Ik heb jullie beloofd om wat vaker inspiratie artikelen te laten zien, zoals de Pinterest slaapkamers. Vandaag wil ik jullie hele mooie badkamers laten zien. Gewoon van die badkamers die je eigenlijk meteen zelf wilt aanschaffen en (laten) installeren of waar je inspiratie uit kunt halen om je eigen badkamer een update te geven bijvoorbeeld. Dus ik zou zeggen: Kijk mee naar de

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Ik vind ze allemaal heel erg mooi en ik zal er ook wat toelichting bij geven, omdat ze eigenlijk niet eens op elkaar lijken qua stijl. Sommige mensen slaan alleen afbeeldingen op of bewaren deze op Pinterest en dan zien ze er qua stijl allemaal hetzelfde uit. Dat heb ik niet.  Dus bereid je voor op heel veel tekst, foto’s en dus ook heel veel inspiratie voor jouw badkamer of gewoon omdat je benieuwd bent.

Let’s go.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Ik kop hem in met deze prachtige badkamer vol met marble. Dat marble samen met de zwarte vloer en de zwarte accenten bij de wasbakken die dan weer rond zijn. Ik vind het super mooi.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Vind ik dit helemaal geweldig? Nee. Wordt ik hierdoor geïnspireerd? Ja. Ik vind het zo leuk dat je in je douche bijvoorbeeld of boven je bad een soort inham hebt waar je dan je producten kunt neerzetten. Niet je everyday rotzooi, maar je mooiste producten of van die producten die eigenlijk zonde zijn om te gebruiken en je het liefst ook niet gebruikt. Dus het gaat mij alleen om het idee ervan en niet de specifieke uitvoering ervan.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Hier wordt ik zo ontzettend blij van. Zo’n mooie lichte badkamer met hout, sfeervol tapijtje en prachtige plavuizen die gewoon heel mooi matchen bij het geheel.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Dit! OMG. Geen woorden voor. Zo onwijs mooi. Dat warme hout, die prachtige wasbakken met strakke kranen, super mooie handdoeken die dan zo perfect eronder passen. Die vergroot spiegel. De wanden en de plavuizen. Pure liefde.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Oh wauw. Dit is wel heel gaaf zeg. En wat dacht je van handig?!

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

De vloer: bah. De wand: bah. De spiegel met de schap: WAUW!

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Echt prachtig! Wat een sfeervolle badkamer met die warme kleuren. En dan wel een hele lekkere lichte witte doucheruimte, maar wel heel open door de glazen wand en het wit dat gewoon in de wasbak, toiletpot en verwarming weer terugkomt en in de accenten van de wasmand en de bloempotjes. Een zeer opgeruimde, fijne badkamer.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

En vorige foto sluit eigenlijk bijna naadloos aan op deze badkamer. Alleen de vloer is donkerder dan het meubel zelf en dat vind ik eigenlijk stiekem nog veel mooier en geeft je badkamer net iets meer diepte. Wel met die prachtige inham en spiegel over de gehele breedte van het meubel vind ik echt heel erg mooi. Lekker veel ruimte en licht. Top!

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Dit geeft mij dus een beetje dat Hamam gevoel met dat sfeervolle hoekje rechts. En de lampen rechtsachter in de hoek. En het prachtige badmeubel. De plavuizen en muren vind ik ook echt prachtig. Jammer van die spiegel en die lamp erboven, dat breekt het zo af.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Dit vind ik toch zo leuk! Echt geweldig. Zo’n nisje.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Ik vind de sfeer wel heel mooi hier, maar het gedeelte hout bij het raam vind ik jammer en dat had ik gewoon met een behangetje of tegel gedaan. Dit vind ik een beetje te dominant.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Oke ik betrap mijzelf op dat ik veel van dit soort badkamers toch wel heb, en dat terwijl ik zei dat ik geen bepaalde stijl heb. Oops. Wederom: mooie combinatie van het hout met de plavuizen en de ronde wasbakken. Echt mooi.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

En weer hetzelfde. En dan dat leuke trappetje als wijze van droogrek. En die stoere open kast boven de spiegels… heel mooi.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Dit is toch te leuk?! Die tegels vind ik eigenlijk heel lelijk, maar in combinatie met hoe het gestyled is vind ik het juist heel erg leuk. De marble bovenkant van de kasten waar de wasbakken dan ook in zitten met dat prachtige bad. Super tof met die plant op dat tafeltje. Echt heel mooi. Toch ondanks dat ik de items apart niet had gekozen.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

WAUW! Meestal zie je donkere vloer, lichte wanden, maar andersom zoals je hier ziet vind ik misschien nog wel sfeervoller. En kijk even naar de details. Het rek bij het toilet, de planten op de wastafel, de stenen om het bad, de grote plant, de kleurencombinatie. De lampen. De douche is trouwens ook mooi hoor. It’s all about the details. Prachtig.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Nisje in de buur, de inham dus. De koperen kraan. En zelfs de tegeltjes vind ik hierbij super gaaf als combinatie zo met het minimalistische. Echt toppie!

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Zwart is een dominante kleur, maar ik vind het serieus prachtig. En die douche is ook zo mooi met het hout zo onder je voeten als een soort vlondertje.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Marble! Jammer van die kleur, daar ben ik niet van, maar hoe slim slim slim super slim is deze indeling. Liefde!

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Maar even, ik ben hier normaal echt niet van, maar toen ik deze foto tegen kwam wist ik meteen dat ik het mooi vind. Als je alles licht hebt en dan met zo’n prachtige wasbak. Je wordt er wel vrolijk van toch?!

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Het is niet perse een badkamer, maar je kan het ook creëren op je badkamer. Ik vind het zo ontzettend mooi! Ook gaaf vind ik als je dan de vloer hetzelfde doet als de achterkant, dus achter de toilet.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

De vorm van de tegel vind ik niet heel mooi en het patroon erop ook niet, maar ik vind het wel leuk om in zo’n hoekje een paar schappen te maken die dan halfrond zijn. Handig, efficiënt. Ik vind het mooi: als idee.
Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Oh wauw! Een lekkere grote lade met een kleine lade erin. Ik ken het concept al van Mascha Feoktistova, maar ik wil het jullie ook laten zien met dit Pinterest ❤ Badkamer inspiratie artikel, dat ik het echt heel erg mooi vind en het lijkt mij ook zo handig.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Helemaal zwart. Eigenlijk een vreselijk saaie badkamer, maar ik vind de indeling wel erg mooi en de verlichting in de vloer vind ik ook gaaf. En dan 2 douchekoppen, kan je nagaan hoe groot die doucheruimte is. Prachtig, gewoon qua idee enzo. Dus vooral de indeling en de kleine details. Niet qua kleur!
Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Ook hier heb ik weer een paar details gezien die ik mooi vind. De muur bij het bad, het nisje (dat inhammetje) bij het bad, de wastafel met dubbele wasbak die naadloos overloopt. De grote lades en het idee dat je tussen de 2 bakken zoveel ruimte hebt om nog iets neer te zetten. De grijze kleur van het bad en de vloer zit inderdaad in de tegels bij de muur, maar ik zou het zelf niet kiezen denk ik. Net iets te saai. Dan wit of ook donker/ hout achtig.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Halleluja. Ik vind dit geniaal. Ik vind het zo creatief! Ruimtebesparend, licht en ruimtelijk. Heerlijk grote plavuizen. Liefde!

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Ik vind hier de vloer zo mooi, dat grote raam en wederom: de details zoals het grote gedeelte achter het bad en het vakje voor tijdschriften. Helemaal leuk.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

De onderdelen opzicht vind ik allemaal helemaal niet mooi, toch vind ik het geheel en de sfeer heel erg mooi. Er is toch iets waardoor ik het mooi vind, maar wat en waarom? Geen idee.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Oh wauw! De wastafel, het bad, de plavuizen, de wanden, de douche, het nisje in de muur, het minimalistische en toch sfeervolle, de dubbele ramen die allebei open kunnen. WAUW!

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Grote spiegels, mooie plavuizen, gaaf die wastafel, shutters voor de ramen, de verlichting. En ik kan mij voorstellen dat het lange grijze gedeelte links van de wastafel en rechts van de rechter wastafel 2 kasten zijn of opbergvakken; dus ik vind dit top.
Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Dit ziet er toch wel echt prachtig uit met die gietvloer, de mooie witte muren en het witte bad. Fijn sfeertje al zou ik hem nog wel extra aankleden met een mooi vloerkleed bijvoorbeeld of iets aan de muur, maar verder vind ik het een prachtige basis.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Het is een beetje een donkere badkamer, maar kijk even naar het geheel en denk het in een andere kleur, dan is het al veel beter. De details opzicht vind ik namelijk wel prachtig. Diepe nissen, mooie wasbak, handige stang voor de handdoeken, mooi licht.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Dit vind ik leuk, dat muurtje is een nisje en een “doorgeefluik” … mooie douche, mooie raamdecoratie en gewoon een goed sfeertje. Al zou ik niet voor grijs kiezen in dit geval. De accessoires komen namelijk heel grauw over. Pinterest ❤ Badkamer inspiratieDit is een hele stoere badkamer door dat grove hout en dat stoere blad voor de wasbak. Maar wel een heel gaaf sfeertje hoor. Prachtig ook met die bloemen trouwens. 
Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Jaaaaa prachtig. Die donkere plavuizen – prachtig formaat, strak wit bad met een klein kleuraccent. Mooie accessoires die mooi passen bij het geheel. Echt een mooie badkamer hoor.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

En hier zou ik persoonlijk niet kiezen om de vloer hetzelfde te doen als de wand bij de toilet en de schappen, maar in een tegel. Wel vind ik de rest echt ontzettend mooi. Het sfeertje alleen al.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Het hout vind ik niet mooi, maar dat is een kwestie van smaak en had ik het liever in een andere kleur en ander materiaal gezien, maar verder: top! Heel fijne indeling, extra met 2 wasbakken – dat is maar een detail. Ik vind het zeker wel mooi hoor. Details zijn enkel een kwestie van smaak.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Oh wauw. Wat een sfeervolle toilet. Slim trouwens die methode met die toiletrollen. Mooi beeld in de nis.

Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

Oh wauw. Dit vind ik echt prachtig. Een super lichte, ruimtelijke badkamer, marble, licht hout, een nisje (de schappen), grote spiegel met extra vergrootspiegel, de details. Liefde!!! Pinterest ❤ Badkamer inspiratie

En de laatste is dan opeens heel donker! Maar wat een mooie badkamer zeg. Dat barok, de plavuizen, het bad met de bijzondere vorm. De vloer in de douche vind ik wat minder, maar verder vind ik het prachtig! Echt waar.

En dat vind ik een mooie afsluiter van dit hele lange artikel vol met prachtige afbeeldingen van Pinterest ❤ Badkamer inspiratie! En ik ben dan ook benieuwd wat jij ervan vind en welke jij het allermooist vind. Want dat is natuurlijk het allerleukste om samen te delen. Dat doe ik met jullie, dus wie weet wil jij met mij en mijn lezers jouw mening ook delen. Ik ben benieuwd.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief