Het is weer tijd voor een gastblog-artikel van Rianne! En deze keer over een super budget contour palette. Dus als jij benieuwd bent naar weer een nieuw artikel van, de op dit moment op skivakantie zijnde Rianne… lees dan snel verder.

Contourpaletten zijn best prijzig de laatste tijd. Maar in de Action kwam ik tot een bijzondere ontdekking! Budgetproof contouren? Ja het kan! Ik kocht dit palette van Max&More bij Action voor €2 !!!

MAX & More  ❤ Contour palette
MAX & More ❤ Contour palette

Het is een mooie mat zwarte verpakking, met duidelijk bovenop wat het is. Binnenin het palette zit een kleine spiegel, eigenlijk overbodig omdat je er weinig door kan zien. In de hoek zit een gebruiksaanwijzing hoe je moet contouren.

MAX & More  ❤ Contour palette  achterkant
MAX & More ❤ Contour palette

Het palette bevat 4 kleuren: Donkerbruin ( contour), chocoladebruin (bronzer), een zandkleur ( shape) en wit ( highlight). Het is contouren met poeder, Max&More heeft geen cremé contourpaletten.

MAX & More  ❤ Contour palette  kleuren
MAX & More ❤ Contour palette kleuren

Rianne: MAX & More  ❤ Contour palette De eerste 3 kleuren zijn echt bijzonder goed. Alleen ik vind de highlighter tegenvallen, ook ging het moeilijk om een swatch ervan te maken.

De kleuren zijn heel mooi op het gezicht en blenden goed!

Ik ben erg tevreden met het palette, een budgetproof topper!

Te koop voor €2 bij de Action.

Liefs,
Rianne

❤ Dat was de review alweer van de MAX & More  ❤ Contour palette door Rianne.
Fijn zo’n review. Of ik (Michelle) het zou kopen weet ik zelf niet, want zo op het eerste oog ziet het er erg oranje uit. Ik snap wel dat je de de highlighter kleuren tegen vind vallen. Ze zien er niet heel erg highlighter uit zoals we die tegenwoordig kennen. Jammer, maar ik had er nog minder van verwacht dan dit. Dus ja dat is dan ook nog wel  in een positieve manier meegevallen. Misschien dat ik hem ooit zelf ook eens koop en dan ook een review maak. Ik kijk wel.

Rianne, als je nog even kijkt op vakantie: Fijne vakantie en dankjewel dat je je broer zover hebt gekregen de mail naar jou te versturen, zodat jij mij kon mailen. Wat ben je toch een toegewijde meid. ZO lief. Geniet lekker, je hebt het verdiend.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief