Weten jullie nog dat ik mijn Polette ❤ Jude zonnebril liet zien? Een retro model zonnebril met een beetje leger-groen en bruin (check de blogpost). Daar was ik enthousiast over, maar het meest blij ben ik met mijn Polette  ❤ Turbana zonnebril. Als ik er een standaard pak dan is het dit model. En ik wil hem dan ook graag met jullie delen.

Polette  ❤ Turbana  is een onwijs gave zonnebril. Denk pilotenbril achtig. Echt te gek.

Polette ❤ Turbana

Dit is hem! Mijn oogappeltje. Dit model zonnebril vind ik zo tof. Het past ook super goed bij mijn hoofd, vind ik zelf.

Polette ❤ Turbana

Hij heeft van de mooie halfronde onderkanten en recht met rond aflopende bovenkant, subtiel randje en donkere glazen. De glazen zijn echt heel goed, want ik heb echt geen last van de zon. Dat betekent dat ze groot genoeg zijn, want bij de Jude vind ik de glazen te klein, wat misschien te wijten is aan het feit dat ze rond(er) zijn.

Polette ❤ Turbana

Het montuur vind ik echt ontzettend mooi. Zilver, mooi dun. Heel blij mee.

Polette ❤ Turbana

Hij heeft een gewoon simpel stel neusvleugels eraan. Dit is denk ik meeste tijd zo bij zonnebrillen, maar dit vind ik prima hoor.

Praktische informatie:

Turbana kost €19,99, dit is overigens wel zonder glazen op sterkte. Wil je gewoon zonder sterkte dan blijft het bij dit bedrag voor de zonnebril. Hele fijne prijs dus zou ik zeggen.

Deze zonnebril heeft overigens nog een extraatje. Je kan er een ketting aanhangen zodat je hem om je nek kunt hangen. Dit vind ik zelf helemaal niet mooi, maar het is wel een optie bij deze bril. Hij heeft namelijk speciale pootjes waar je de ketting aan kunt draaien.

Polette ❤ Turbana

Op deze manier dus. Handig voor mensen die de bril wél graag om de nek hebben hangen als een ketting.

En nog even een selfie met de bril, want dan kan je tenminste zien waarom ik er zo ontzettend blij mee ben 🙂

https://www.instagram.com/p/BG8_S64uSR5/?taken-by=bloggingmika

https://www.instagram.com/p/BG8_V3XuSR-/?taken-by=bloggingmika

En er zullen vast nog veel meer selfies komen met deze te gekke bril. Ik houd van dit ding, echt waar.

Maar ik ben nu ook wel heel benieuwd wat jullie van deze bril vinden.
Welke vind je mooier; Turbana of Jude? Als je hem ook hebt: stuur mij een selfie, vind ik leuk.

Liefs,
Michelle

Ik heb een persaccount bij Polette, dit is dus een “samenwerking” met Polette.
Je mag het delen ❤Vind ik Lief