Voor wie mij een beetje kent, die weet dat ik echt van dat dunne haar heb dat, als het net gewassen is, plat als een dubbeltje op mijn hoofd ligt en er niet echt charmant uit ziet. Als je dat nog niet wist, dan is dat de snelste omschrijving die ik je kan geven. Mijn haar heeft niet zo’n lekker volumineus effect, omdat het heel fijn is (thnx mam en pap).  Er is verder niks met mijn haar aan de hand hoor, maar echt volume krijgen, daar heb je spullen voor nodig. Volume spullen. En daarom koos ik de

Schwarzkopf Osis+ Dust it volume poeder!

Ik ga je vandaag vertellen wat ik ervan vind.
Ik kocht het online (zoals mijn hele leven online gekocht is zo lijkt het🤣)  en dus neem ik je mee in mijn ervaringen met de webshop Haarspullen en het product zelf.

Deze Schwarzkopf Osis+ Dust It volume poeder komt je vast ook wel heel bekend voor. Vele bloggers waren mij al voor. Wanneer de hype allang voorbij is, begin ik ermee.
Ik was namelijk echt wel heel benieuwd naar deze volume poeder.

De beloftes eerst maar eens doornemen samen?
Komt’ie:

Schwarzkopf Osis+ Dust it Volume Poeder zorgt voor volume zonder het haar te verzwaren. Het klinkt misschien raar dat een poeder hiervoor kan zorgen maar de Osis Dust it Volume Poeder zal je verbazen. Het gaat hier om een mattifying poeder welke zorgt voor een ruige, matte en volumineuze look. Deze volumineuze look behoudt je maar liefst 24 uur lang!

Oke oke dat klinkt heel goed.

Mijn ervaringen met dit poedertje:

~ Hij geeft absoluut, zonder twijfel volume (jeetje dat mag ik wel hopen als je naam “volume poeder” is haha)
~ Verzwaart inderdaad je haar niet
~ Mattifying? Mwa, kan ik niet echt zeggen eigenlijk. Het laat je haar je haar zijn.
~ Blijft ook echt de hele dag zitten (afhankelijk van hoeveel je erin doet).

Zijn er ook minpunten? 

Ja en nee.
Lekker logisch.
Ik vind dat hij best wel veel poeder in 1 klap geeft. Je moet hier echt niet lomp mee om gaan, want dan heb je echt op 1 plaats heel veel poeder zitten. Je kunt dit wel redelijk nog verdelen met je vingers of eventueel een borstel erdoorheen halen (al is dat best pijnlijk), maar dan nog.
Ook heb ik ervaren dat, wanneer je dus even wat meer in je haar doet, omdat je die lekkere volume boost wilt hebben, dat je haar hier echt wel een beetje vettig van wordt. Vandaar dat ik ook zei “Mattifying… mwa”. En dat vind ik jammer. Ik had liever gehad dat dit niet zo was. Het product zelf voelt ook een beetje gek, dat is waarschijnlijk een bepaald ingrediënt wat ervoor zorgt dat het een beetje plakkerig/vettig voelt. Niet erg, wel iets om rekening mee te houden.

Zou ik het ondanks alles kopen?

Ja, absoluut. Het is namelijk verder gewoon heel goed spul voor een goede prijs.
Het heeft een inhoud van 10 gram en daar betaal je dan €8,25 voor. Netjes vind ik wel. Het is gewoon een kappersmerk in principe (Schwarzkopf) dus dat vind ik echt heel fijn.

Even wat praktische informatie:

Je kunt het kopen bij “Haarspullen” waar ze echt nog veel meer haarstyling spullen! Je kijkt je ogen uit. Nee zonder gekheid: hier vind je echt heel veel.
Dus echt een tip om daar eens te kijken voor wat je nodig hebt. Van tools tot verzorging en uiteraard styling. Veel shopplezier.

Ben jij bekend met deze Schwarzkopf volume poeder of gebruik jij liever een andere? Laat mij eens weten wat jij van dit product vind of wat jouw persoonlijke favoriet is.

Liefs,
Michelle

 

____________________________________________________________________________________________

Disclaimer:
Het artikel uit deze review heb ik gekregen van Haarspullen, om voor jullie te testen en te beoordelen.
Hier ben ik uiteraard uitermate dankbaar voor, dat zij met mij contact hebben gezocht om samen te werken.
Echter beïnvloed dit niet mijn mening over het product.

Je mag het delen ❤Vind ik Lief