Vandaag heb ik echt iets, waar ik in elk geval heel enthousiast over ben, en dat is een shoplog. Gewoon omdat het kan en zo ontzettend leuk is om je iPad of laptop op schoot te pakken en lekker online te shoppen. Dat deed ik ook, bij Miss Lipgloss’ shop. Deze webshop, van onze geweldige beautyblogger Cynthia, zit vol met leuke make-upjes, gezichts-, en lichaamsverzorging. Daar houden we allemaal wel van, maar ik besloot om woord bij daad te nemen en een bestelling te plaatsen. En vandaag wil ik jullie laten zien wat ik heb gekocht, namelijk nagellak. Van Barry M, maar ik kocht ook nog een Orly product. Dus kijk snel verder.

Barry M & Orly, in de webshop van Miss Lipgloss.

07-03-2014 Shoplog Miss Lipgloss shop4Laat ik beginnen met het product van Orly.
Dit is de Orly Spritz Dry.Deze spray droogt je nagellak in no-time, dat is wat het beloofd.
“Dries nail laquer & conditions skin”

En ik moet toegeven, ja deze spray laat je nagels echt een stuk sneller drogen en ruikt overigens ook nog eens heerlijk, alsof het parfum is wat je op je handen spuit. Tot nu toe enthousiast, maar ik heb het nog maar 1x gebruikt, dus een echt oordeel kan je dat niet noemen.

Maar waar de bestelling echt om draait is de nagellak. Want dat is wat ik écht wilde bestellen.
Ik ben namelijk echt heel nieuwsgierig geworden naar de, inmiddels heel bekende, structuurlakjes. Op al wat instagramaccounts, twitpics en blogs heb ik ze gezien en werd steeds enthousiaster en heb “Hebben hebben hebben – gevoel” kwam steeds terug bij het zien van de foto’s van de lakjes. Dus vroeg ik Cynthia of zij een review had van de Barry M lakjes met liquid sand effect en kreeg direct de link. Fijn! Ik was nog meer overtuigd. Dus ik bestelde. En dit is het geworden: 3 lakjes van Barry M.

Te beginnen met Barry M Textured

07-03-2014 Shoplog Miss Lipgloss shop1Dit is het Barry M Textured Nail Paint in  de kleur Kingsland Road.

Een mooie zachtroze kleur met structuur. Heel apart, dat zag ik al op diverse swatchfoto’s.

07-03-2014 Shoplog Miss Lipgloss shop2Ook kocht ik deze Barry M Textured Glitter Nail Paint. Dit is dus zoals het eerste lakje, maar dan met glitters. WAUW! Dat wil ik niet missen. Voor deze swatches ging ik even naar de site van Charlotte van PinkyPolish. WAUW! Perfectie.

Dit is ook echt een mooi lakje. Roze met gouden glitters.

07-03-2014 Shoplog Miss Lipgloss shop3En nog zo’n mooi Textured Glitter nail paint van Barry M, maar deze is wat meer met een bruine kleur.

En natuurlijk, om jullie exact de kleuren te kunnen laten zien maakte ik swatches.
Vandaag probeerde ik zelf gelijk het Barry M Textured lakje. En ik ben verliefd, dus ik laat jullie graag zien hoe mooi het lakje is.

07-03-2014 Shoplog Miss Lipgloss shopDit is dus Barry M. Textured nail paint
kleur: Kingsland road.

Echt een prachtig lakje. De structuur is zo mooi fijn, maar wel duidelijk. Prachtig. Ik ben fan geworden van dit soort lakjes.

Laten we ook eens de andere lakjes bekijken.

07-03-2014 Shoplog Miss Lipgloss shop5Echt zo mooi. Die met de glitters ga ik dan ook snel uitproberen.
Van links naar rechts zie je hier:

Duchess
Princess
Kingsland Road

Welke is jullie favoriet? Hebben jullie ook dit soort lakjes misschien?
Kortom, let me know what you think (:

Ik ben fan.

Ze zijn dus te koop bij Cynthia! in haar shop, €5.35 per stuk kosten deze lakjes. Dat vind ik overigens een prima prijs.
De Orly Spritz Dry kost €13.95 voor 120 ml.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief