Ik heb in samenwerking met GSMBatterij.nl / GSMOplader (komen op dezelfde website uit) een  Powerbank mogen testen. Ik heb hem 1x echt goed getest en een maximale 2x een goede poging gedaan om hem toch te gebruiken. Ik klink nu al niet heel enthousiast, maar gaat dat nog veranderen? Kijk mee naar mijn review.
Let wel: Dit zijn mijn bevindingen en dat wil niet meteen zeggen dat het altijd zo is en dat jij dit ook moet vinden. Normaal zeg ik dit niet, maar ik denk dat ik voortaan dit toch maar even moet gaan vermelden. Er komen meer mensen op mijn blog (thank you) en ik denk dat het goed is dat je dit even in je achterhoofd houd.

Ik ben dus benaderd om een Powerbank te testen. En dat leek mij een heel goed plan. Telefoons gaan meestal sneller leeg dan je lief is en dan is een externe oplader heel handig,want je hebt geen stopcontact nodig en je kunt weer even vooruit.

Powerbank

powerbank
Dit is hem dus. De Externe Batterij WIT 5.000 mAh  van het merk Remax (Design?). Hij kost €24,95.

Powerbank

Hier zie je hem links op mijn hoesje liggen van mijn nieuwe Sony Xperia Z5 telefoon.

Mijn eerste indruk:
De verpakking vind ik ontzettend lelijk, maar de powerbank zelf ziet er wel oke uit. Niet bijzonder, maar als het goed werkt is het al opgelost. Prima.

Maar als ik hem echt ga reviewen zijn dit mijn bevindingen;

Powerbank

Ik vind het niet duidelijk of hij vol geladen is wanneer ik hem in het stopcontact steek om hem te herladen. Er branden wel lichtjes, maar ze veranderen niet van kleur, stoppen niet, helemaal niets van dat alles. Het is dus maar een gok of hij vollaad of niet. Ook heb ik het idee dat hij aan blijft, zelfs wanneer hij uit het stopcontact is en niet aangesloten is aan mijn telefoon.
Ook het snoertje wat erbij zit werkt niet op mijn telefoon, ik moet het snoertje dan eerst aan mijn lader koppelen, dus de lader van mijn telefoon en dan laad hij wel. Maar hij krijgt het niet voor elkaar om mijn telefoon helemaal vol te laden. Wederom issues met de lampjes, ik kan niet zien wanneer hij leeg is/ raakt of juist vol is.

Kortom: ik vind hem niet krachtig genoeg en hij werkt niet zoals ik had verwacht dat hij zou werken.
Misschien doe ik wel iets verkeerd, maar ik heb van alles geprobeerd en het mag niet baten.

Voor mij is deze Remax powerbank het niet helaas. En dat vind ik dan weer heel vervelend voor het bedrijf dat er alle vertrouwen in had en iets naar mij opstuurt om mij heel blij ermee te maken. Maar dat is niet gelukt en uiteindelijk heb ik hem dus maximaal 2x gebruikt.

Ik ben daarom extra benieuwd of jullie hem wel kennen en misschien wel goede ervaringen ermee hebben en mij kunnen vertellen of ik iets verkeerd doe en of jij hem misschien kan uitleggen hoe dat werkt met die lampjes enzo. Laat een reactie achter, hopelijk kan je mij helpen.

Misschien heb je nog tips qua powerbanks?

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief