Ik had bij Kruidvat al veel het merk voorbij zien komen, maar ik heb er eigenlijk nooit iets van aangeschaft. Tot ik de Pro Artist ❤ HD PRO Finish Powder zag in de online webwinkel. Ik ging over stag en zonder enige twijfel kocht ik hem, samen met nog wat andere producten. En ik heb hem nu vaak genoeg gebruikt om er een goede review over te schrijven. En dat wil ik vandaag met je delen.

De Pro Artist ❤ HD PRO Finish Powder koop je dus bij de Kruidvat. Ik kocht hem via de webshop, maar hij is vast en zeker ook in de gewone winkel te koop.

Pro Artist ❤ HD PRO Finish Powder

Pro Artist HD powder kost €5,99 en bevat 13 gram inhoud.

Pro Artist ❤ HD PRO Finish Powder

Dit is wat je ziet als je hem opendraait. Let wel op: dan zit er geen losse poeder in, maar dat heb ik zelf gedaan om meerdere reden die ik je zometeen vertel.

Pro Artist ❤ HD PRO Finish Powder

In het midden van deze Pro Artist HD powder zie je een soort shift/ gaasjes achtige bescherming om ervoor te zorgen dat je poeder niet zomaar in je dop vliegt. En je ziet ook dat de gaatjes onwijs dicht bij elkaar zitten.

Wat is mijn ervaring?

Deze Pro Artist ❤ HD PRO Finish Powder heeft allereerst een hele fijne prijs en een goede inhoud. Dat is al een goed begin.

De verpakking zelf vind ik overigens niet fijn werken. Ik zei het net al, dat de gaatjes heel klein zijn en het een soort gaasje is die een beetje meebeweegt als je kwast of vinger erop duwt, wat ervoor zorgt dat ik (bijna) geen poeder op mijn kwast krijg. Daarom houd ik hem op z’n kop en tik aan de zijkant met een kwast die ik nooit gebruik om er poeder uit te krijgen. Dit doe ik bij mijn favoriete Catrice poeder inmiddels niet meer, omdat ik heb ontdekt dat ik de zwarte beschermdop met de gaatjes erin eraf kan halen en er nog heel veel poeder in zit, in de pot. Bij deze kan dat niet en ik vind het allemaal nog al moeizaam gaan. Jammer.

Het poeder, wanneer hij eenmaal op je kwast zit om hem te gaan gebruiken vliegt heel erg om je heen. Het voelt als een hele stofwolk, dus niet zo dat je de poeder ziet vallen (dat heb ik altijd bij losse poeder), maar het blijft heel erg om je heen hangen. Dat maakt het gebruik ook niet heel fijn.

En nu hoor ik je denken? Oke ik snap het al, ik hoef hem niet te kopen het is prut. Nee! Het is namelijk een hele goede poeder, als je alleen de poeder zou moeten reviewen.
Hij is echt heel erg vergelijkbaar met Catrice qua houdbaarheid en het wegnemen- en houden van je glans.
Maar ook heeft hij daar weer een nadeel: het lijkt net of andere poeders minder gepigmenteerd op mijn gezicht komen door het gebruik van deze poeder als basis.

“Je bent dus meer negatief dan positief”

Ja dat klopt inderdaad en hij is in principe niet slecht hoor, maar door de negatieve ervaringen zou ik hem inderdaad niet meer opnieuw kopen. Ik ben dan ook een onwijze pietjeprecies en ik heb een eisen lijst waar je u tegen zegt, omdat ik zo ontzettend blij ben met mijn Catrice poeder(s). Daar kan het denk ik aan liggen en dat geef ik dan maar de schuld.

Ben je een beginneling? Weet je nog geen verschil? Dan vind je hem denk ik hemels en helemaal perfect en zul je niet mijn dingen ervaren en mij overdreven en een zeur vinden. Dat begrijp ik. Maar de liefde die ik heb voor Catrice is zo groot dat tot nu toe er nog geen andere poeder mijn stash is binnen gekomen, maar nu dus wel en dan heb je meteen en niet heel fijne ervaring en dat begint dan al bij de verpakking.

Helaas. Geen topper voor mij dus.
Ik zou hem wel aanraden aan jullie, als je een keer een andere budget proof wilt poeder wilt proberen. En dan is deze Pro Artist ❤ HD PRO Finish Powder wellicht een hele goede match voor jou.

Deel je je ervaringen met mij? Of je eerste indruk naar aanleiding van mijn review?

Wat je ook kwijt wilt… je mag altijd reageren met jouw mening/ ervaring.

Liefs,
Michelle