24 Juni j.l. heb ik een oproepje geplaatst op mijn Instagram voor een Q&A en daar hebben jullie zo’n 10 vragen (of iets meer) achtergelaten die ik voor jullie kan beantwoorden. Dat is wat ik nu ga doen en ik hoop dat jullie hiermee weer de antwoorden krijgen waar je misschien wel op hoopte, maar waarmee je mij als blogger van Blogging MiKa ook weer een stukje beter door leert kennen.

Dankjewel voor de vragen.

Laten we snel beginnen.

Als je alles mocht kiezen behalve iets dat met je uiterlijk te maken heeft en helemaal niks zou je tegen houden, wat zou je dan graag willen worden van beroep?

Als ik alles kon of mocht kiezen ongeacht of ik een beperking heb of niet? Dus stel dat ik gewoon heel normaal zou zijn, dan zou ik kiezen voor fotograaf. Ik kan uren kijken naar Instagram feeds vol mooie foto’s van bruiloften, baby’s, natuur, portretfotografie. Dan zou ik dat kiezen.

Wat is momenteel je favoriete outfit? En wat is een outfit of kledingstijl dat je graag zou willen dragen maar nu niet draagt om wat voor reden dan ook.

Mijn favoriete outfit is en blijft mijn favoriete jeans en dan een leuke top of shirt erop.
Een outfit die ik niet (zo vaak) draag, omdat ik daar niet zelfverzekerd genoeg voor ben is het jurkje! Ik begin het al wel wat vaker te dragen, maar er een vinden die mij echt goed doet is bijna een onmogelijke klus. Gelukkig heb ik er nu een die echt heel lekker zit met een shapewear (onder)broekje dus yay.
Qua kledingstijl: Vintage! WAUW. En nee dat zeg ik niet omdat ik weet wie deze vraag stelde. Ik vind het oprecht heel mooi. Instagram: @bloggingmika

Wanneer ga je weer video’s maken??

Als het afgekoeld is en ik weer full face make-up kan dragen. Met 35 graden ga ik geen make-up dragen. Ik heb toevallig een cadeautje gekregen bij mijn bestelling bij Boozyshop, daar wil ik een look mee gaan maken en dan filmen.

Wat is het allergekste wat je ooit hebt gedaan?

Ik heb niet echt dingen gedaan die echt heel gek zijn. Ik ben niet van de gekke dingen doen.
Wel is er ooit iets gebeurt wat ik nooit meer ga vergeten, zo hilarisch.
Járen geleden ging ik samen met mijn moeder en haar partner een dagje naar Scheveningen en zo tegen het eind van de dag gingen wij omkleden in een toilet en dan daarna ergens eten. Toen mijn moeder en ik onze kleding hadden gepakt uit onze tassen en wegliepen gebeurde er iets mega gênants! Ik liet mijn BH vallen en niet de partner van mijn moeder zag dat, maar een wildvreemde (niet eens zo heel slecht uitziende) man zag dat en riep “Hallo meisje, mevrouw… hallo” en toen mijn moeder en ik omdraaide zagen we die man met mijn BH zwaaien en zeggen “Je liet iets vallen”. Serieus, ik dacht echt dat ik gek werd, maar gelukkig hebben we er heel lang om kunnen lachen, want wie gebeurt nou zoiets?!

Waar heb je spijt van en zou je graag terug willen draaien?

Dat ik ooit achter meiden aan ben gegaan, waarvan ik jaren dacht dat ze mijn beste vriendin waren en dit niet zo bleek te zijn, maar daarvoor wel een hele tijd degene die echt altijd achter en naast mij stond in elke situatie voorbij liep. Gelukkig is dat een fantastische vriendin en zijn we nog steeds vriendinnen en heeft ze mij dat nooit kwalijk genomen. Maar ik heb daar nog steeds spijt van.
Net als dat je sowieso wel eens keuzes maakt in je leven waar je later van denkt “Waarom deed ik dat tegen mijn wil in?” En dat wil ik niet meer.

Instagram: @bloggingmikaWat neem je mee naar een onbewoond eiland?

Mijn moeder en mijn honden, want met hen overleef ik het wel. Ik kan ze alle 3 niet missen, dus dan neem ik hen mee.

Ga je wel eens op vakantie? Waar zou je heen willen op vakantie?

Toen ik jong was ben ik heel veel op vakantie geweest samen met mijn moeder en (in 1996 overleden) vader. Allemaal verschillende landen, maar ik kan het mij niet meer herinneren.
Ik zou heel graag naar Italië en Spanje willen (Ibiza ofzo), maar ik zag een keer op Instagram dat iemand in Griekenland was geweest, lijkt mij ook prachtig! Lijkt mij wel heel spannend, voor de eerste keer bij volle besef in een vliegtuig.

Lees je graag boeken? Zo ja, wat voor soort boeken?

Ik heb wel boeken (kijk maar naar mijn boeken stash), maar ik lees niet echt; ik ben niet echt een lezer.

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Deze vraag krijg ik vaker op mijn Instagram en blog. Ik zeg met een lieve vriend en een succesvolle blog met grote perspakketten en samenwerkingen van grote merken.

Wat vind je een leuke serie?Instagram: @bloggingmika

Suits
Orange is the new black
Modern Family
RuPaul’s DragRace

Wie zou je wel willen ontmoeten?

Mascha Feoktistova & Gregor van Vlierden (en Manis en Siem)
Maar ook zeker nog eens Cynthia Schultz, die ik al een keer heb ontmoet wat echt fantastisch was.
Verder zou ik het even niet weten.

❤Wanneer plaats je weer eens een video?

Zie vraag wanneer ga je weer een video maken, want als ik een video maak dan plaats ik hem ook.

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen, dat jullie mij weer een beetje beter kennen en weer wat geleerd hebben. Wel in positieve zin hopelijk!
Wat een originele vragen weten jullie altijd te stellen, echt heel erg leuk. Dankjewel!

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief