I Love SensatioNail. Dat is inmiddels wel duidelijk na dat ik er al eerder over schreef in mijn blogpost over SensatioNail.
En vandaag vond ik het tijd om de rode kleur te proberen.  Scarlet Red. Niet zomaar een rode kleur, maar de rode kleur die iedereen (!) staat. Dus ik ben weer helemaal blij.
En ben jij ook benieuwd, lees dan snel verder.

Scarlet Red is een mooie rode kleur dus, voor iedereen geschikt.
Scarlet Red krijg je in de Starterkit, die kost €71.99 bij Bol.com en dat is je geld echt voor 100% waard. Je krijgt namelijk (bijna) alles wat je nodig hebt om je eigen gelnagels thuis te hebben. Dat vertelde ik al eerder in een blogpost, Klik om daar direct naar toe te gaan.

De kleur in de starterkit kan ook anders zijn, je hebt hem in verschillende kleuren zoals Raspberry Wine, maar ook in de kleur die ik zelf apart kocht, namelijk Pink Chiffon (klik voor het artikel met foto’s)

En daarbij kun je los nog ontzettend veel kleuren krijgen, wat jij het mooist vind.

Dit is echt een fijne aankoop.

Ben jij benieuwd hoe Scarlet Red eruit ziet, kijk eens naar onderstaande foto’s.

04-08-2013 SensatioNail Scarlet Red04-08-2013 SensatioNail Scarlet Red204-08-2013 SensatioNail Scarlet Red1WAUW!
De perfecte rode kleur. Ik hou normaal helemaal niet zo heel erg van rode nagels, maar hier wordt ik echt heel erg blij van.
De kleur loskopen kan ook, via deze link voor €15.99. Die prijs geldt overigens voor alle losse gellak kleuren van SensatioNail.

Er zijn in totaal 24 gelpolish kleuren. Klik hier voor een overzicht.

Het liefst zou ik ze allemaal willen uitproberen, maar dat zou een duur grapje worden. Maar ze zijn wel echt geweldig. Dat moet ik toegeven.

Heb jij al een favoriete SensatioNail kleur gevonden?

Mijn eindoordeel: Perfect, langhoudbare mooie nagels met een prachtige glans. Een aanrader voor iedereen die dit resultaat wilt en dan ook nog voor langere tijd, in dit geval behoud je je mooie nagels toch zeker wel anderhalve week.

x Michelle