Soms wil je gewoon eens wat nieuws proberen toch? Dat had ik met de Revolution Brow tint (taupe), deze maakte mij heel erg nieuwsgierig. En dus kocht ik het en ging het testen.
Het is een product die je wenkbrauwen kleur geeft, zonder dat je ze hoeft te tekenen met een potlood, of met een poeder of pomade. Voor velen een droom, om ‘s morgens wakker te worden met perfecte wenkbrauwen. Gewoon lekker makkelijk en geen gedoe. Daarom ging ik dus dit product testen. Bijtekenen doe ik ze toch wel, maar voor van die dagen zoals make-uploze zondagen (mits ik wat te doen heb) zou dit perfect zijn.
Dus gaan we maar eens dit product reviewen dacht ik zo. 

Dit is hem, zoals je hem binnenkrijgt. In een stevig doosje met heel veel tekst Wel chique kleuren, dat dan weer wel; zwart met goud/ rosé goud.Wanneer je hem uit het doosje haalt zie je een heel strak uiterlijk van het flesje/ flaconnetje (hoe je het noemt weet ik niet), en dat vind ik wel heel mooi. Niet teveel poespas, geen “what you see is what you get”.

Op de achterkant van het doosje staat duidelijk beschreven hoe je het product moet gebruiken, hoe lang je het moet laten zitten etc. Helemaal prima, al denk ik dat de meeste meiden (en jongens) dit wel weten hoe dit soort producten werken.

En dan het kwastje zelf. Ik had verwacht dat dit een soort wenkbrauwkwastje zou zijn of in het ergste geval een borsteltje. Helaas is het een soort nagellakkwastje. Wat ik echt een hele gekke keus vind, aangezien je hier echt 0% kans mee hebt op strakke wenkbrauwen die er mooi uit zien. Je moet dus echt je eigen wenkbrauwkwastje gebruiken.

De kleur

Is geen taupe. Ik heb geen foto’s van de kleur zelf op mijn wenkbrauwen, maar het is echt uiteindelijk géén taupe. Het is eerder rossig blond. Jammer, ook hier een gemiste kans. Ik had namelijk anders verwacht, want wanneer je het aanbrengt krijg je een hele donkerbruine kleur. Heel gek.

Aanbrengen

Dat gaat redelijk makkelijk. Verbaasd was ik, want het leek heel dik, maar wanneer je het aanbrengt op je wenkbrauwen met je eigen kwastje is het best dun en zie je dat het product naar beneden glijd en druppels zelfs naar beneden kunnen vallen. Het is dus niet een te dikke vloeistof. Dat is echt heel positief aan dit spul.

Het eraf halen

Wanneer je product na 2 uur of langer helemaal is opgedroogd kan je het met gemak eraf krijgen. Gewoon met je vingers, doe vooral niet te moeilijk. Gewoon een beetje plukken aan je wenkbrauwen of stevig wrijven aan je wenkbrauwen en het komt er al af. En dan blijft dus de kleur over.

Houdbaarheid

Ik bracht het aan voordat ik ging omkleden, wassen, tanden poetsen en naar bed ging. ‘S nachts wordt ik dan wel eens wakker en toen haalde ik het eraf, wat mega snel ging zoals ik al zei.
In de ochtend ga ik dan douchen en dan komt de zoveelste teleurstelling inmiddels: de kleur loopt nu al sowieso een tint terug. Dat vind ik slechte zaak, want je brow tint moet wel tegen water kunnen lijkt mij. Hetgeen wat overblijft blijft een dag of 3 wel zitten.

Zou ik deze Revolution Brow tint (taupe) nog eens kopen?

Nee! Ja, misschien 1 ‘a 2 tinten donkerder, maar ik denk dat ik toch een ander merk zou kiezen.

Ken jij dit product? Zo ja, wat vind je ervan?

Niet? laat dan even weten wat je tegenhield om het te kopen, of waarom je dit sowieso nooit gaat kopen.

Ik ben heel benieuwd naar jullie mening en ervaring met deze Revolution Brow tint!

Liefs,
Michelle