Maandag had ik ineens zin om mijn nagels te lakken. Dus zocht ik 2 mooie kleuren bij elkaar, in dit geval Revlon Top Speed Black Star & O.P.I. Turquoise Shatter en al zeg ik het zelf, dit is echt een hele gave combinatie van kleuren.

Ben jij ook benieuwd hoe dat eruit ziet? Lees dan snel verder, kijk en geniet.

Als basislak koos ik Orly Nail Defence
Vervolgens 1 laagje van Revlon Top Speed in de kleur Black Star, deze kreeg ik in mijn eenmalige WAAT? Suprise box.
En daarover deed ik mijn geweldige O.P.I. Turquoise Shatter lak.
Als afwerking deed ik mijn topcoat op van I.N.M. Out The Door.

WAUW

31-07-2013 Revlon & OPI combi31-07-2013 Revlon & OPI combi1Dit is echt een geweldige combinatie.

De Revlon lak kreeg ik in mijn WAAT Suprise box en de O.P.I. lak heb ik een keer in de Glossybox gekregen. Dus ik ben echt heel blij met deze lakjes.

De Revlon lak had eigenlijk 2x gemoeten, maar dat heb ik niet gedaan en daar heb ik nu wel spijt van. 2 Lagen van de zwarte lak waren mooier geweest. Maar goed. Het uiteindelijke effect is echt prachtig.

De foto’s maakte ik net toen ik ze had gelakt, dus sorry er zit nog wat lak op de nagelriemen, dit is er nu inmiddels af na een aantal keer handen wassen en een keer douchen. Dus echt een toppertje deze combinatie. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan.

Wat vinden jullie van deze combinatie? Zou je het zelf ook zo dragen of op een andere manier?
Let me know.

x Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief