Vandaag weer eens een écht productreview. Het is een wenkbrauwproduct. En ik zie je ogen al gaan glinsteren, tijd om mij af te kraken toch? NO WAY! Ik ga je namelijk direct nu duidelijk maken, dat ik niet volledig blij ermee ben. Maar ik wil het tóch laten zien.
Dus ben je geïnteresseerd in een eerlijk en oprechte review over een wenkbrauwproduct, dan moet je zeker even verder lezen en natuurlijk kijken.

Ik ga jullie vandaag alles vertellen over de Sleek Eyebrow Stylist en wel in 2 kleuren direct. Waarvan 1 ik alleen op foto laat zien zonder wenkbrauwfoto’s.

22-01-2015 Sleek eyebrow styler
Dit is waar ik graag wat meer over wil gaan vertellen.

Allereerst: die vlekken op de verpakking heb ik zelf niet gemaakt. Ik gebruik mijn product namelijk niet voordat ik het heb gefotografeerd (als ik het wil gaan reviewen). Niets slordiger dan een nieuw product dat al vies is. Maar goed. Dit gaat uiteraard niet op als je een gebruikt product zo fijn vind dat je besluit er tóch een review over te maken. Dit kan gebeuren als blogger. Het is net waar je inspiratie opborrelt.

Maar goed.
De verpakking is heel erg basic wit met zwarte letters met een beetje roze in het logo van Sleek.
Ik vind hem niet mooi, maar dat maakt mij niet uit. Ik gooi de verpakking bij dit soort producten direct weg dus geen probleem. Ik zou het wel erg vinden als ik een mooi Dior palette of ander product had gekocht en daar de verpakking lelijk en al vies van zou zijn. Wat ik overigens niet verwacht. Maar oké dan snap je wat ik bedoel.

Ik kocht dus Light & Medium:
22-01-2015 Sleek eyebrow styler1
Het potlood zelf vind ik alles goedmaken. Hij is heel mooi strak vormgegeven en de kleurnaam staat duidelijk op het potlood.
Het potlood is mat zwart, en bevat niet alleen het potlood, maar ook een borsteltje.
22-01-2015 Sleek eyebrow styler2
Daardoor is hij iets langer dan je wellicht gewend bent van een wenkbrauwpotlood, maar ik vind hem niet eens zo super lang en was eigenlijk verrast toen ik het borsteltje ontdekte.
Dit potlood ligt super fijn in de hand.

Op naar de details:
22-01-2015 Sleek eyebrow styler3
Daar zie je boven het borsteltje. En wat ik daarover kan zeggen:
Hij werkt super fijn en snel. Hij is namelijk erg stevig en de haren werken fijn. En zwart is altijd goed. Niet zo besmettelijk, maar wel een klein nadeel vind ik dat hij net wat te kort is. Ik kom met het plastic tegen mijn wenkbrauw als ik borstel. Niet dat dat aan mij ligt hoor, maar het valt mij op. En ja dat vind ik best wel storend. Ik zie hem liever wat langer, nu moet ik vooral met een punt-richting werken.

Daaronder zie je het potlood. Het product zelf.
Deze heeft een hele bijzondere vorm die ik zeker weten niet had verwacht.
Het product is niet echt een potlood. Uiteraard noem ik hem zo, maar hij is meer wax-achtig. Erg vettig dus ook. Dit vind ik jammer, dit had ik niet verwacht. Maar het wax-achtige heeft ook voordelen. Je doet er stukken langer mee dan een regulier potlood en hij breekt niet af. Hij is namelijk wat lomper en robuuster en dat zorgt hiervoor, dus in dit geval voor voordelen.
Het is overigens echt wel even wennen om mee te werken.

En dan nu:
De eerste keer dat ik het had gebruikt kreeg ik dit effect:

22-01-2015 Sleek eyebrow styler4
Dit moet je echt even niet al te serieus nemen dus.
Ik vond het in het begin namelijk echt een tegenvaller, een irritant rotding zeg maar.
Door de wax wat ik niet had verwacht, de breedte van het potlood, het borsteltje was wennen. Maar dit geeft wel even een goed beeld van de kleur en dekking van het Sleek Eyebrow Stylist potlood.
En ik ben eerlijk als ik oprecht zeg dat ik de eerste dag gewoon echt niet blij was met het resultaat.

Gelukkig zat ik midden in de 30 Days Make-up Challenge en kan ik goed oefenen.
En dan is dit het resultaat van een paar dagen oefenen:
22-01-2015 Sleek eyebrow styler5
Ben ik volledig tevreden, wil ik dat ermee zeggen? Nee echt niet.
Ik had het mooier gevonden als ‘ie net wat lichter was geweest. Hij wordt namelijk iets donkerder door het aanbrengen. Dus nee ik ben er niet heel erg blij mee nee.
De donkere bewaar ik gewoon voor als ik een keer visagie ga doen. Handig, want mijn producten beginnen ook zo langzaam aan op te raken, omdat ik het zelf gebruik * oops! *
Maar goed… ik geef dit potlood gewoon een ruime voldoende. een 6?
Vandaag heb ik het potlood ook gebruikt en daar ben ik iets meer tevreden over.

2015-01-22 13.01.54
En nu hoop ik dat ik niets verkeerd vraag, maar ik wil het tóch graag weten:
Wat vinden jullie van dit potlood en het effect?

En hou alsjeblieft erover op hoe lelijk je Mijn wenkbrauwen wel niet vind. Dat weet ik nu onderhand wel. Ik vind ze wel mooi wat breder en goed bijgetekend.
Het gaat om het potlood. Voor het geval je dat niet in de gaten had haha.

Nog even wat basic informatie:
Ik kocht dit product bij Bol.com

Veel shopplezier en laat maar weten of jij hem ook koopt/ hebt.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief