PINTEREST ❤ Kinderen

Nee, ik heb nog steeds geen vriend, geen in het vooruitzicht ook. Dus ook niet zwanger, maar de mommy blogs schieten als paddenstoelen uit de grond en dus doe ik voor vandaag, 1x even mee met de mommy blogs. Met mijn PINTEREST ❤ Kinderen  inspiratie artikel. Want zoals jullie inmiddels wel weten struin ik heel Pinterest soms af naar inspiratie en ik heb al leuke dingen verzameld voor de Slaapkamerde Badkamer en de waskamer, maar vandaag gaan we eens kijken wat voor leuke inspiratie er te vinden is op Pinterest voor de kids.

Let’s GO!

PINTEREST ❤ Kinderen

Dit is echt te schattig. Schapenvacht voor je baby! Ik vind trouwens deze hele kamer super cute. Al die kleine details. Heel leuk.

PINTEREST ❤ Kinderen

Dit is super handig als je 2 kinderen hebt die bij elkaar op de kamer willen, maar je er eigenlijk geen ruimte voor hebt. En dat trapje vind ik trouwens veel veiliger dan de meeste trapjes die ze maken. En je kan overal spulletjes in stoppen… ideaal lijkt mij zo.

PINTEREST ❤ Kinderen

Oh kijk nou die schattige pastelkleurtjes! Dat zachte geel, mintgroen, oranje, wit, groen, lekker druk behangetje trouwens (zou ik dan weer niet voor kiezen – ziet er wel leuk uit). Leuk gecombineerd, moet ik zeggen ook.

PINTEREST ❤ Kinderen

Als je van heel strak, modern en minimalistisch houd dan is dit natuurlijk het perfecte kamertje.

PINTEREST ❤ Kinderen

Dit is echt een geweldig idee. Hier kun je de creaties van je kind aan hangen en hangt het tenminste niet overal door je hele huis. En het ziet er ook nog eens super mooi en modern uit.

PINTEREST ❤ Kinderen

Wat een gave babykamer. Bijzonder stijltje ook. Lijkt wel een beetje scandinavisch. En heel minimalistisch.

PINTEREST ❤ Kinderen

Deze vind ik echt geweldig. De meubeltjes komen volgens mij, naar wat ik kan zien gewoon van de Ikea, dus dan is het ook nog eens betaalbaar. YAY! En die accessoires, hoe ontzettend schattig. Leuk hoor.

PINTEREST ❤ Kinderen

Oh wat schattig. Zo’n klein bedje in mintgroen is al te cute en dan dat krukje als nachtkastje. Dat uber vrolijke dekbed, die mega knoop met dat shirtje eraan. Oh heerlijk!

PINTEREST ❤ Kinderen

Geniaal bedacht. Een speelhoekje door 2 kasten tegenover elkaar te zetten met een kleed ertussen… klaar. En kunnen we even een momentje nemen voor dit super schattige stel kinderen? Zo zo zo schattig.

PINTEREST ❤ Kinderen

En de perfecte meisjeskamer! Super veel roze! Dat is voor een meisje al life goals. En dan ook nog een klein tafeltje om met je vriendinnetje aan te spelen en “thee te drinken”…. damn! I love it. Sorry voor de mama’s met een jongetje (in aantocht) maar dit is echt wel perfect toch voor een meisje?!

PINTEREST ❤ Kinderen

Voor de mama’s met een jongen (in aantocht): Dit is wel heel slim. Een lijst met taken erin en de eerste letter van de naam en een haak eronder voor jas en tas! Bingo.

PINTEREST ❤ Kinderen

En weer zo’n schattige babykamer. Echt top! Modern en toch schattig met die kleine details. Toch leuk – zwart wit en grijs combineren. Unisex! Gelukkig is het niet teveel zwart, dat vind ik niet leuk voor kleine kinderen.

PINTEREST ❤ Kinderen

Oh oh oh, cuteness overload!
PINTEREST ❤ Kinderen

Wat een stoer bed zeg. Volgens mij moet je dit bij een jongen koppelen. Als ik zo kijk naar de kleertjes links boven de wasmand…! Echt een leuk kamertje. Niet teveel troep, je mannetje heeft zo lekker de ruimte om te spelen en met vriendjes te spelen.

PINTEREST ❤ Kinderen

Deze vind ik echt prachtig. Dat bed is ook heel leuk zeg. En de leuke accessoires, het mooie kleed, de gave kist voor de speelgoed dingen en dat kleine stoeltje. Prachtige kleurencombinatie. Ik ben een beetje verliefd op deze kamer.

PINTEREST ❤ Kinderen

Kijk even wat een vrolijkheid. Super schattig die vrolijke kussentjes, dat Granny square deken. Zo’n lekker zacht vloerkleedje en de rest lekker basic wit. Top! En kan voor allebei. Jongetje of meisje.

PINTEREST ❤ Kinderen

Nee hoor, even serieus; cute! Een bank op je kamer met een vloerkleedje en een chill bed en geweldige schattige details in de kamer. Alles perfect roze gematcht. Echt een heerlijke meidenkamer.

PINTEREST ❤ Kinderen

Jongetje, meisje, groot, klein, jong of oud… Dit is gewoon een heel goed idee om op je kamer te hebben als je een verzamelaar bent van tijdschriften toch?!

PINTEREST ❤ Kinderen

Dit lijkt wel een volwassen kamer. Heel stoer hoor. Dat bed vind ik iets té. Maar ik snap denk ik wel wat de bedoeling was. De tipi in de kamer vind ik trouwens echt heel grappig met die paddenstoelen. De rest had ik dus iets kinderlijker gedaan, want hier kan iemand van (ik noem maar een random leftijd:) 55 ook slapen als je de tipi en paddenstoelen weghaalt.

PINTEREST ❤ Kinderen

Gaaf! Echt heel gaaf. En schattig doordat je al die lieve kleine jasjes en jumpsuits voor de baby eraan ziet hangen. Echt te leuk. Schattig met die kleine frutseltjes op de schapjes erboven.

PINTEREST ❤ Kinderen

Wat breekt het gelijk het geheel als je een beetje lichte houtkleuren erbij combineert. Alleen grijs en zwart is dan toch wat heftig. Zo met wit en licht hout erbij vind ik het wel wat meer voor kinderen. Frisser. Leuk dat alfabet erbij in dat schilderij en een race vloerkleed. Echt leuk. En blijkbaar heet het kindje Ollie. Schattige naam.

PINTEREST ❤ Kinderen

WAUW! Dit is echt mega mooi. Ik vind alleen de vloer en lamp niet mooi, maar in het geheel ziet het er echt super mooi uit. Wat is dit een leuke kamer zeg. Lekker fris en helder.

PINTEREST ❤ Kinderen

Helemaal leuk ook weer met die zachte kleuren! Deze kamer is voor een meisje denk ik met dat roze, maar als je nu dat roze wegdenkt en daar okergeel, lichtgroen of blauw van maakt heb je toch een super leuke jongenskamer. Vind ik tenminste. Dat is het voordeel van een neutrale basis. Mooi kamertje.

PINTEREST ❤ Kinderen

Deze kamer lijk heel druk, maar denk even de gekleurde dingen weg en alle poppetjes en kussentjes in een andere kleur, dan heb je echt een leuke kamer. Dat stoeltje zo bij die kast vind ik ook erg leuk bedacht. Ik vind trouwens dat kleed ook wel leuk voor een kinderkamer, die kan je denk ik wel bij Sukhi kopen. Die hebben heel veel in deze stijl.

PINTEREST ❤ Kinderen

Ik snap wel dat dat meisje zo blij is in haar leuke kamer die modern is, maar toch sfeervol met haar leuke bed en leuke vloerkleed die perfect matcht bij haar kamer. Leuk dat ze ook nog meer dan genoeg ruimte heeft om te spelen. PINTEREST ❤ Kinderen

Oke mag ik zelf ook deze kamer? Ik bedoel: de tafel, de stoel, het kleed, de wasmand, de kaarsen, het notitieboekje, de lijstjes aan de muur, koperkleur met licht hout…. OMG!

PINTEREST ❤ Kinderen

Deze kamer zou zo passen bij iemand met een webshop die ik ooit volgde op Instagram, maar mij heeft geblokkeerd. Deze stijl vind ik echt ontzettend leuk en ik heb toen alle foto’s van haar een hartje gegeven op Instagram, maar helaas; misschien vind je het leuk om te zien – dit stijltje: Klik! Ze had een ontzettend leuke afwisseling van persoonlijke foto’s en van haar webshop.

PINTEREST ❤ Kinderen

Ja dit is toch geweldig. Dat wit met dat lichte hout en die zachte dingen. En Nijntje. Heel erg leuk kastje ook met die druppelvormige handvaatjes.

PINTEREST ❤ Kinderen

Dit is wel een hele stoere kamer hoor. Echt een jongenskamer. Lekker strak.

PINTEREST ❤ Kinderen

Hahaha die Giraf. Heel grappig detail. De kleuren vind ik overigens echt prachtig, zo zacht. Leuke accessoires en handigheidje aan de muur: die grote knoppen om iets aan op te hangen. PINTEREST ❤ Kinderen

Dit zijn nog eens leuke details. Dat stoeltje naast dat gave huisjes- kledingrek met een wasmand ernaast en een zacht schapenvacht erbij. Echt heel leuk. De quote vind ik wat minder, maar goed dat is een kwestie van smaak. PINTEREST ❤ Kinderen

Deze vind ik echt heel leuk! Het heeft wat zwarte details, maar niet teveel en dus ook precies genoeg. Dat krukje als nachtkastje ook weer, echt een leuk detail naast die super leuke mand. De details doen het hem in deze kamer. PINTEREST ❤ Kinderen

Persoonlijk had ik misschien niet voor de donkere kleur op de muren gekozen, maar de sfeer vind ik echt heel erg leuk met de leuke witte meubeltjes en de leuke lamp en de kleine frutseltjes aan de muur etc. Alleen een zwart bed dus en een donkere muur had ik niet gekozen voor een meisjeskamer (wat het volgens mij is). PINTEREST ❤ Kinderen

Kijk nou hoe lief dat jongetje aan het spelen is in zijn man cave 👊🏻! Heel stoer! En wat een leuke kamer. Schattige stipjes op de muur, een schommel, die lieve kleine accessoires en die te gekke mand voor zijn was. Echt heel schattig. PINTEREST ❤ Kinderen

En weer stipjes op de muur, maar nu heel groot en goud met wimpers op de linkerkant. Een hele kleine kamer, maar wel leuk gestyled. Echt heerlijk! Love it. PINTEREST ❤ Kinderen

Een beetje druk, maar wel schattige dingen staan er in deze kamer. Jammer dat het wel een beetje erg veel van alles is. PINTEREST ❤ Kinderen

Weer een goed voorbeeld van hoe je een klein kamertje heel goed en sfeervol kunt inrichten. Deze kamer kan voor een jongen en voor een meisje, dus dat is al perfect. Echt leuk. PINTEREST ❤ Kinderen

Ja geweldig dit. Er is gebruik gemaakt van printjes, maar wel allemaal erg leuk. En subtiel toegepast. Super leuke babykamer. PINTEREST ❤ Kinderen

Ahw 😍😍😍😍😍 Little Man Cave.
En dan (except mommy) 😍PINTEREST ❤ Kinderen

Deze vind ik ook echt helemaal te gek. Een wolk-lamp. Super leuk en toepasselijk voor op een slaapkamer. Gaaf bed ook trouwens dat goud/koper. PINTEREST ❤ Kinderen

WAUW Wat een stoere kamer is dit en wat een onwijs gave muurtekening. Echt zoiets voor mensen met een papa die piloot is. Super! Echt, dat geel vind ik ook echt heel mooi erbij. Frist het lekker op. PINTEREST ❤ Kinderen

Echt helemaal leuk dit. Gewoon het hele complete plaatje van deze kamer vind ik echt perfect voor een meisje. Schattige accessoires ook. PINTEREST ❤ Kinderen

OMG Hoe leuk! Jammer dat het schapenvacht geen kleur heeft en het deken ook nog grijs is, maar het bed vind ik zo onwijs schattig. Ik had dus meer kleur toegevoegd, maar verder vind ik het echt geweldig. PINTEREST ❤ Kinderen

OMG kijk even naar dit geniale idee om een kamer op te fleuren. Perfect voor meisjes die van bloemen houden en van veel kleur en graag buiten zijn. Zo haal je buiten naar binnen. PINTEREST ❤ Kinderen

Dit is toch perfect?! Een kast en lades waar je ook nog in kunt chillen met een boekje of wat dan ook. En dan rechts je boeken neer kunnen zetten en eventueel schoolspulletjes. Echt zo leuk. PINTEREST ❤ Kinderen

Dit is natuurlijk een super stoere mannenkamer. Dit is echt een Little man cave! Batman, grote kasten/ opbergruimtes, stoer bed. Echt heel leuk. PINTEREST ❤ Kinderen

OH MY GOD! Dit is echt perfectie hoor. Wat een super toffe kamer is dit. Dat bed alleen al. WOW. En die lampen en die spiegelwolken. Echt, hoe verzin je het. PINTEREST ❤ Kinderen

Die beer vind ik echt helemaal geweldig. Met die sterretjes op de donkere muur. Ja, zo vind ik een donkere muur wel leuk. Er wordt nu echt dimensie aan gegeven. PINTEREST ❤ Kinderen

Dit vind ik echt heel schattig hoor, dat behang met die stipjes. Dat stoeltje en die stoere schap die daar perfect bij matcht. Ledikantje met geel voor wat kleur met roze kwastjes eraan. En dat poezen schilderij. Heerlijk.  PINTEREST ❤ Kinderen

GENIAAL! Voor de creatieve breinen is dit natuurlijk perfect. Op je bed staan tekenen. Kunnen ze toch op de muur tekenen, maar een natte doek erover en het is weg en ze kunnen weer opnieuw beginnen. Hoe fijn zou dat zijn.

Dat was een hele hoop inspiratie

Maar wat ontzettend leuk om te zien hoe creatief mensen zijn voor hun kleine jongen/ meisje. Echt top! En dus leuk voor jou ook en leuk voor mijn PINTEREST ❤ Kinderen blogpost. Echt heerlijk om te doen.

Hopelijk vond jij het ook leuk om te zien.

Welke kamer heeft jouw kind?
Als je geen kind hebt… welke kamer zou jij je kindje geven?

Hopelijk laat je weer een reactie achter 😉

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief

2 Comments

 1. Claudia

  17 juni 2017 at 9:32 AM

  Wat mij opvalt is dat alle kamers zo netjes zijn en zo leeg Als ik kijk hoe mijn kamers waren want ik heb echt een hoop op mijn muren gehad mijn baby kamer was trouwens blauw met wit en heel veel knuffels. tot mijn 9e toen werd mijn zusje gebeuren en mocht ik op zolder slapen toen heb ik alle muren roze Barbie behang gehad met een eigen gemaakte roze Barbie huis, en veel kasten voor mijn spulletjes. Tot mijn 15e geloof ik toen vond ik dat ik er te oud voor werd en wou ik lime groen met licht blauw, later is lime groen veranderd naar roze met lila en nu is het heel zacht lila bijna wit.

  Ik zou mocht dat ooit gebeuren een baby kamer een sprookjes thema geven misschien sprookjesbos of Bambi.

  1. Michelle Kaiser ❤ Blogging MiKa

   25 juni 2017 at 11:41 AM

   Heb je inderdaad gelijk in! Alles is zo clean en minimalistisch.

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers op de volgende wijze: