Al eerder maakte ik een blogpost over SensatioNail toen ik het kreeg, toen over hoe het eruit zag na 8 dagen en ook probeerde ik later nog eens Scarlet Red. Echt een topproduct. Super! Ik ben hier heel erg blij mee, maar ik dacht: “Dit moet ook anders kunnen!” En ik probeerde dat op mijn verjaardag uit. Kijk je mee?

SensatioNail is eigenlijk simpel gezegd Professionele gelnagels voor thuis.

En ik dacht, als hun er alleen maar kleurgel bij doen, hoe weet ik dan of ik het ook kan gebruiken zonder de kleurgel. En stuurde een tweet naar @SensatioNail


Waarop zij antwoorde:


Lees maar eens wat er allemaal gezegd werdt:

Dus ben ik aan de gang gegaan en het is echt gelukt!!! Kijk je mee?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJe gebruikt gewoon je starterkit zoals die bedoeld is, maar sla je de stap kleurgel over! Simpel, maar twijfel je toch nog heel erg en vertrouw je het niet, kijk dan mee en ik leg je uit hoe ik het heb gedaan.

30-08-2013 SensatioNail op een andere manierDit zijn mijn nagels zonder enige bewerking, dus echt “Before” shot zou je het kunnen noemen.

30-08-2013 SensatioNail op een andere manier1De tekst zeg al genoeg, tijd om mijn nagels schoon te maken met gelcleanser met een pluisvrij doekje.

30-08-2013 SensatioNail op een andere manier230-08-2013 SensatioNail op een andere manier330-08-2013 SensatioNail op een andere manier4Het resultaat is echt geweldig.
Mooie stevige nagels die mooi glanzen.

Ik ben er echt heel blij mee.
Hierover heen kan je dus je eigen favoriete nagellak aanbrengen en als dat niet meer mooi is kan je het verwijderen met nagellakremover, maar let er dan wel op dat het zonder aceton is. Want Aceton zorgt ervoor dat de nagels eraf gaan en dat wil je niet.

Dus echt een top oplossing als je even geen zin hebt in kleur, maar wel stevige nagels wilt door de gel.
En daarom wilde ik dit met jullie delen en ik hoop ook dat jullie er wat aan hebben.

x Michelle