Met een hele boel vertraging is daar dan toch eindelijk een nieuw artikel van de lieve Rianne. Rianne gaat je vandaag, in dit leuke nieuwe artikel meenemen in het afgelopen jaar waarin zij veel downs maar ook hele mooie ups mee heeft gemaakt. Trots mag zijn op zichzelf en ik kan je vertellen dat als het aan ons ligt, Rianne de Graaf een naam is die je nog heel veel tegen gaat komen op Blogging MiKa met vele artikelen en gaan we samen hopelijk, daar gaan we kei hard aan werken samen, een succesvol 2016 in. Maar eerst waar we zo nieuwsgierig naar zijn… het artikel van vandaag!
Rianne: Mijn 2015
Kijk je mee?

Rianne: Mijn 2015 - Long hairRianne: Mijn 2015

Waaaaaaaaaaauw! 2015 vloog voorbij, een jaar vol hoogtepunten maar helaas ook dieptepunten. Vandaag neem ik jullie mee op reis door mijn 2015.
In 2015 heb ik mijn VMBO-diploma gehaald, ben ik de opleiding maatschappelijk werker gaan volgen, ging ik naar een school in een andere stad en belandde ik in een hele nieuwe klas waar ik niemand in kon.
Ik ging op een geweldige vakantie naar italië, voor het eerst twee dagen op wintersport met papa en heeelveel weekendjes weg met ons gezin.
Het jaar dat ik een nieuwe fiets kreeg, ik Pretty Little Liars afkeek, een nieuw nichtje kreeg en ik fan van Justin Bieber werd.
Ik ben eindelijk 16 geworden dus ik heb veel festivals en feestjes bezocht waarvan ik nu nogsteeds aan het nagenieten ben.
Mijn beste vriendin en ik zijn helaas uit elkaar gegroeid, maar ik heb er veel lieve vriendinnen voor terug gekregen. Ik heb heel veel toffe mensen ontmoet, waar ik heel dankbaar om ben.
Ik ben een heel belangrijk persoon in mijn leven verloren, ik ben er nog niet overheen dus deel ik er niks over op internet.
Eindelijk maakte ik een instagram account aan waar ik veel lieve bezoekers van bloggingmika.nl ontmoet heb, en zelfs vragen kreeg over wat ik ging dragen met kerst (!), dit vond ik heel bijzonder.

Rianne: Mijn 2015

 

Mijn passie voor makeup is gestegen en ik ben met plezier gaan bloggen voor bloggingmika.nl, en ik hoop dat ik in 2016 hiermee door mag gaan. Ook heb ik hierdoor heelveel toffe samenwerkingen gehad met onderandere, L’oreal en garnier en was ik LLG bloginsider voor Etos.
Mijn voornemen voor 2015 was om mijn diploma te halen en dat is me zeker te weten gelukt! Hierdoor heb ik de betekenis achter een quote gevonden. En dat is wat ik heb geleerd dit jaar. “hard work, pays off’. Je werk wordt beloont. If you can dream it you can do it. Als je iets graag wil dan lukt het je!
Ik hoop in 2016 een jaar vol geluk en gezondheid. Waarin ik hoop 17 te worden, me eerste rijlessen mag gaan volgen, en hopelijk naar het 2de leerjaar van SAW.
Ik wil graag Michelle bedanken omdat ze me de mogelijkheid heeft gegeven om mijn passie voor make-up te uiten. Ook wil ik alle lieve bezoekers bedanken voor alle lieve complimentjes op mijn artikelen.
Ik hoop dat iedereen heeft genoten van de kerstdagen en ik wens jullie allemaal een heel gezegend 2016 toe.

Tot volgend jaar!

Liefs,
Rianne
Ps. Mijn kerstlook:
Rianne: Mijn 2015 - kerstoutfit

Lieve Rianne,

Kijk nou eens naar jezelf; Je hebt je diploma gehaald, een opleiding gestart, geweldige ervaringen opgedaan en mooie dingen, maar ook hele vervelende dingen meegemaakt. En daar sta je dan toch nog steeds te shinen op, inmiddels ons, mooie blog Blogging MiKa.

Ik ben heel erg blij met jou, dat schreef ik al in een persoonlijk berichtje op je kerstkaart, maar ook even hier: Ik ben onwijs blij met jou als gastblogger en ik vind echt dat je het ontzettend leuk doet.

Statistieken Rianne's artikelen

En zoals je ziet: Je artikelen worden ook steeds beter bekeken. Van bijna geen views tot 62 unieke op je meest recente artikel. Super leuk om te zien hoe dat groeit. Zo langzaam aan wordt het een groot succes en dat zal ook zeker weten gaan groeien!

Ik ben heel blij met je Rianne. En we gaan lekker zo door.

En ook nu weer: wat een fijn artikel heb je gemaakt. Dankjewel voor je openheid en eerlijkheid.

Laten jullie allemaal weer weten wat je vond van dit artikel?

Liefs,

Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief