Ik besloot om, na vele keren deze naam te hebben gekregen als tip, om hem dan toch maar eens te bestellen; Smashbox primer. Maar welke moest ik dan kopen? Ik kon niet kiezen, tot ik de Smashbox primer set zag, toen wist ik meteen dat die het moest worden. Zo kon ik er 3 proberen en wellicht zit daar dan de perfecte match tussen. En ik heb ze getest. Daarom vandaag de review.

Ik kreeg de set in deze super leuke doos. Ik noem hem de Smashbox primer set, maar eigenlijk heet hij Smashbox Travel primer set – 3 travel bestsellers.
Smashbox primer set

Wat een onwijs leuk doosje zeg. Zo is het nog eens leuk om iets binnen te krijgen.

Smashbox primer set

Op de achterkant een lap tekst waar je u tegen zegt.

Smashbox primer set

Op de bovenkant zie je de inhoud van de primer set.

De Smashbox photo finish pore minimizing primer
De Smashbox photo finish foundation primer
En de Smashbox photo finish primer water
Alleen dan de mini versies.

Smashbox primer set

Dit is hoe het verpakt zat ín het doosje. Te schattig. Ik ben dol op deze verpakking.

Smashbox primer set

Dit zijn ze. De super schattige mini’s.

Smashbox photo finish pore minimizing primer

Deze is paars van kleur, dat is niet alleen de verpakking maar ook het product.
Deze primer vind ik echt heel fijn. Hij doet het goed. Alleen is het overduidelijk een bommetje siliconen. Dus als je daar niet van houd dan raad ik je zeker af om deze te gebruiken. Je huid voelt wel heel glad na het aanbrengen, dus dat is wel apart.

Wil je liever niet een bommetje siliconen, dan zou ik denk ook niet de

Smashbox photo finish foundation primer

aanschaffen, omdat ook deze duidelijk een siliconen basis is. Al vind ik wel dat deze al een heel klein tikje lichter voelt dan de pore minimizing. Deze is olie vrij, deze foundation primer, en dat merk je ook echt. Bij deze en bovengenoemde primer ga je echt niet glanzen door de dag heen. Perfect spul als je het mij vraagt.

Dus zoals de pore minimizing is ook deze foundation primer erg fijn voor een hele mooie gladde basis die de hele dag je gezicht matter lijkt te houden. Je poeder glijd niet weg en je gezicht ziet er niet uit als een spiegel of speklap aan het eind van de dag qua glim en bling.

Smashbox photo finish primer water

Deze vind ik het minst fijn. Dat ik het moet sprayen vind ik dan nog het minst erg, maar mijn gezicht gaat toch erg glimmen; en dan niet mijn hele gezicht, maar vooral de t-zone en dan nog erger: mijn neus gaat zo plakken en glimmen na een halve dag. Verder moet je echt hem even droog wapperen voor je verder kunt. Daarna voelt hij dus wel fijn op je gezicht, dat wel. Maar gedurende de dag doet hij niet echt veel voor je huid. En ook vind ik dat hij mijn make-up wat vlekkerig maakt, en dan bedoel ik vooral de bronzer, terwijl ik mijn gezicht afpoeder. Heel gek, maar wel waar.

Smashbox primer set

Deze twee zou ik dus zo weer kopen, alhoewel ik ze wel erg duur vind.
€37 voor de linker primer en €34 voor de rechter primer. Dat vind ik wel duur, maar als ik het er voor over zou hebben en het zou kunnen missen: tot nu toe zou ik ze zeker aanraden.

Toch ben ik ook benieuwd naar jouw review. Dus heb jij hem? Laat dan even weten welke jij hebt en waarom je hem zou fijn vind en of je hem nog een keer zou kopen.

This girl want to know en mijn lezers ook uiteraard, want ervaringen zijn er om te delen.

Liefs,
Michelle