Ik ben dol op de telefoons van tegenwoordig. Je kan er lekker mee WhatsAppen, Twitteren, Facebook pagina’s en groepen bezoeken en dergelijke, maar ook een van mijn favoriete actie: Instagram foto’s bekijken en liken. Maar dan hebben we de spelletjes nog niet. Kortom: dat ding vliegt leeg, of je nu een nieuwe telefoon hebt of een oudje.. dat ding gaat leeg. En snel. Daarom was ik ongelofelijk blij toen GSMPunt mij benaderde voor een samenwerking. Ik ging akkoord en kreeg een Samsung Powerbank (externe batterij) opgestuurd. Ik heb hem uitgebreid getest en ga er nu een review van maken.

Samsung Powerbank (externe batterij)

Dit zijn dus mijn 2 nieuwe beste vrienden. Het perfecte duo: mijn Sony Xperia Z5 en mijn Samsung EB-PN910B ! En uiteraard mijn favoriete zonnebril, die jullie al eerder konden bekijken.

Samsung Powerbank (externe batterij)

Samsung Powerbank (externe batterij)

Het is een super strak vorm gegeven oplader, hij is best zwaar en nog lomper dan mijn telefoon. Dat is een fink apparaat, maar dat is ook echt te merken aan de capaciteit van de oplader.

Technisch ziet dat er zo uit:

  • 9500 mAh
  • Samsung design
  • Compact ontwerp
  • Universele accu
  • 24 maanden garantie
  • Universele MicroUSB laadaansluiting.

Samsung Powerbank (externe batterij)

Dit is de informatie die je hebt op de achterkant van de externe oplader.

Samsung Powerbank (externe batterij) Samsung Powerbank (externe batterij) Samsung Powerbank (externe batterij)

Er zit een “universeel” USB aansluiting aan. Deze past helaas niet in mijn telefoon, daarom gebruik ik de oplader die bij mijn telefoon zit.

Samsung Powerbank (externe batterij)

En zo ziet dat er dan uit. Heel handig eigenlijk, want ik kan de externe oplader op tafel leggen of naast mij en dan gewoon met mijn telefoon verder gaan zonder dat ik de lader ook erbij vast moet houden. Top. Het heeft dus ook zeker voordelen.

Samsung Powerbank (externe batterij)

Aan de zijkant van de oplader zie je 4 stipjes en een knopje. Waar dat voor is?

Samsung Powerbank (externe batterij)

Als je dat knopje indrukt gaan er lampjes branden. Wanneer hij volledig vol is gaan ze allemaal branden, hoe leger hij is hoe minder lampjes er gaan branden.

Wanneer hij leeg is, sluit je hem gewoon aan met de oplader van je telefoon, alleen leg je je telefoon er niet aan maar deze oplader. De lampjes knipperen bij het opladen, maar wanneer hij volgeladen is branden ze allemaal groen. Dat is dus heel simpel te bekijken.

Mijn ervaring

De Samsung Powerbank (externe batterij) is een ontzettend fijne oplader. Ik vind hem mooi, hij is mooi strak vormgegeven. Hij kan mijn telefoon ongeveer anderhalf keer opladen. Dit gaat overigens super snel, net zo snel als wanneer ik hem oplaad met de stekker. Daar ben ik echt onwijs blij mee en het is zo ontzettend handig.

Qua opladers heb je bij GSMPunt een goede plek, maar je kan er ook terecht voor alles wat je nodig hebt voor jouw Samsung telefoon. Er zijn zoveel merken waar je uit kunt kiezen (ook Apple en Sony), maar ook een andere oplader voor jou telefoon, want niet iedereen heeft dezelfde telefoon natuurlijk. Te kies en te keur!

Deze Samsung EB-PN910B Externe Batterij is in elk geval een hele grote aanrader. Ik ben er ontzettend blij mee.
Hij kost normaal gesproken, als je hem zou moeten kopen €59,95 en dat is een flinke prijs, maar hij is het ontzettend waard. Echt waar.

Heb jij ook een externe batterij? En van welk merk wordt jij blij voor een powerbank? Laat je het weten in de reacties?

Liefs,
Michelle