Op Instagram heb ik jullie gevraagd of jullie een leuke, bijzondere, mooie vraag hebben voor mij. Q&A vind ik zelf erg leuk om te doen en ik heb jullie 2 weken geleden gevraagd mij een vraag te stellen! En inmiddels heb ik al de vraag gekregen wanneer de antwoorden online komen, dus dan weet je dat je op moet schieten. Dus vandaag neem ik je mee in Q&A – De antwoorden. Kijk je mee?

Kijk je met mij mee?
Ik ga iedereen persoonlijk beantwoorden.

Te beginnen met de vragen van Naomi:
Screenshot Naomi Insta
❤Heb je ooit gedacht aan een meet&greet, miss met andere bloggers of vloggers samen😊
Nee niet over nagedacht, maar tot nu toe zie ik er geen toegevoegde waarde in; daarbij heb ik er ook het zelfvertrouwen niet voor om dit te doen eigenlijk. Daar ben ik gewoon heel eerlijk in. Gek eigenlijk.
❤Wat voor look draag je graag op stap? Dramatisch of meer nude.. En waar ga je zoal op stap of hou je meer van festivals 🙂
Ik ga eigenlijk nooit op stap als in discotheek en dergelijke, maar ga ik er vanuit dat je een concert ook goedkeurt: smokey eyes vind ik geweldig om te dragen en dan soms met felle lip en soms nude.
Een paar voorbeelden:

Op Instagram zet ik er meestal wel bij waarom ik een look draag.
Niet altijd, maar op mijn blog vind je ook soms een look.

juultje08 insta screenshot
❤Wat zijn je doelen/dromen voor de toekomst.
Mijn doelen/ dromen voor de toekomst zijn eigenlijk 2 dingen: Ik wil verder komen in de visagie. Ik heb 2 opleidingen ervoor afgerond; 1 certificaat bij NTI (Visagie met Tom Sebastien) en 1 getuigschrift bij NHA (Visagie branchediploma). Ik wil visagist zijn, mijn passie uitvoeren in de praktijk. Het is moeilijk te bereiken omdat ik afgekeurd ben en een echt plekje in de maatschappij zit er niet in, maar gewoon thuis zo nu en dan lekker mensen mooi maken en plezier erin hebben. Dat vind ik gewoon leuk en fijn en ik wil het visagie vak blijven uitvoeren. En daarbij hoop ik gewoon nagelstylist te worden; ik ben begonnen afgelopen mei bij NHA met nagelstyling extra uitgebreid en dus wil ik die succesvol afronden en dan workshops gaan volgen bij echt gediplomeerde nagelstylistes etc. Daar liggen vooral mijn doelen/ dromen. Tot nu toe.

screenshot Noortje insta
❤Hoeveel tijd heb je iedere dag nodig om je basic lotd te doen?
Een basic look een uurtje. Volle smokey eyes etc dan kom ik snel op een uur en een kwartier of langer.

❤Woon je alleen met sjaak en punkie want zo ja is dat dan niet moeilijk qua uitlaten je blog koken enz?
Nee ik woon bij mijn moeder en haar partner. En samen hebben we de dieren die we hebben (Sjaak, Punkie, maar ook 2 konijnen en 2 vogels).

❤Wat is je lievelings eten
Oei, ik ben heel makkelijk in het eten. Ik vind veel lekker. Zelfs iets wat ik niet lust heb ik laatst gegeten op een pizza en dat is spinazie; bah ik vind dat zo vies. Verder vind ik het echt heel erg leuk om zelf te koken en dan kom ik toch snel op pasta, roerbakgroente met rijst etc. Maar een gezonde pot vind ik ook heerlijk; zalm, garnalen, gamba’s, groente (ook roerbak etc), een stukje vlees mag ik ook graag eten (en ja ik vind het inderdaad heel erg zielig voor al die dieren, maar ik ben heel raar daarin. Ik vind het zo zielig, maar ik vind het ook lekker. Klinkt bruut en gevoelloos, maar ik spreek de waarheid). Verder zoals ik al zei: ik vind heel veel lekker.

❤Wat is je wil je nog graag een keer bereiken
Ik denk dat je bedoeld: Wat wil je graag nog eens bereiken? Dan is mijn antwoord:
Samenwerken met een zeer ervaren visagist voor een fotoshoot voor een blad. OMG dat lijkt mij zo onwijs gaaf. Ik vind het zo gaaf als ik kijk naar Hollands Next Topmodel of I Can Make You A Supermodel, dan vind ik het echt pure liefde en dan denk ik: Dat zou ik echt graag nog eens willen doen. Als iemand nog leuke tips heeft voor een fotograaf of visagist die ik moet volgen op Instagram, let me know.

screenshot insta
❤Heb jij ook weleens een make up vrije dag? Of dat je soms geen zin hebt om make up op te doen?
Nee eigenlijk niet. Alleen als de temperatuur in de zomer tot een hoogtepunt komt van 30 graden dan wil ik nog wel eens alleen wenkbrauwen, eyeliner en mascara doen. Maar dat is ook niet helemaal make-up vrij, dus mijn antwoord is gewoon nee.

Ylramram insta
❤Hoe zie jij de toekomst voor je?
Ik wens voor de toekomst iets moois, maar wat het precies in zal houden weet ik niet.

Denise insta screenshot
❤Hoeveel geld geef jij per week uit aan make-up?
Per week? WOW nee laten we dat maar niet doen. Ik koop alleen als ik dingen op heb en als dat zo is, dan zit ik per complete bestelling rond de €50 maximaal, want dat vind ik wel genoeg.

❤Wat is je favo beauty product? Verklaar je nader. Haha
Wenkbrauwpotlood, mascara, eyeliner, foundation, concealer, fixing powder, bronzer, blush, highlighter (ook vloeibaar). STAHP IT Denise ik houd van make-up. Serieus. Love!!!!

❤Waarom maak je niet meer video tutorial?
Komt wel een keer, maar voor nu vind ik af en toe wel leuk. Het is veel werk ook en ik ben er niet zo goed in dus daarom doe ik het nog niet zo veel. En geschreven artikelen zijn pure liefde voor mij.

❤Welke beautybloggers volg je ?
HEEL VEEL! Maar mijn ultieme favorieten zijn Mascha en Cynthia (of course).

❤Heb je een relatie?
😭nope helaas niet. Ik heb overigens nog nooit (!) een relatie gehad.

❤Waar zie je jezelf over 5 jaar?
Met een lieve vriend, als succesvolle blogger, druk bezig met nagels en make-up.

Thank_You_note_calligraphy
BRON
Dit waren alle vragen weer beantwoord. Ik hoop dat jullie het antwoord hebben gekregen dat jullie van mij hadden verwacht. En tot een volgende keer voor nu.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen; mijn Q&A – De antwoorden.
p.s. Willen jullie mijn vorige bericht ook nog even lezen> en reageren< ??

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief