Nagellak, in de zomer wordt ik daar ontzettend blij van. De kleurtjes op je nagels die dan zo mooi schitteren en glimmen in de felle zomerzon.
Een fel roze kleur bijvoorbeeld vind ik dan heerlijk om naar te kijken.
De Rimmel London Salon Pro lakjes zijn daar super geschikt voor. De kleur die echt knal roze is heet Simply Sizzling en ik heb hem gewonnen bij Passievrouwen en dus wilde ik deze kleur echt uitproberen. Vandaag was de dag bij uitstek om dat te doen.

Simply Sizzling is echt knal roze.

Kijk maar eens mee.
De producten die ik heb gebruikt om mijn nagels te lakken zijn…

17-06-2013 Rimmel London Salon Pro Simply Sizzling2

  • Bokkepootje om mijn nagelriemen terug te duwen
  • Nagellak remover die ik kocht bij de Action
  • Orly Nail Defence kan je kopen in de Miss Lipgloss’ webshop via misslipgloss.nl
  • Rimmel London Salon Pro in Simply Sizzling
  • INM Out The Door topcoat

Hier zie je al een sneek peak, maar kijk eens mee hoe leuk Simply Sizzling is op groot formaat…

17-06-2013 Rimmel London Salon Pro Simply SizzlingWHAAAA Ongelofelijk.
Deze lak is zo mooi. Zo lekker fel, lekker voor de zomer.
En wanneer je dan naar je nagels kijkt en denkt “WAUW ik wil de hele dag van jullie genieten, door deze overweldigende kleur”. That’s the real deal.

Over de lak zelf kan ik vertellen dat het kwastje heel erg fijn werkt, vooral door het wat plattere, bredere kwastje. Maar ook omdat de dop stevig is ligt deze echt fijn in je hand. Je hebt echt iets in je hand waar van je denkt Yes, hier kan ik wel mee overweg.
De flacon is dus echt geweldig. Lekker basic, maar heeft ook wel weer iets chique’s qua uitstraling door het kroontje bovenop, de schuine dop. Hij is echt mooi.
De kleur is zoals je kan zien echt een fel roze kleur. En dit zijn 2 laagjes, dus wanneer je 1 laagje op doet zie je dit ook wel, maar wanneer je dan de 2e laag aanbrengt denk je wel van WOW kijk die kleur.
De basis en topcoat zijn volledig blank en hebben geen invloed op de kleur. De lak is echt zoals je hem hier ziet, want ik heb echt geen fotobewerking gedaan behalve het zwartje randje en de tekst MiKa Beautyblog, omdat ik een collage heb gemaakt.

De ander kleur Soul Session dekt in 1 laagje transparant, deze bovenstaande roze kleur echt niet. Wanneer je de roze kleur liever in 1 laagje aanbrengt kan dat ook, maar 2 laagjes is echt beter. Je ziet dan geen lichte stukjes nagel er door heen.

Op onderstaande foto nog even een geheugensteuntje van het desbetreffende artikel over de Rimmel London Salon Pro nagellak in de kleur Soul Session.

13-06-2013 Gewonnen! Rimmel nagellak (2)

Deze kleur is veel meer naturel, minder opvallend en handig als je even geen zin hebt in een felle, opvallende kleur. Deze dekt dus in 1 laagje transparant in 2 laagjes zoals bovenstaande foto.
Mam had hem met Vaderdag op in 1 laagje en dat is ook echt heel mooi, het lijkt dan een soort basislak in een net geen witte en ook geen dekkende nude kleur, gewoon een versteviging van de nagels word het dan zonder op te vallen, maar wel verzorgd en netjes ogende nagels als resultaat.

Wat ik als eindoordeel heb over deze lakjes… hier kan ik namelijk alleen positief over zijn.
De flacon is alleen al een lust voor het oog..
De dop vind ik daarbij super origineel bedacht.
De kleur in de flacon van de lak is net als op je nagels, dat vind ik echt een super plus punt. Bij sommige lakjes is dat nog wel eens anders.
Dekken perfect, maar het beste in 2 laagjes.
Voor ieder wat wils in de collectie, en dan heb ik het alleen maar over de kleurtjes die ik heb.

Deze lakjes zijn echt een must have voor de aankomende zomer.

Dit is echt een top kleurtje;

17-06-2013 Rimmel London Salon Pro Simply Sizzling1

De flacon vind ik dan ook echt leuk en What You See Is What You Get…

OLYMPUS DIGITAL CAMERADuidelijk toch, de kleur op mijn nagels is identiek met de kleur in het flesje en dat is echt heel erg fijn. Je hoeft je geen zorgen te maken of de kleur niet toch afwijkt van wat je in het flaconnetje ziet.

Echt SUPER!!!!!!

Wat vind jij van de Rimmel London’s Salon Pro nagellakjes?

x Michelle

MiKa Beauty

Je mag het delen ❤Vind ik Lief