Als ik ergens dol op ben is het wel een perfecte basis; een goed dekkende foundation en een full coverage concealer. Het maakt of breekt je hele make-up look vind ik persoonlijk.
En toen ik zoveel goeds hoorde over de Revolution conceal & define, toen moest ik hem proberen. Ben je benieuwd of ik hem opnieuw heb gekocht of zou kopen? Ik ga het je vertellen.


Allereerst is dit de verpakking van deze Revolution conceal & define concealer!
Een echte chique verpakking met de gouden accenten.
Het lettertype is ook echt mooi strak, modern. Meer heb je ook niet nodig. Echt een mooie verpakking. Echt een schatje. Niet te groot, neemt niet teveel ruimte in beslag en ligt heel erg lekker in je hand en je zou hem ook makkelijk mee kunnen nemen op reis hierdoor.
De applicator is een “klassieke sponsapplicator”, maar wel echt veel groter dan je gewend bent. Hij wordt daarom vergeleken met de Tarte Shape Tape concealer. Die heb ik zelf niet in mijn bezit en kan ze daarom ook niet vergelijken, maar hij is inderdaad lekker groot, deze van Revolution dus, en dat werkt echt fantastisch.

De swatch!

Op deze foto zie je een swatch van de kleur C4.
C4 is een lichte concealer, maar niet té licht voor mij – eigenlijk precies goed wanneer hij met mijn foundation is samen geblend. Hij is een beetje roze van kleur.
Persoonlijk vind ik hem niet erg opvallend roze, maar gebruik je hem met een roze ondertoon foundation, dan zal het misschien een beetje té worden allemaal. Echter is dit een persoonlijke keus.

De dekking

De dekking is echt een hele fijne. Hij dekt super goed.
Het is namelijk niet echt een hele dikke concealer en dan wil hij nog wel eens niet zo heel dekkend zijn. Dat is mijn ervaring. De dikkere concealers zijn over het algemeen wat dekkender. Deze Revolution conceal & define heeft daar geen last van. Hij is niet zo heel dik, precies goed en dekt toch super goed.

Houdbaarheid

Hij blijft ook heel goed zitten.
Met een goede poeder is dit je beste vriendin.

Niet alleen door de houdbaarheid, maar ook door haar prijs en verkrijgbaarheid.

Ik ben dus echt heel erg blij met deze concealer en ik kan hem daarom ook zeker aanraden als je opzoek bent naar een goed dekkende concealer voor een fijne prijs die in heel veel kleuren is.

Verkrijgbare kleuren:

Banana C8
C0 White C9
Green C10
Orange C10,5
C0.5 C11
C1 C12
C2 C13
C3 C14
C4 C15
C5 C16
C6 C17
C7 C18

Echt fantastisch dat er zoveel kleuren zijn! Voor iedereen de perfecte kleur. En voor de lichte dames: de donkere kleuren kunnen wij gebruiken voor contour, maar de getinte dames kunnen onze kleuren gebruiken om te highlighten. Echt helemaal goed over nagedacht van Revolution.

Kopen

Mijn exemplaren koop ik bij Boozyshop!  Boozyshop is namelijk mijn lievelingswebshop als het gaat om betaalbare en super goede make-up zoals dit. En ja, je begrijpt het goed: ik ben zo dol op deze concealer dat ik hem echt al meerdere keren heb gekocht.

Heb jij deze concealer ook? En is hij daadwerkelijk te vergelijken met de Tarte Shape tape concealer?”

 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief