Vele van jullie willen zien hoe mijn dagen eruit zien. Daarom heb ik vorige week woensdag mijn dag maar weer eens gefotografeerd voor een nieuwe Picture my day. Gewoon omdat jullie dat leuk vinden, en ik vind het leuk als jullie hier graag komen.


Ik koos een dag waarop ik best wel wat ging doen, voor mijn gevoel.
Dus daar gaan we dan.

Om 8:21 uur werdt ik wakker, wat perfect is, want ik had mijn wekker om 8:30 uur.

Dus goedemorgen

Eenmaal beneden laat ik altijd eerst Sjaak (op deze foto) en Punkie naar buiten

Punkie moest even wakker worden hoor. Uiteindelijk was hij best snel ook buiten.

6 van de 7 dagen van de week eet ik Maza Hoemoes (zongedroogde tomaat) op brood en drink ik thee erbij.

Tijd om op te maken. Dit blote billen gezicht gaat niet zo naar buiten.

Done!

En dit konden jullie zien op Instagram;

Inmiddels was het weer tijd voor de lunch en dan neem ik altijd chocopasta op brood.

Tijd voor een wandeling met Sjaak
Dit is gewoon een 20/25 minuten door het dorp.

Even lekker op Instagram en Facebook kijken en ondertussen een ijsje eten, want oh wat had ik daar zin in en het was benauwd.

Daarna ging ik een anderhalf uur later (denk ik) nog met Punkie wandelen, iets korter wel, want ik moest nog naar de Action met mijn moeder.

Eenmaal thuis was ik oververhit en moest ik even wat drinken. Mijn favoriete koude drankje is Spa Fruit in de smaak Forest Fruit.

Bij de Action kocht ik wat spullen voor de dagbesteding waar ik vrijwilliger ben op donderdagmiddag. We gingen namelijk iets leuks doen.
Wat dan?
Een canvas doek beschilderen en dan erop een knopen kunstwerk! Een boom, een poes, een vlinder, een appel, een vrouwtje, wat ze zelf willen. Klik hier voor mijn inspiratie!

In de avond, dus na het avondeten en na het kijken van The Bold and The Beautiful kregen we visite van de buurman; hij komt heel veel bij ons en mijn moeder en Theo bij hem. Hij is immers sinds 28 januari weduweman. Zijn vrouw is overleden en wij vangen hem eigenlijk op, op de dagen dat hij geen visite heeft van zijn dochter of zoon met partner of zijn broer. Dat doen wij gewoon, zo zijn we. En hij vind het fijn, dus top.

Om half 12 lag ik weer in bed (bewijs op de foto) en was het tijd om te gaan slapen, want de dag erna moest ik weer aan mijn vrijwilligerswerk na 3 weken vakantie.

Dus welterusten foto erbij.

Was dit het al?

Ja echt waar. Dit was mijn Picture my day ❤15-08-2018
Hopelijk vonden jullie het niet te saai, maar mijn leven bestaat niet uit 4 afspraken per dag en al helemaal geen boeiende dingen. Ik zal proberen er vaker aan te denken om dit eens te doen, zodat jullie een beetje een kijkje in mijn leven krijgen. Op Instagram stories deel ik soms wel wat dingen, dus volg mij ook op Insta voor een kijkje in mijn leven. Ik deel daar vaak updates, snelle foto’s etc.

Hoe vonden jullie dit? En hoe zag jouw 15 augustus eruit?

 

Tot morgen 🙂 Dan komt er weer iets leuks online.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief