Voor een tijdje terug kocht ik al eens CHI Keratin, omdat ik deze op aanraden van John had gekocht. Er was niks mis mee, het is een goed merk, maar ik wilde eens wat anders en kocht producten van John Frieda en later ook nog eens een set van John Frieda, maar deze zette ik niet online. Even proberen dacht ik. Maar die beviel niet, dat was de John Frieda Dream Curls serie (shampoo & conditioner) en ik had juist het gevoel dat mijn krullen daar nog meer van gingen uitzakken, mijn natuurlijke krul.
Tot ik het op had en toch maar weer in de John Beerens Shop ging kijken. Ik wilde namelijk de nieuwe lijn van PIMP Amsterdam. Die hadden ze, maar die heeft een lange levertijd, dus koos ik nog een setje uit. Die wil ik je vandaag laten zien. Die is weer van CHI.
Kijk dus maar snel verder.

Ik ging voor CHI. Toch wel weer.
Maar nu koos ik voor de Curl Preserve lijn. Die kan je dus bij John kopen en waarom ik hier voor heb gekozen is:

CHI Curl Preserve Duo is de perfecte verzorging voor krullend haar. Dit duo
brengt het natuurlijke vochtgehalte in balans en geeft het haar een stralende
glans. Het duo voorkomt pluis en kroes. Krullen krijgen meer veerkracht en
voelen gezond aan.

Tjing. Dat is precies wat ik nodig heb.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe Shampoo en Conditioner kocht ik samen voor €25,-

Dit vond ik een mooi prijsje. Ik kocht ze gelijk met de PIMP Amsterdam – No Curls No Glory shampoo & Pimp Amsterdam – No Curls No Glory conditioner, maar vanwege de levertijd kreeg ik eerst deze, over een paar weken de PIMP Amsterdam lijn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADit is de CHI Curl Preserve  low pH Shampoo

CHI Curl Preserve Shampoo is een zachte shampoo die het haar diep reinigt. De
shampoo heeft een lagere PH waarde, wat krullend haar ten goede komt. CHI Curl
Preserve Shampoo brengt het natuurlijke vochtgehalte van het haar in balans. Dit
zorgt voor stralende, veerkrachtige krullen. Daarnaast sluit de shampoo de
haarschubben, waardoor het haar een mooie glans krijgt en pluis voorkomen wordt.
CHI Curl Preserve Shampoo zorgt voor zachte, soepele, kroesvrije krullen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn de CHI Curl Preserve – low pH treatment

CHI Curl Preserve Conditioner is een zachte treatment die het haar diep voedt. De conditioner heeft een lagere PH waarde, wat krullend haar ten goede komt. CHI Curl Preserve conditioner brengt het natuurlijke vochtgehalte van het haar in balans. Dit zorgt voor stralende, veerkrachtige krullen. De treatment bevat ceramische bestanddelen die het haar van binnenuit versterken. Daarnaast sluit de treatment de haarschubben, waardoor het haar een mooie glans krijgt en pluis voorkomen wordt. CHI Curl Preserve conditioner zorgt voor zachte, soepele, kroesvrije krullen. Naast dat CHI Curl Preserve conditioner vrij is van SLS, sulfaten en parabenen, is de treatment ook vrij van parfum en siliconen.

  • Reinigt en versterkt het haar van binnenuit
  • Geeft het haar een mooie glans en meer veerkracht
  • Gaat pluis tegen
  • Vrij van SLS, sulfaten en parabenen

Ik ben echt heel benieuwd of dit de oplossing is.
Ik kan er gelukkig even overna denken, welke de beste is. CHI of PIMP.

Nog even wat extra informatie van de site van John:

 

Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid CHI Curl Preserve Shampoo aan op nat haar. Masseer de shampoo zachtjes in totdat deze schuimt. Uitspoelen met warm water. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid CHI Curl Preserve conditioner aan op gewassen haar. Masseer de treatment zachtjes in en laat deze enkele minuten intrekken. Uitspoelen met warm water.

Resultaat: CHI Curl Preserve Duo zorgt voor zachte, soepele krullen. Het haar is vrij van pluis en heeft een mooie glans.

Tip: Gebruik voor optimaal resultaat ook de andere producten uit de CHI Curl Preserve lijn.

Dat moet goedkomen denk ik.

Nog even close-up:

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe shampoo

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn de conditioner.

Benieuwd naar hoe mijn haar erop reageert. Ik heb echt heel dun haar, krullend (gelukkig) en snel vet. Dus ja, kijken of dit de oplossing is zeg maar.

Iemand al enige ervaring met CHI Curl Preserve lijn?

Ik raad John Beerens webshop trouwens erg aan. Ik wilde eerst 1 lijn wijzigen uit mijn bestelling, maar Suzan (klantenservice John Beerens webshop) raadde mij aan de bestelling gewoon door te laten gaan ivm levertijd PIMP Amsterdam. Nouja, ze raadde het mij niet aan, ze attendeerde mij erop. En dat vind ik echt heel fijn, anders had ik 2 – 4 weken moeten wachten op shampoo.

Dus zowel voor de snelle levering als de goede klantenservice: JOHN BEERENS WEBSHOP!!! DOEN!

Liefs,

Michelle