Als er iets is wat ik steeds meer ben gaan waarderen, dan is het de primer. Toen ik net met make-up begon dacht ik serieus dat het grote onzin was en dat het niet bleef zitten zonder, omdat je dan niet goed was in make-up aanbrengen. Lekker egoïstisch trouwens. Maar nu weet ik wel beter en heb ik tegenwoordig meer primer in mijn everyday lade dan daadwerkelijk foundation. Leuk hoe dat loopt, maar nog leuker om te ontdekken dat primers  van goedkope merken echt super goed zijn. In elk opzicht. Daarom was ik benieuwd naar de Revuele light make-up base, Revolution Superfruit Extract & Gold Elixir, en dus kocht ik die, om jullie vandaag te vertellen wat ik ervan vind. 

Dit zijn de Primers ♥ Revuele light make-up base, Revolution Superfruit Extract & Gold Elixir (van links naar rechts).

Ik kocht deze alle drie bij Boozyshop en laten we daarom eens beginnen met de

Deze koop je nu voor nog geen €4,-. Say Whut?!
Dat kan ik natuurlijk niet weerstaan.

Eerste indruk, afgaande op de looks

Daar wordt ik al heel erg blij van. Het is een lekkere frisse look die Revuele heeft gegeven aan de verpakking. Het is trouwens wel een beetje neigend naar apothekersverpakking. Veel te veel tekst aan de voorkant bedoel ik daarmee, maar ook dat patroon wat je ziet op deze tube vind ik toch niet zo mooi. Maar het ziet er lekker fris en jong uit met dat felle oranje op een witte tube. Dat vind ik dan wel weer fijn.

De werking

Die is echt super goed.
Het voelt aan als een dagcreme die je aanbrengt. Een hele lichte crème die niet vettig voelt en trekt zeker heel erg snel in, wat ik echt wel heel belangrijk vind. Ik vind het persoonlijk heel vervelend als een crème niet in de huid trekt en voor je gevoel niets goeds voor de basis doet.
Deze doet dat absoluut. Hij geeft echt een fantastische basis voor onder je make-up. Een beetje een plakkerig laagje eigenlijk, zo zou ik het het beste kunnen verwoorden. Super fijn, want daardoor blijft je make-up heel goed zitten en is het aanbrengen veel makkelijker.

Kwaliteit / Prijs verhouding

Die is dus fantastisch en ik kan je zeker aanraden om deze te kopen als je opzoek bent naar een goede basis voor onder je make-up waarbij je ook het gevoel hebt dat je een lekkere crème aanbrengt die je huid fijn vind.

En dan nog zo’n fijn product waar ik heel erg blij mee ben. Deze kocht ik ook bij Boozyshop,

Revolution Super fruit Extract 
Rijk aan anti oxidanten
Serum & primer in 1

Eerste indruk, afgaande op de looks

Zoals je ziet is het een flesje van 30 ml. Het zijn trouwens super mooie glazen flesjes met een perfect werkend pipetje.
En dan die prachtige holografisch paarse kleur… daar wordt elk meisje vrolijk van lijkt mij.

De werking

Dit is echt een werkelijk mega fijne primer. En als je als tip iets mee mag geven: gebruik deze onder de Revuele crème en je hebt een fantastisch duo die je make-up er heel goed op laten zitten, op je huid. Echt waar, dit is waar ik een tijdje geleden mee begon als duo en ik ben daar echt heel erg blij mee.
Deze primer/ serum ruikt trouwens ook heel erg lekker vind ik.
Dus een lekker ruikend, fantastisch uitziend en heel goed werkend product. Dit is dus echt een aanrader!
Hij laat een beetje een plakkerig laagje achter op je huid, net als de Revuele, maar dan als zijnde een serum die doet of hij een primer is. Heel fijn.

Kwaliteit / Prijs verhouding

1 woord:
SUPER! Net als de Revuele. Niets verkeerds over te zeggen.
Deze kost overigens €11,95


En dan iets wat je aanspreekt of niet, want dit is echt een serum zoals jij een serum in je hoofd hebt zoals hij is/ moet zijn. Dit is namelijk de:

Revolution Skincare Gold Elixir
rozenbottel en zaadolie

In deze olie zitten ook gouden stukjes ofzo… echt heel gaaf ziet het eruit.

Eerste indruk, afgaande op de looks

Echt wederom een prachtig mooi glazen flesje met dezelfde matte look aan het glas. Heel chique. En ook weer hetzelfde perfect werkende pipetje. Niks op aan te merken, alleen maar mooi.

De werking

Dit is echt een serum zoals je een serum verwacht dat hij is. Dit voelt echt als een olie op je huid en daarom breng ik het alleen aan op de dagen dat ik even mijn huid wil verwennen en ondertussen toch make-up wil dragen. Je merkt wel natuurlijk dat je make-up iets sneller kan gaan glimmen als je zoals ik een gemengde huid hebt en dus een vettige t-zone (gebied voorhoofd, neus en kin) hebt, maar ik vind het absoluut niet extreem terwijl ik toch 90% van de tijd een heel pipetje aanbreng op mijn huid en die lekker in masseer.
Dit is echt een lekker voedend serum, zeer geschikt voor de gemengde huid.
Niks negatiefs dan?
Het trekt niet echt lekker in je huid. Dat weet ik, omdat ik hem wel eens ‘s nachts aanbreng en ik merk dat mijn huid heel weinig opneemt van de olie. Dus ik denk, dat ik dan gewoon teveel aanbreng, maar normaal zou de olie dan toch sowieso moeten intrekken lijkt mij. Deze serum heeft daar wel moeite mee, om echt volledig in je huid te trekken. Dus ik zou hem niet zomaar even aanbrengen, maar echt lekker onder je make-up zodat het gewoon een mooie basis wordt. En niet op een blote- billen- gezicht. Daar lijkt hij moeite mee te hebben.

Kwaliteit / Prijs verhouding

Die is het absoluut waard. Hij kost net zoveel als de Superfruit variant, dus maak daarin je eigen keus. Ik heb ze allebei en gebruik ze allebei even graag en ben over allebei tevreden en zou ze ook opnieuw kopen.

Welke van deze 3 heb jij en wat vind jij van deze producten?
heb jij van deze Primers ♥ Revuele light make-up base, Revolution Superfruit Extract & Gold Elixir ?

Deel jouw mening en wat voor huid jij hebt (droog, gemengd, vet, acne, etc.) en help elkaar.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief