Het is vandaag Valentijnsdag meiden.

Voor wie een relatie heeft met haar droomman… Ik wens jou een ongelofelijk romantische dag. Geniet van elkaar en doe lekker mee aan deze vreselijk commerciële maar oh zo romantische dag. Lekker fout, maar ook heel charmant. Ik wou dat ik kon zeggen dat ik er aan mee kon doen.
En omdat jij vandaag een geweldige dag gaat hebben met je mannetje, ga ik je helpen. Gister kon je al een mooie Smokey look zien en vandaag ga ik je inspireren met kapsels die ik zelf zo zou dragen voor Valentijnsdag.

Ik koos voor de video’s van Linda voor meiden met heel lang haar. Ik ben al heel lang geabonneerd op haar, voornamelijk ook voor situaties als deze, om jullie te inspireren bijvoorbeeld. Ze maakt onwijs duidelijke, mooie video’s en de kapsels zijn gewoon kunstwerken. Dus abonneer je ook zeker op haar kanaal! Zeker als je in to kapsels bent.

Heb je kort haar, kijk dan helemaal onderaan de video’s van Linda, want daar staan leuke video’s voor jullie.

Ik zal ze sorteren op moeilijkheidsgraad.

bron

bron

bron

bron

bron

bron

bron

Kort(er) haar stylen.

bron

bron

bron

bron

Dit waren alle inspiratie video’s die ik voor jullie heb voor vandaag. Heb je zelf nog tips of inspiratie? Laat je reactie dan achter in de daarvoor bestemde vakken hieronder.

Verder wens ik je een ongelofelijk fijne dag vandaag vol liefde en geluk. Omdat iedereen het verdiend.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief