De geweldig mooie Rimmel London Salon Pro Nailpolish
Wat ben ik dol op deze lakjes. Ik liet ze al eerder allemaal zien in deze blogpost (klik op de link) en ik droeg deze kleur al eerder, dat liet ik ook zien (klik) en omdat ik zo gek ben op deze kleur besloot ik hem weer op te doen.

Ik heb namelijk mijn SensatioNail eraf zitten pulken en dat ziet er echt niet uit…

24-07-2013 Rimmel London Salon Pro nailpolish Simply Sizzling1 (2)Getsie, mijn nagels voelde niet fijn aan. Waar ik ook niet gek van sta te kijken. En dus heb ik besloten om ze maar weer te lakken om ze weer een beetje te laten herstellen.
Ik heb daar dus mijn Simply Sizzling kleur voor gebruikt, maar voor het herstel pakte ik als base- en topcoat Orly Nail Defence.

24-07-2013 Rimmel London Salon Pro nailpolish Simply Sizzling (2)Deze foto’s zijn wat onduidelijker omdat ze donker zijn en met mijn Samsung Galaxy S4 zijn gemaakt na 18:00 uur met flits. Dus maakte ik vanmorgen nog even wat andere foto’s…

24-07-2013 Rimmel London Salon Pro nailpolish Simply Sizzling24-07-2013 Rimmel London Salon Pro nailpolish Simply Sizzling1Werkelijk een geweldige kleur.

Al meer kleuren heb ik laten zien en ik vind deze lakjes geweldig. Ze drogen super snel, hebben een prachtige glans en mooie kleuren. Toppertjes dus.

Hier kun je Soul Session bekijken (klik)
En hier kun je Peppermint nog eens bekijken

Hopelijk herstellen mijn nagels snel.

x Michelle

MiKa Beauty

Je mag het delen ❤Vind ik Lief