Op de Facebookpagina van Miss Lipgloss deed ik mee aan een winactie om het Qiriness Le Wrap Exfolys masker te winnen. En ik deed het niet eens zo zeer om te winnen. Cynthia vroeg namelijk op Facebook naar de leukste shopervaring van haar shop en ik reageerde dat mijn hart telkens weer een sprongetje maak, wanneer ik bij haar shop heb besteld en als het dan binnen komt met de post. En dat is ook echt zo en daarom won ik het Qiriness Le Wrap Exfolys masker.

Het masker ken ik zelf niet, het merk heb ik nog nooit mee kennisgemaakt, jammer, maar daar gaat dus verandering in komen.

Ik heb wat foto’s in een collage gezet en ga samen met jullie kijken wat andere bloggers allemaal te zeggen over dit masker. Dus ben jij benieuwd, lees dan snel verder.

Quiriness masker gewonnenDe verpakking is lichtroze, wat ik al erg leuk vind.
Het merk is gedrukt in een, vind ik, prachtig lettertyp met daaronder de foto van een vrouw haar gezicht op een glinsterend stuk. Dit vind ik zelf een stuk minder mooi. Maar smaken verschillen. Er zullen wellicht mensen zijn die dit heel mooi en apart ontworpen vinden.

Op de verpakking vind je onder andere hoe je dit masker moet gebruiken en de ingrediëntenlijst.

De actieve bestandsdelen zijn Keratoline, Gistextract, Rijstzetmeel, Witte Lelie, Bisabolol. Zonder parabenen. Hypoallergeen. Wat houd dit in? Dit houd in, ( dit heb ik even opgezocht en Miss Murphy legt dit uit)

De unieke formule van de Wrap Exfolys werkt als een enzymatische peeling dankzij Keratoline. Dit is een gistextract dat dode huidcellen doet verwijderen en de poriën vrij maakt van onzuiverheden. Deze fijne scrub stimuleert de celvernieuwing en activeert de microcirculatie. De huid ademt en voelt heerlijk zacht en glad aan. Dankzij het zetmeel wordt de teint onmiddelijk matter en stralender.

Kortom, dit masker verwijderd dode huidcellen, omdat je het masker na 1 minuut (als je geen geduld hebt kan het al na 30 seconden eraf rolt. Dit rollen zorgt ook weer voor een scrubbende werking.
Je kan dus zeggen dat dit masker reinigt wanneer je het in laat werken, dat je gaat scrubben wanneer je het eraf rolt en dat je huid dus volledig gehydrateerd en schoon is als je alles eraf hebt gehaald.
Daar wordt ik blij van.

Quiriness masker gewonnen1De tube heeft een inhoud waar je u tegen zegt. 125 ml. En aangezien je niet teveel mag gebruiken, om het rollen makkelijker te maken, doe je hier dus heel lang mee.
Daar wordt iedere vrouw (of man) blij van.

Dit masker is overigens geschikt voor alle huidtypes zo zegt ICI Paris op hun site. In het bijzonder de doffe, ruwe en dikkere huid en vette en gemengde huid worden hier heel blij van en ik dus ook, want ik heb een gemengde huid die met dit warme weertype nogal vet wordt.

Mijn huid reinig ik met Clarins producten die ik al eerder liet zien in dit artikel (klik op de link)
En dit zal zeker een fijne aanvulling zijn.

Wat ik verder vind van dit product: Ik ben geen fan van het doosje, maar wel van de tube zelf. Lekker strak, simpel en schoon. Daar word ik namelijk blij van. Het is mooi en hygiënisch.

Quiriness masker gewonnen2Dit product ligt al in mijn verzorgingslade. Dit gaan we zeker uitproberen.

En ik ben vooral benieuwd naar het resultaat. Wat zal dit doen voor mijn gezicht?
Als het goed is moet het resultaat zijn:

De huid is gescrubd en de poriën zijn gereinigd. De huid krijgt onmiddellijk zijn stralende teint terug. Zij is zachter en gladder, zichtbaar opgefrist, de huidtextuur is verfijnd, met een mattere finish.

Aldus ICI Paris

Is het jou nog niet helemaal duidelijk of dit wel geschikt voor je is?
Ik kan je beloven, meerdere reviews zijn heel positief.
Kijk maar naar de reviews van Beautygloss (Mascha), So Lidewij (Lidewij), Mevrouw Tuttebel (Daphne), Blissful Beauty (Alette), Pretty Beauty Land (Patty) en zo noem ik maar even 5 lovende reviews op.

Dit product, de geweldige (?) Qiriness Le Wrap Exfolys masker heeft dus een inhoud van 125 ml en kost €32.35 bij ICI Paris in de shop dus een flinke prijs, maar als je bekijkt hoe goed het werkt, hoeveel inhoud je krijgt en een goed merk dan is het een klein prijsje. En daar ben ik vooral blij mee. En ik heb hem gewonnen bij (one of my favorite beautybloggers) Cynthia.

Ik ben blij, hopelijk mijn huid ook.

Ben jij benieuwd wat ik er van vind en wil je hier meer over weten? Laat dan een reactie achter of jij dit wilt zien in een review met foto’s of zonder foto’s en ik ga er mee aan de slag.

x Michelle

p.s.: Cynthia, bedankt voor dit mooie product!

Je mag het delen ❤Vind ik Lief