Rituals nu ook te koop bij Bol.com! 

Is dat geen goed nieuws? Ik ben dol op Rituals en dat is nu ook te koop via een van de grootste webwinkels die er zijn op allerlei gebieden. Van persoonlijke verzorging tot elektronica etc.

Ik ga je meenemen in de producten en mijn aanraders.

Rituals is een merk dat bekend staat om luxe. Zo ken ik het. De mooie luxe geuren en de beleving alsof je in een luxe spa bent. Mooie zachte producten met de meest heerlijke geur die je kan bedenken. Dat is tot nu toe mijn ervaring met Rituals.
Luxe doucheproducten, mooie en goed ruikende geurkaarsen– en stokjes.

bron
bron

Zelf heb ik ook wel eens producten gebruikt van Rituals, dat komt omdat mijn allerbeste vriendin mij dit vaak cadeau geeft voor mijn verjaardag; zij woont in Katwijk aan zee en zorgt er dan voor dat ik dat bezorgd krijg. Super lief. En ik ben natuurlijk meer dan blij met zo’n heerlijk luxe Rituals cadeau pakket en dat is echt een genot.

Bron: Bol.com
Bron: Bol.com

In zo’n pakket zit meestal een douchefoamdouche olie, scrub en bodylotion. Zo lekker. Hierboven zie je daar een voorbeeld van. Dat is echt een luxe cadeau hoor. De verpakking is super stevig, maar vooral heel mooi.

Wat super leuk is, je kan uit alle lijnen een product kopen en zo de geuren ontdekken, maar je kan ook gewoon een hele lijn bij elkaar zoeken. Je maakt dan je eigen cadeau pakket. Ook leuk.

De verschillende Rituals lijnen zijn:

Dat is een mooie lijst met namen dacht ik zo.
Helaas staan de 2 lijnen die ik ken er niet tussen, dus ik wilde je aanraders geven wat betreft een hele lijn, maar helaas zal dat niet gaan.

Wat ik je wel wil vertellen is dat de douchefoams, de doucheolie en de douchescrubs mij heel erg goed zijn bevallen de keren dat ik zo’n groot pakket heb mogen ontvangen. Dus daar zou ik zeker even kijken.

Rituals nu ook te koop

Rituals nu ook te koopBron: Bol.com

Verder heb ik zelf een keer een Rituals geurkaars gehad en een keer van die geurstokjes, maar daar was ik best teleurgesteld in. Ik ben ook verwend in geurkaarsen hoor; eenmaal Yankee Candle gehad, nooit meer terug. Denk ik.
De geurstokjes vond ik nog minder dan de geurkaars. Die rook ik echt bijna niet. Die raad ik je daarom dus niet aan als je een hele sterke en aanwezige geur wilt. Vind je het niet erg als een geurkaars niet zo heel sterk is, dan is het een hele grote aanrader, want ze zijn prachtig.

Rituals nu ook te koop

Dus ben je opzoek naar mooie, betaalbare luxe producten met een heerlijke geur? Kijk bij Rituals via de Rituals afdeling op Bol.com!

En laat ook weten wat jij van Rituals vind en of je er wel eens wat van hebt gekocht en wat je ervan vind?

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief