en onderaan de foto’s zal ik voor je opsommen wat ik heb gebruikt. Ook wat ik heb gebruikt voor mijn wenkbrauwen, gezicht.

Smokey Valentines day

Dit is mijn versie van de echt klassieke smokey eyes.
Ik heb een budgetproof palette gebruikt met budget oogpotlood. Je ziet het helaas niet, maar op mijn ooglid heb een bordeaux kleurige oogschaduw, in de arcadeboog een taupe kleur en op het randje van de oogpotlood een antracietgrijze kleur met onder de wenkbrauwen een lichte highlighter. Alles uit een mooi quattro palette.

Smokey Valentines day

Wanneer de ooglook in warm licht bekijkt zie je dat de look echt heel mooi warm is, echt een mooie sexy ooglook. De aandacht gaat echt naar je ogen op deze manier.

Smokey Valentines day

Wanneer je mijn look full face in daglicht bekijkt zie je duidelijk de aandacht op je ogen met een glanzend lichte lipgloss.

Ik denk dat deze look voor verschillende huiden en alle oogkleuren geschikt is.
Daarbij: Smokey eyes is echt een klassieker die voor verschillende situaties geschikt is. Dus voor Valentijnsdag ook.

De producten die ik heb gebruikt!

Gezicht:

❤ MUA Skin Define hydro primer
Milani Conceal + perfect 2-in-1 foundation 01 Creamy Vanilla
Max Factor Facefinity all day flawless 3-in-1 foundation Light Ivory 40
Real Techniques Miracle Diamond sponge
Milani Retouch + erase concealer 01 Fair
❤ Essence Stay all day 16H Long lasting concealer 10 Natural Beige
Beautyblender
❤ Catrice Prime and fine mattifying powder waterproof transparent 010
❤ Catrice Nude Illusion loose powder transparent  matt – review
❤ NYX Powder blush Taupe PB11 – review
❤ Sleek blush Rose gold 926 – review
❤ Catrice High glow mineral highlighting powder 010 Light Infusion

Wenkbrauwen:

❤ Milani Stay put brow color 01 Soft brown – review
❤ Artdeco Clear lash & brow gel – review

Ooglook:

❤ Too Faced shadow insurance eyeshadow base – klik hier
❤ Catrice longlasting eye pencil waterproof 010 New kids on the block
❤ Catrice Kaviar Gauche quattro eye shadow palette C01 Iris Sauvage – klik hier
Unity Cosmetics  Eye liner 327 (bruin) – potlood 
❤ Catrice Made to stay highlighter pen 010 Eye like
L’Oréal False lash architect 4D waterproof mascara

heart-914682_640

Ik hoop dat jullie deze Smokey Valentines day look mooi vonden, dat ik jullie ermee heb geïnspireerd om eens wat anders te doen dan champagne kleur op je ooglid, een minimalistisch bruin lijntje op je ogen, mascara en een roze lipgloss. Het is namelijk veel te leuk om je ogen lekker te laten spreken met make-up, ze lekker te laten opvallen en uit je comfortzone te gaan.

Vind je dit nu een heel slecht plan? Laat dan weten waarom?
Maar laat ook weten als je het juist heel gaaf vind en wel zeker geïnspireerd erdoor bent.

En wat zijn jouw plannen voor morgen?
Ik heb geen vriend, dus voor mij zal het een hele normale dag zijn, niets bijzonders. Daarom gun ik het jullie zo en doe ik graag moeite voor een mooie look voor jullie. Omdat je het verdiend.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief