WOW, Even een momentje hoor… Het is alweer 2 januari. 2 JANUARI 2016, just like POEF. Zaten we niet gisteren nog in 2014? Poeh time flies. Gelukkig vergat ik niet om te bloggen en te vloggen 😷. Maar laten we dan maar gewoon lekker verder gaan met ons leven, ook in 2016 toch?! En waarom niet flawless in de make-up? Gewoon omdat het kan en dan ook nog met zo’n sexy titel, dan komt het vast goed. Shades of Grey inspiration is niet voor niets de titel van deze blogpost. Ik heb namelijk een foto tutorial voor jullie geïnspireerd op 50 Shades of Grey.

Oh je hebt doorgeklikt omdat je denkt dat ik nu ga praten over de film 50 Shades of Grey. Maar nee, sorry: Ik ga je iets veel leukers geven, want dat kennen we inmiddels wel. Ik geniet namelijk net zo van de film als… kuch sorry… make-up! Ik kan zo ontzettend blij worden van een mooie make-uplook! Echt waar. En daarom: Shades of Grey inspiration. Inderdaad, ik heb mij enkel laten inspireren door de kleur grijs. Want hoe maak je een ooglook met grijs met 4, mogelijk met 2 of 3 kwasten en 1 oogschaduwpalette die ook nog eens super budget is? Ik ga het je laten zien door middel van een foto tutorial.

Shades of Grey ooglook1

En dit is hem! Dit is wat ik je vandaag ga leren maken. Een Shades of Grey inspiration make-up met een mooie touch of pink for sexy!

Shades of Grey inspiration

Welja, laten we hem nog maar eens erin gooien, omdat het al lang geleden is dat ik een echte foto tutorial a’ la Blogging MiKa heb gemaakt en jullie vast niet heel erg hebben onthouden hoe lelijk mijn ogen en wenkbrauwen zijn zonder make-up.

Shades of Grey inspiration

Shades of Grey inspirationShades of Grey inspiration


Shades of Grey inspiration


Shades of Grey inspiration


Shades of Grey inspiration


Shades of Grey inspiration


Shades of Grey inspiration


Shades of Grey inspiration

En dan nu…  het volledige eindresultaat.

Shades of Grey inspiration

Shades of Grey inspiration

Shades of Grey inspiration

Shades of Grey inspiration

Shades of Grey inspiration

En nu willen jullie natuurlijk ook weten welke producten ik heb gebruikt! Dat ga ik je uiteraard vertellen, maar dan wel in een lijstje onder elkaar.

Voor de ogen:

❤ Catrice eye brow stylist – 020 Date with ash-ton
❤ Gosh defining brow gel
❤ Etos eye shadow primer
❤ Etos eyeshadow palette – smokey eyes (Kleuren 1 (wit), 4 (muisgrijs) en 5 (donkergrijs met glitters))
❤ Essence liquid eyeliner waterproof – zwart
❤ Etos mega volume mascara – black

Kwasten:
❤ Zoeva bamboo platte oogschaduw kwast
❤ Zoeva 227 Soft definer
❤ Zoeva 230 pencil
❤ Superlooks (grote fluffy blending brush)

Voor het gezicht:

❤ Bourjois Healthy mix
❤ Make-upstudio concealer  onder de ogen en op mijn neus
❤ Make-upstudio transparante poeder voorhoofd, wangen, kin
❤ Catrice Nude Illusion losse poeder
❤ Sleek Face Contourkit – light
❤ Etos bronzing powder – Glorious Glam
❤ Etos highlighting powder – Gold (ook in de binnenste ooghoek)

Kwasten:
❤ Zoeva 102 Silk Finish
❤ Sigma concealer F70
❤ Real Techniques Miracle Complexion Sponge
❤ Etos powder brush
❤ Zoeva bamboo powder
❤ Real Techniques Setting brush om de poeder onder mijn ogen aan te brengen en highlighter aan te brengen!
❤ Zoeva 109 Luxe face paint
❤ John van G blush/ poeder kwast die kreeg ik ooit bij Tom Sebastian op de praktijkdag van NTI Visagie studie.

Dat was de lijst met producten die ik heb gebruikt voor deze gehele look van wenkbrauw tot highlighter.

Laat je mij weten of jij deze look mooi vind en of je deze na zou maken? Zo ja, tag mij in je Instagram foto of op andere Social media kanalen!  Ik vond het in elk geval super leuk om te doen voor jullie. Wellicht heb ik jullie ermee geïnspireerd om een look te maken die hier op lijkt of misschien maak je hem exact na… het maakt ook niet uit wat je doet: als ik je maar iets heb kunnen leren. En voor tips of advies: Schroom je niet en vraag het even hieronder in de reacties dan help ik je graag, daar ben ik visagist voor en blogger.

Liefs,

Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief