In samenwerking met SevenBien wil ik jullie een aantal van hen items, uit hun webshop: www.sevenbien.nl!
Ik kreeg deze mooie kans om een nieuwe webshop, die ik nog niet kende, te leren kennen en items aan jullie te laten zien. Ik koos voor SevenBien ❤ Sieraden & Kleding, dus ik ga jullie snel meenemen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Laat ik beginnen met de sieraden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Je ziet hier ook een mooie gekleurde portemonnee op, maar die komt later.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eerst de prachtige oorbellen en de prachtige ketting.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Links zie je deze prachtige zwart/ gouden oorbellen. Het zijn een soort veren/ bladen.
Aan je oor zit een heel mooi pareltje.
Ik vind deze oorbellen heel chique, maar toch speels en jong.

in samenwerking met SevenBien1
Dit is hoe ze in je oren zitten. Ze hangen niet helemaal goed, maar voor de foto heb ik ze even goed gehangen. Ze draaien namelijk met de achterkant naar voren. Jammer.

Ze kosten €3,99 per paar. Super leuk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ook kocht ik deze love-peace oorbellen die ik inmiddels al weer een aantal keren heb gedragen. Ik vind ze echt super leuk.

in samenwerking met SevenBien
Deze hebben mijn hart echt gestolen. Ik vind ze onwijs leuk en je voelt ze ook niet.

De zwarte veertjes zijn wat zwaarder, maar zitten ook fijn.
Deze love-peace oorbellen vind ik ook echt toppertjes.

Deze kosten €4,99

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En dan deze lange ketting. Het is namelijk een lange ketting in een diep donkerpaarse kleur.
Maar het leuke is dat je hem ook nog een keer om je nek kan doen, dan wordt hij korter.

in samenwerking met SevenBien2
Deze lange ketting kost €8,95
Het zijn eigenlijk 3 losse kettingen, die je dus naar eigen wens kan omhangen.

De sieraden vind ik dus al echt heel erg leuk, ben ik heel erg blij mee. Alleen jammer dat de zwarte oorbellen de verkeerde kant op dreigen te draaien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En dan deze kleurrijke portemonnee. Wat een plaatje is het.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hij heeft een soort “rieten draden” die zijn gevlochten in diverse kleuren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De rits is heel stevig en is rood. Dit past ontzettend leuk bij de kleurtjes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
In de binnenkant zie je veel pasjes vakken, een ritsvak en 2 open vakken.
Deze heb ik al een keer gebruikt en dit is wat ik heb ondervonden:

  • De buitenkant vind ik super mooi. De kleuren zijn geweldig.
  • De rits is stevig.
  • De binnenkant is zwart, wat ik prima vind, maar wit was misschien vrolijker en leuker geweest.
  • Hij heeft veel vakjes voor passen, briefgeld en muntgeld. Maar de vakjes voor de pasjes zijn niet al te best. Wanneer je namelijk 1 pasje erin hebt, lijken ze andere vakjes al te strak te zijn. Ik krijg mijn pasjes met veel geduw erin, maar ik vind het niet fijn. Daar is dus niet overna gedacht. Jammer.
  • De open vakken voor briefgeld, zijn ook zeer geschikt voor een compleet ander doeleinde: je mobiel. Ja, je leest het goed; Mijn Sony Xperia Z3 past erin. YAY! OP deze manier kan je belangrijkste passen, wat geld én je mobiel meenemen en hoef je je tas niet mee te nemen. Dat scheelt een hoop.

in samenwerking met SevenBien3
in samenwerking met SevenBien4
Ook bestelde ik kleding mee. In de hoop dat het zou passen. Nou daar zat ik mooi mis. Ik wil er liever ook geen aandacht aan besteden, maar omdat SevenBien mij een mooi bedrag aan shoptegoed heeft aangeboden wat ik mocht besteden, neem ik beide items toch even met je door.

Allereerst het Chic shirtje.
Dit is een lichtroze shirtje, normale lengte, getailleerd? Ja ietsjes wel.
Op het shirt zitten zwarte hartjes gedrukt en zitten er “diamantjes” op; de letters zijn daarvan, van die steentjes/ diamantjes. Lekker veel bling dus. De matte hartjes zorgen voor een bijzonder effect.
Ik baal oprecht dat zelfs deze XL maat mij niet gaat passen. Je ziet hier namelijk echt een XL hangen. Hij valt als een normale M – confectiemaat 38 om precies te zijn. En ja je leest het goed; hij past dus mijn moeder, niet mij (mij met geen enkele mogelijkheid).

Op de onderste foto zie je een shortje.
Een mooi mengsel van kleuren die gedekt zijn, maar toch erg leuk voor de zomer. Wat dacht je van dit shortje over je bikini slip? Heel erg mooi.
Je kan hem aansnoeren met een touwtje.
En wederom: dit zou maat XL/XXL zijn. Niet dus.

Het shirtje kost €19,99
Het shortje kost €8,99

Bij www.sevenbien.nl kan je o.a. terecht voor goedkope dameskleding, maar ook goedkope schoenen en uiteraard zoals ik dat deed voor accessoires (kettingen, oorbellen, tassen, portemonnees etc.) Want zeg nu zelf: duur is het zeker niet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Op deze foto zie je ook nog een zilveren envelopje, met “veel shopplezier”, daarover later meer. Houd mijn Social Media en deze blog in de gaten zou ik zeggen.

Wat vinden jullie van deze SevenBien ❤ Sieraden & Kleding? Kennen jullie de webshop al? En wat is jouw ervaring ermee?
Wellicht ga je iets kopen na aanleiding van dit artikel? Laat je gedachte gaan in je reactie.

Follow
Volg je mij al op Bloglovin? Dan weet je zeker dat je altijd op de hoogte bent.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief