In samenwerking met GSMPunt.nl schrijf ik deze review over de Bluetooth Selfie Stick.
Selfies maken we namelijk allemaal, en ja ik ook, dat kunnen jullie zelf wel zien en dat vind ik stiekem ook heel erg leuk. En daarom vind ik het extra leuk dat Nick van GSMPunt.nl mij heeft benaderd of ik een product uit hun webshop wilde reviewen. Het werd de Selfie Stick. Kijk je mee?

Ik kreeg namelijk de Bluetooth Selfie Stick in het zwart, die je ook op de website van GSMPunt.nl kan vinden. Maar ik heb hem gebruikt, getest in verschillende hoeken en daarom nu mijn beoordeling over deze specifieke selfie stick.
Een Selfie Stick heb ik altijd graag gewild. Maar ja, werkt het wel, ga ik hem veel gebruiken? En is het niet zonde van mijn geld? Vele vragen spoken door mijn hoofd. En op het moment dat ik dan mijzelf erbij heb neergelegd krijg je een mailtje of ik een product wil reviewen en ga als een malle opzoek naar een selfie stick. En ik vond er een.

Dit is degene die ik kreeg:

bluetooth-selfie-stick-zwart_2
Qua uiterlijk misschien niet heel bijzonder om te zien, maar laten we bij het begin beginnen.

Je kan hem dus kopen op www.gsmpunt.nl
Bij GSMPunt.nl hebben ze Telefoons, tablets, maar ook accessoires voor je telefoon. Denk aan merkgericht, maar ook universele producten.
Zoek je een bepaald hoesje? Allicht staat jouw merk erbij, want dit zijn de merken die GSMPunt.nl verkoopt:
•Acer •Bea-Fon •Lenovo •OnePlus
•Alcatel •Blackberry •LG •Samsung
•Apple •CAT •Microsoft •Sony
•Archos •HTC •Motorola •Wiko
•Asus •Huawei •Nokia •Xiaomi

En zoals ik al eerder aangaf, hebben ze ook vele diverse accessoires; Er is dus echt keus genoeg als het gaat om:
•Batterijen •Data producten •Houders
•Bluetooth Headsets •Geheugenkaarten •Onderdelen
•Bluetooth Speakers •Gereedschap •Opladers
•Carkits •Headsets •Screen protectors
•Cradles •Hoesjes •Stylus Pennen
En een categorie waar ik je iets uit ga laten zien zijn de -Universele producten-. In dit geval de Bluetooth Selfie Stick.

bluetooth-selfie-stick-zwart_1
Zoals je al op de foto ziet kan hij voor de Apple iPhone, zoals op de foto als voorbeeld is gebruikt, maar mijn Sony Xperia Z3 past er ook precies in. Mijn telefoon vind ik er overigens echt heel strak in zitten, maar ik heb uiteindelijk dan liever dat mijn telefoon er te vast in zit, dan dat hij eruit kan vallen.

bluetooth-selfie-stick-zwart_3
In de doos zit de Selfie stick in 3 delen: De stick, het houdertje voor je telefoon en een oplader.

bluetooth-selfie-stick-zwart_4
Het houdertje voor je telefoon werkt heel fijn en gemakkelijk, zeker voor een noob als ik ben in dit soort dingen.
Eerst dacht ik: Ik moet hem eerst openhouden en dan mijn telefoon erin wurmen! Maar dat doe ik niet meer. Wat ik doe is, ik bepaal hoe ik de telefoon erin wil hebben (je moet namelijk wel echt even rekening houden met de knopjes) en dan zet ik de bovenrand (althans, ik pak gewoon een kant van de telefoon, de lange kant) en die zet ik tegen de kant waar het “dopje” zit. Dat lipje zeg maar. En dan duw ik hem ertussen. Doordat ik hem ertussen duw, schuift hij uit. Vele malen makkelijker dan hem openhouden.

bluetooth-selfie-stick-zwart_5
Als hij ertussen zit schuif ik hem uit. Dit kan van 24cm tot 94cm uitschuifbaar.

Maar dan nu:
Wat vind ik van deze selfie stick?

Allereerst is het heel erg leuk om te doen en als je een snelle outfit foto wilt maken, kan je dat lekker zelf doen. Je hoeft niet voor de spiegel te gaan staan. Just do it yourself.

Hoe werkt de stick op zich?

Ik heb ondervonden dat het deel, net waar hij uitgeschoven wordt, ontzettend snel draait.
Dus als je een foto maakt in horizon-stand, dan draait hij naar verticale- stand en als hij gedraaid is naar verticale stand draait hij toch nog een stukje verder waardoor je een soort scheve foto krijgt. Heel vervelend. Je hebt dus altijd 2 handen nodig om hem weer in de goede stand te krijgen. Hij is dus niet echt stevig. Laat ik het zo zeggen: het draai-meganisme werkt té goed.

Het uitschuifbare deel is wel echt lang genoeg voor een selfie met achtergrond erop en een complete outfit erop te kunnen zetten. Daar ben ik dus wel echt heel enthousiast over.
En zoals ik al zei past mijn telefoon er gewoon goed in. Ook al zit hij super strak: ik heb liever dat hij te strak zit dan dat ik de kans loop dat hij, terwijl hij wegdraait dat hij dan eruit valt. Dan zou ik gek worden. Denk ik hahaha.

Verder vind ik het leuk bedacht dat je hem in 2 kleuren kan krijgen:
bluetooth-selfie-stick-zwart_1
De variant die ik kreeg toegestuurd om voor jullie te reviewen

bluetooth-selfie-stick-groen_1.2
En deze vrolijke gif-groene variant.

Dus al met al vind ik het een leuk ding, maar doordat hij dus te goed draait van horizontale stand naar verticale stand vind ik het niet echt heel fijn om hem te gebruiken.
Verder is het een prima, handig ding.

En hij werkt via Bluetooth verbinding, wat dus weer erg leuk is, omdat hij daardoor snel reageert. Ik merk wel dat je meestal even 2x moet drukken en dan bij de 2e keer werkt hij perfect bij elke foto. Wellicht komt dat ook door de verbinding die hij moet maken. Je kan trouwens zien of hij op Bluetooth stand staat als het blauwe lampje knippert aan het handvat. Je kan hem aan en uitzetten door het witte knopje wat je kan verschuiven.
Bij de eerste keer gebruiken moet je hem wel even “connecten” met je telefoon. We weten allemaal wel hoe bluetooth werkt, dus dat is zo gepiept.

Ik denk dat ik hiermee het belangrijkste heb verteld. Ik kan niet zeggen dat ik compleet ontevreden ben, alleen dat hij zo snel draait vind ik wel echt heel erg vervelend. Ja dat geef ik toe, maar verder is het een topapparaatje en doet het goed. Het is echt een leuke gadget.

Heb jij een Selfie stick? Of zou je er een willen hebben?
Ken jij GSMPunt.nl?
Deel je ervaringen en mening met mij in de reacties.

Ik zal je nog even wat resultaten laten zien:

Lukt aardig zoals je ziet.
Toch?

Leuke tip:
Er is een leuke Vaderdag actie die je niet mag missen. 30% korting op diverse artikelen.
En check hier: De Selfie Stick die ik heb. Prijs: €24,95.

Wil je weten wat mijn favoriete item is? – Check dit dan eens – I Love it. Echt een wishlist item.

Volg GSMPunt.nl op Facebook * Twitter * Google Plus of meld je aan voor de GSMPunt Nieuwsbrief en volg ze op Instagram 🙂

Hopelijk vond je het leuk om te zien.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief