Een hele tijd geleden alweer schreef ik over “Het Polette concept”. Die kan je dus nog even teruglezen. Maar nu wil ik vooral een van de twee zonnebrillen die ik heb van Polette aan jullie laten zien. Polette ❤ Jude (Brown) is de zonnebril die ik wil laten zien. Hij is een beetje retro / camouflage qua stijl en als je daar van houd, of gewoon even zin hebt in een zonnebril met dit lekkere weertje, dan moet je zeker even verder lezen.

Polette ❤ Jude (Brown)

Polette's ❤ Jude (Brown)

Een mooi, rond brilletje. Gouden accenten en qua kleuren bruin, geel en zwart, een soort van camouflage.

Polette's ❤ Jude (Brown)

Op deze manier, in roze bloemen kan je de kleuren nog wat beter zien.

Polette's ❤ Jude (Brown)

Zoals ik al zei is het echt een rond modelletje, redelijk klein met doorzichtige neusvleugeltjes. Die zijn best basic, maar gewoon prima.

Polette's ❤ Jude (Brown)

Het “tussenstukje” is goud, net als de pootjes van de zonnebril.

Polette's ❤ Jude (Brown)

Polette's ❤ Jude (Brown)

Ik vind hem erg leuk eruit zien, maar toch is het geen favoriet als ik hem vergelijk met de andere zonnebril die ik heb. Ik vind het montuur nét even iets te klein. Ik vind hem net niet groot genoeg, dus net iets te klein voor mijn bolle hoofd 😜.

Polette's ❤ Jude (Brown)De kleuren vind ik overigens onwijs leuk en goed te combineren met heel veel outfits, omdat er zowel zwart als wit in zit en zonnig geel.

Toen ik de brillen net binnen had heb ik ze opgezet en een selfie gemaakt. I Love it.

Deze foto kan je zien op Instagram
Deze foto kan je zien op Instagram via deze link (klik) en deze link (klik again)!

Op de foto ziet het er dan nog wel leuk uit, maar als ik hem op heb dan merk ik dat hij aan de zijkant heel veel zon doorlaat en dat hij daardoor dus blijkbaar iets te klein blijkt te zijn of de vorm van het montuur is niet goed, dat is dan ook nog mogelijk.

Ik heb telkens weer geprobeerd om de bril te gebruiken, maar dan zet ik hem op en dan denk ik toch “hmm ik weet het niet”. Hij heeft wel mijn sterkte, dat dan weer wel, anders had ik hem aan een van jullie gegeven (daarom morgen iets anders leuks).

Verder vind ik het montuur onwijs leuk.

Even wat kleine feitjes op een rij van deze bril.

Jude Brown is de klassieke codes voorbij. Een montuur dat goudkleurig metaal en de zachtheid van textiel verbindt in één. Het militaire printje is prachtig, net als de gespiegelde en gepolariseerde glazen! Super verleidelijk.

We zijn gevallen voor de brug met verfijnde details.

Hij kost €22,99 voor het montuur.
Glazen zonder sterkte kosten helemaal niks. Dit geldt overigens voor elke bril die Polette verkoopt.
Glazen op sterkte kosten €19,99 of €39,99

Ook verkrijgbaar in 4 andere hippe kleuren!

En geschikt voor mannen én vrouwen (unisex).
Polette's ❤ Jude (Brown)

Polette ❤ Jude (Brown) koop je Via deze link (Klik)!

Ik ben benieuwd wat jullie van deze zonnebril vinden en of je hem zou kopen! Laat je een reactie achter hieronder ?

Liefs,
Michelle

p.s.: Je kan Polette volgen via
TwitterFacebookInstagram en Pinterest (dat is sowieso een aanrader voor jullie allemaal)

Je mag het delen ❤Vind ik Lief