Toen ik de Revolution Pro full cover camouflage foundation & concealer in de webshop van Boozyshop zag, tijdens het bestellen van wat andere dingen, werdt ik toch nieuwsgierig. Ik ben altijd benieuwd naar hoe kleur is (heel roze, heel geel of juist perfect er tussenin) en de dekking (logisch). En daarom bestelde ik ze.
En ik heb ze nu een paar keer gebruikt en heb er een mening over kunnen vormen, ik bedoel dat kan vrij snel als je het goed doet.  En dan bedoel ik: goed kijken, ook door de dag heen, maar ook voor de poeder en na de poeder. Dat deed ik en ga het je vertellen!

Laten we beginnen met ze bekijken.
De eerste indruk is heel erg goed. Wat een mooie verpakkingen zeg. Mooi mat zwart zonder teveel poespas. Well done.

Van de concealer heb ik C4, van de foundation F4 (ik neem aan de C van concealer en de F van foundation). Dit heb ik gekozen n.a.v. de lijst met kleuren.

De kleuren die Revolution Pro uitbracht is echt lang!

 • F1 : Lichtste huidtint, neutrale ondertoon.
 • F2 : Lichtste huidtint, gele ondertoon.
 • F3 : Lichtste huidtint, roze ondertoon.
 • F4 : Lichte huidtint, neutrale ondertoon.
 • F5 : Lichte huidtint, roze ondertoon.
 • F6 : Lichte/medium huidtint, gele ondertoon.
 • F7 : Lichte/medium huidtint, peach ondertoon.
 • F8 : Medium huidtint, gele ondertoon.
 • F9 : Medium huidtint, peach ondertoon.
 • F10 : Medium huidtint, gouden ondertoon.
 • F11 : Medium/donkere huidtint, beige ondertoon.
 • F12 : Medium/donkere huidtint, neutrale ondertoon.
 • F13 : Donkere huidtint, warme ondertoon.
 • F14 : Donkere huidtint, koude ondertoon.
 • F15 : Donkere huidtint, neutrale ondertoon.
 • F16 : Donkere huidtint, warme ondertoon.
 • F17 : Donkere huidtint, neutrale ondertoon.
 • F18 : Donkere huidtint, warme ondertoon.

 

Dit stond onder de producten aangegeven op de website en ze hebben zoals je ziet dezelfde opties als de Revolution conceal & define, dus vandaar zijn keus voor nummer 4.

Op de achterkant van deze producten staan duidelijk de ingrediënten aangegeven en de aantal milliliters.
Prima!

Kijk, dat vind ik nog eens goed eruit zien. Behalve voor de concealer ben ik hier niet heel enthousiast over. Ik heb liever, voor eigen gebruik een applicator. Voor de visagisten die dit als werk doen, is deze verpakking fantastisch; je doet wat op je hand en dan met een kwastje aanbrengen.

Tijd voor wat swatches

Laten we ze eens goed gaan bekijken.

De foundation is wat dikker, dat zie je hier niet, maar hij is echt duidelijk dikker dan ik gewend ben. Mijn lievelingsfoundation is veel dunner. Dus deze zou nog dekkender kunnen zijn?
De concealer is een iets dunnere variant tegenover de foundation, maar alsnog drupt hij niet van mijn hand, dus dat belooft veel goeds.

Even uitgesmeerd.

Dit is de concealer even wat dichterbij genomen, want die kun je niet helemaal goed zien.

Hoe is de dekking?

Ik ga het je laten zien met foto’s

Zonder make-up.
Niet best he.

Hier heb ik de foundation aangebracht. Die dekking is echt gigantisch goed, maar hij is echt heel erg roze. Oei. Dat had ik niet heel erg verwacht dat hij echt zo roze zou zijn. In de omschrijving staat namelijk neutrale ondertoon, maar dat klopt echt niet.

Hier heb ik de concealer ook nog aangebracht: onder mijn ogen, op mijn neus, een beetje op mijn voorhoofd, op mijn kaaklijn en een beetje op mijn kin.
En toen was ik in een roze varkentje veranderd.

En zo ziet dat eruit met poeder.

En met een hele basic look zonder oogschaduw, zo ziet dat eruit.

Sorry van mijn bronzer, maar ik ben echt heel erg mijn best aan het doen om het niet zo donker te maken, maar oefening baart kunst en ook ik blijf leren. Zo is het met make-up; je blijft altijd leren.

Mijn ervaringen:

Maar, even terug naar de Revolution Pro full cover camouflage foundation & concealer….
de dekking is echt heel erg mooi, maar F4 en C4 zijn absoluut Niet neutraal van ondertoon. Rozer dan dit wordt het niet meer.
De volgende keer toch maar de gele ondertoon kiezen in plaats van “neutraal”.

Ik zou de volgende keer daarom zeker wel weer voor deze foundation kiezen, maar niet voor de concealer, puur om de verpakking die ik onhandig vind. De foundation wil ik wel graag weer hebben, gewoon omdat de dekking echt heel goed is en de dekking top.

Wat is jouw ervaring met deze producten? Heb je hem ook, gebruik je hem met liefde of heb je hem weggeven, verkocht of weggegooid?

Laat het weten in de reacties wat je ervan vind n.a.v. mijn review, want misschien was je opzoek naar de review en ga je hem misschien door mij wel of juist niet kopen.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief