PINTEREST ❤ Waskamer

Ik vind dat we allemaal mogen dromen! En stel nou dat je een heel groot huis hebt of lekker veel kamertjes, dan is het leuk om te bedenken wat je ermee zult doen. En ik heb een idee voor als je nog geen kinderen hebt en als je al een werkkamer hebt ingedeeld (die overigens later ook nog eens voorbij zal komen). Dan maak je er toch een waskamer van?!
Daarom geef ik je het

PINTEREST ❤ Waskamer
inspiratie artikel!

Ik heb lekker zitten snuffelen op Pinterest en alles opgeslagen om het met jullie te delen, net zoals ik dat al deed voor de slaapkamer en de badkamer. Tijd voor een Picture perfect PINTEREST ❤ Waskamer artikel.

PINTEREST ❤ Waskamer

Het is geen kamer, maar wel een erg grappige quote! Heel toepasselijk

PINTEREST ❤ Waskamer

Kijk even hoe lekker strak dit eruit ziet. Zo lekker opgeruimd!

PINTEREST ❤ Waskamer

Gewoon mooi! Die rieten accessoires, super schattige tegeltjes. Plantje. Heerlijk kneuterig.

PINTEREST ❤ Waskamer

Oh wauw die kleur, de combinatie met de tegeltjes, het lekkere frisse uiterlijk van deze kamer…. het spreekt mij zeker aan.

PINTEREST ❤ Waskamer

Mooi? Nee niet perse, maar wel realistisch. En wat ik vooral slim vind: de manier van opbergen en de kleding ophangen. En genoeg ruimte voor een wasmand.

PINTEREST ❤ Waskamer

hahahaha hoe slim is dit! Een uitschuifbare kastgedeelte tussen je was-droog combinatie.

PINTEREST ❤ Waskamer

PINTEREST ❤ WaskamerStoer en chique tegelijk. Leuke details.

PINTEREST ❤ Waskamer

Ik vind dit echt heel mooi eruit zien. Dat zwart van die kastjes, zilverkleur was-droog combinatie en stoer door het houten blad. Leuke tegeltjes die zich best goed laten combineren met die kasten. Schattig klein, ovalen raampje. Leuk toch?!

PINTEREST ❤ Waskamer

Dit vind ik echt geweldig! Dat stoere steigerhout voor je was-droog combinatie met die manden erop om je spullen in te bewaren en lekker grote opbergkasten. De tegels en het kleedje vind ik echt niet mooi, maar al bovengenoemde vind ik echt leuke dingen in deze waskamer.

PINTEREST ❤ Waskamer

WAUW! Dit is strak, maar toch huiselijk, beetje modern scandinavisch. Geweldig grote ramen met die mooie shutters ervoor en een fijne wasbak met mooie kraan. Goede tegel erin.

PINTEREST ❤ Waskamer

Zie even wat hier is gebeurt: Alles achter een grote deur, super veel opbergruimte en slimme indeling boven de was- droog combinatie. Like!

PINTEREST ❤ Waskamer

Deze vind ik echt prachtig. Stoer blad, met gave tafelpoten. Aan de rechterkant 2 opbergvakken met manden erin. 3 grote wasmanden, kasten boven het blad. En ook nog een handig hang gedeelte voor je kleding. Ideaal!

PINTEREST ❤ Waskamer

Dit is leuk! Leuke quotes, leuk gemaakt.

PINTEREST ❤ Waskamer

Ja prachtig dat wit! Dit ziet eruit als iets waar je echt alles kwijt kunt en ook nog fijn en makkelijk aan kunt werken. Perfectie tot in de puntjes.

PINTEREST ❤ Waskamer

Oke, die was- droog combinatie op elkaar vind ik echt heel lelijk, maar de kasten vind ik er goed uit zien en wat ik ook slim vind: de strijkplank opgehangen aan de muur. De tegels en de kasten vind ik ook goed gecombineerd. Jammer van die spullen op de bovenste kasten… dan heb je kastruimte en dan gebruik je het niet! Bummer.

PINTEREST ❤ Waskamer

Deze vind ik toch wel heel chique hoor. Dat donkerbruine geeft toch een sfeertje met de juiste verlichting. De mandjes vind ik wat rommelig kijken met dat wit met lichtblauw, maar dat is een keuze.

PINTEREST ❤ Waskamer

Oke, stel je deze kamer even voor met andere kastjes, stoerdere kasten in een andere kleur. Wel erg mooi vind ik de muur, die tegels. En wat ik ook leuk vind: die kasten boven de wasmachine en de lage kasten. Alleen dus jammer van de kleurkeuze van de vloer en kasten.

PINTEREST ❤ Waskamer

Basic, maar wel erg leuk door dat behangetje. Goede keuze.

PINTEREST ❤ Waskamer

Even… hoe slim is het om een lade te maken onder je wasmachine om je wasmand op te zetten! Perfect. En als je hem dichtdoet lijkt het net een lade in de kast. Die kast is trouwens ook wel erg leuk! Ziet er echt heel goed uit.

PINTEREST ❤ Waskamer

Ja top dit. De kleurcombinatie met dat houten blad en die rieten mand… uitzicht op de tuin ook nog eens. Ik vind dit echt een mooie waskamer.

PINTEREST ❤ Waskamer

Dit is misschien niet de allermooiste waskamer, maar ik vind hem wel echt heel erg slim bedacht met een hele lange bovenkast met hanggedeelte tot de wasmachine. En dan om je was- droogcombinatie een ombouw in dezelfde houtsoort en kleur. Leuke manden. Leuk!

PINTEREST ❤ Waskamer

Dit is echt prachtig. Marble blad, grijze kasten, mooie manden, mooie details. Vloertegels passen er perfect bij in het geheel. Van boven tot onder opbergmogelijkheden. Leuke wandtegels.

PINTEREST ❤ Waskamer

Kasten overal. Je kunt zelfs een kastdeur dichtdoen voor je wasmachine en voor je wasdroger! Geniaal, zo zie je niet wat erachter zit als het dicht is. Leuk bedacht. Prachtig trouwens gecombineerd met dat donkere blad. De bovenkant vind ik wat rommelig en chaotisch, maar het concept was goed.

PINTEREST ❤ Waskamer

WOW Wat een opbergruimte zeg, kijk even hoeveel kasten – die trouwens super slim zijn gemaakt in een hoek – en alles in dezelfde stijl. En die mandjes overal: te schattig. Echt heel leuk!

PINTEREST ❤ Waskamer

Teveel wit, te steriel, maar qua idee zou dit dus eigenlijk in elk huis gerealiseerd kunnen worden. Je hebt maar een klein stukje muur nodig, want volgens mij is rechts van de wasmachine een douche bij de deur als ik het zo bekijk, dus dit is heel slim. Ook al is het misschien niet mooi, dat kun je er altijd zelf van maken.

PINTEREST ❤ Waskamer

Dit vind ik ook een slim systeem, alleen had ik minimaal de helft van die ijzeren blikken weggehaald, want je hebt immers al de schap erboven waar je wasmiddel op staat. 2 wasmanden naast de was-droog combinatie is ook slim bedacht. Je kunt het er zo indoen.

PINTEREST ❤ Waskamer

Dit is nog slimmer. 3 losse wasmanden in 3 vaste kasten. Hier kun je je fantasie wel op loslaten. Ieder een eigen wasmand (met 3 personen) of waar dit waarschijnlijk op gemaakt is: wit, kleur, zwart. En zo kun je nog wel even doorgaan. 
PINTEREST ❤ Waskamer

Apart dit. Ruimtelijk opbergen. Veel bergruimte, maar het oogt niet vol en druk. Dit ziet er heel bijzonder uit, alsof het tegelijk een keuken is/ kan zijn. Creatief bedacht. 
PINTEREST ❤ Waskamer

Dit vind ik echt prachtig. Alles wat je nodig hebt achter 2 deuren. En het ziet er ook nog eens mooi uit!

PINTEREST ❤ Waskamer

Heerlijk landelijk waskamertje. Mooie rieten wasmand en andere manden. Accessoires die er perfect bijpassen. Mooie kasten met werkbladen die ook weer mooi matchen met de rest.

PINTEREST ❤ Waskamer

Geniaal toch die deurtjes voor je wasmachine?! Opgeruimd, weg. Klaar.

PINTEREST ❤ Waskamer

Dit is wel echt een super deluxe waskamer zeg. Zelfs een TV in de kamer, wow. Eerlijk is eerlijk dat het er echt netjes en verzorgd, maar ook handig uitziet.

PINTEREST ❤ Waskamer

Is dit de waskamer van een astronaut? Al dat chroom en zilver. Indeling, daar ging het om en die is goed bedacht, alleen niet echt een mooie waskamer dit.

PINTEREST ❤ Waskamer

Dit vind ik nou echt zo’n ouderwetse waskamer met moderne touches. Super leuk, alsof 2 generaties aan tafel zijn gaan zitten en dit hebben bedacht.

PINTEREST ❤ Waskamer

WOW! Dit ziet er echt geniaal uit. Kijk even naar alle details in deze foto en alle opties die ze hebben toegevoegd aan deze kamer. En het ziet er ook echt mooi uit.

PINTEREST ❤ Waskamer

Deze vind ik ook echt goed eruit zien. Alleen waar staan de wasmachine en wasdroger? Maakt ook niet uit, het ziet er prachtig uit en daar gaat het om.

PINTEREST ❤ Waskamer

Hier heb je dan weer een lief klein hokje, die gewoon super slim is ingedeeld. Ik vind het leuk.

Heb jij een aparte waskamer? En met welke foto is deze te vergelijken? Ik ben heel benieuwd waarom jij wel of juist niet een waskamer hebt en wat je van bovenstaande foto’s vind.

Laat je reactie achter zou ik zeggen. En tot 17 juni voor de volgende Pinterest inspiratie.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief

1 Comment

  1. claudia

    10 juni 2017 at 10:25 AM

    De wasmachine staat in de badkamer ivm water toevoer de droger staat i het rommelkamertje zoals wij het noemen daar staat ook de strijkplank en zijn kleding kasten gemaakt voor mij mijn zusje en moeder mijn vader heeft de kleding kast op hun slaapkamer, dus het is geen was kamer ook geen walk in closet gewoon een rommel kamer

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers op de volgende wijze: