Al eerder vertelde ik jullie over mijn opleiding Visagie Branchediploma, die ik volg bij NHA Thuisstudie. Hopelijk vonden jullie dit leuk, want vandaag wil ik jullie laten zien wat voor make-upcreaties ik heb gemaakt op de praktijkdagen. De eindresultaat foto’s. Op deze manier kan ik jullie laten zien wat ik leuk vind om te doen en waar ik goed in ben. Dit zeg ik, omdat mijn praktijkdocent dit zelf heeft gezegd tegen mij en ze zelfs zei tegen mij op de laatste praktijkdag “Als je het zo doet op je examen als hier, vooral zoals vandaag, dan slaag je zeker, zo niet kom ik je persoonlijk opzoeken!”. Trots ben ik dus zeker en vandaag wil ik mijn trots met jullie delen.

De opleiding ben ik gestart rond mei 2012. Toen heb ik mij aangemeld. April 2014 zal ik examen doen.
Ik heb echt heel veel geleerd op de praktijkdagen. Wat ik allemaal heb gedaan kan je in onderstaande video zien.

Veel plezier. Feedback is trouwens welkom in de reacties, hier op MiKa Beautyblog.

Liefs Michelle