Meestal als ik oproep om jullie ideetjes met mij te delen wat betreft wat ik zal plaatsen op mijn blog, antwoorden jullie met de vraag of ik een keer wil “ploggen”.

Voor degene die niet weten wat het is: Je maakt zoveel mogelijk foto’s van je hele dag en die plaats je dan aan het eind van de week op je blog.

En ik heb dus geprobeerd zoveel mogelijk foto’s te maken van mijn afgelopen week (begonnen op 10 april) en die ga ik met jullie delen.
En wat betreft de naam:

Picture my day ❤ Blogging MiKa

Die verzon iemand op Instagram met de naam xfeedthings onder mijn oproep voor een leuke naam voor dit concept. Plog vind ik namelijk niet echt een fijne naam, een beetje een viezige naam. Sorry! En nu onderscheid ik mijzelf.

Kijk je mee naar mijn week?

Maandag 10 april

Picture my day

Goedemorgen! Deze mega oncharmante foto is de eerste foto van de week om mee te beginnen. Lekker eu naturel

Picture my day ❤ Blogging MiKaPicture my day ❤ Blogging MiKa

Goedemorgen lieve mannen, wakker worden.
Op het moment dat ik deze foto maak ga ik douchen en aankleden, dus ze konden nog even een kwartiertje / 20 minuten blijven slapen. Ze hebben het altijd wel goed in de gaten hoor.
Picture my day ❤ Blogging MiKa

Dit is mijn ontbijt. Bij de meeste dagen heb ik ook nog screenshots van mijn Lifesum app waarin ik alles bijhoud wat ik eet.
Picture my day ❤ Blogging MiKa

Het is tijd om mij op te gaan maken. Mooie tijd dacht ik zo.

 

Picture my day ❤ Blogging MiKa

En ik maakte deze foto’s door de dag geen van Punkie en Sjaak en zette deze in een gezellige collage.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

En ik droeg deze look! Niet teveel oogschaduw, geen lipproduct.Picture my day ❤ Blogging MiKaPicture my day ❤ Blogging MiKaPicture my day ❤ Blogging MiKaPicture my day ❤ Blogging MiKaPicture my day ❤ Blogging MiKa

En dit is wat ik at door de hele dag en de beweging die ik heb gedaan. Ik wandel elke dag eerst met Sjaak en dan met Punkie. De ene dag ben ik wat slomer of wordt ik aan de praat gehouden of welke reden dan ook, waardoor ik de ene dag sneller loop dan de andere. Maar dit is dus het overzichtje van de dag.

Dinsdag 11 april

Picture my day ❤ Blogging MiKa

Vandaag draag ik deze look. En op het moment dat ik deze foto maak heeft mijn moeder visite en was ik gewoon op mijn slaapkamer. Mam mag ook haar ding hebben zonder mij. In de tijd dat zij visite had heb ik mij lekker opgemaakt.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

Ik ben eerst met Punkie gaan wandelen voor het verschil.
Ik ging samen met Punkie even naar het graf van mijn overleden Opa en Oma. Ik heb voor mijn moeder even gekeken of de planten die ze had neergezet nog levend waren en vol in bloei. Punkie is altijd ontzettend lief en kan ik zo laten zitten en dan doet hij niks. Super fijn.

Voor wie het wilt weten…
Mijn oma overleed 20 juni 1998
Mijn opa overleed  26 augustus 1993 (3 dagen voor mijn 4e verjaardag)
Picture my day ❤ Blogging MiKa Picture my day ❤ Blogging MiKa

En dan is het alweer tijd om naar bed te gaan voor ons 3e. Ik dek ze altijd helemaal onder en dan bepalen ze zelf maar of ze lekker een holletje gaan maken en dus onder het dekentje uit of dat ze lekker blijven liggen. Sjaak gaat er meestal redelijk snel weer onderuit, dan vind het hij het te warm en maakt van het deken een soort kussen waar hij tegenaan ligt. Punkie valt onder het deken in slaap en draait dan gedurende de nacht.
Picture my day ❤ Blogging MiKa

En onder het mom no shame no game ook nog even wat foto’s van mij in mijn super schattige, favoriete pyjama! Snoopy, want Snoopy is een Beagle.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

Welterusten

Woensdag 12 april
Picture my day ❤ Blogging MiKa

Goedemorgen. Ik ben hier inmiddels al aangekleed en het is tijd om te gaan make-uppen. Niks fijner dan lekker even een uurtje tutten, gewoon lekker wakker worden na het ontbijt.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

En ik kwam erachter dat ik deze dag alweer 4 jaar een blog heb!!! Smokey tutorial heeft geen foto’s meer, maar het was mijn allereerste artikel!

Picture my day ❤ Blogging MiKa

En ik kreeg dit leuke kaartje binnen en heb daar zelf een hartje op gezet met tekst.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

En in de middag at ik een schaaltje yoghurt met aanmaaklimonade. Picture my day ❤ Blogging MiKaPicture my day ❤ Blogging MiKaPicture my day ❤ Blogging MiKaPicture my day ❤ Blogging MiKaPicture my day ❤ Blogging MiKaEn ik heb hier weer een overzichtje van wat ik at en dergelijke. 
Picture my day ❤ Blogging MiKa

En ik vroeg jullie om mee te denken. Hoera! Dat is gelukt met de naam die jullie al konden lezen.

Donderdag 13 april

Picture my day ❤ Blogging MiKa

Sjaak en Punkie begonnen de dag erg lui! Ze konden niet opstarten al waren ze hier toch echt al een paar uurtjes wakker. Beagles kunnen heel lui zijn.
Picture my day ❤ Blogging MiKa Picture my day ❤ Blogging MiKa

En inmiddels bloeiende plantjes in mijn stukje dat ik maakte bij de workshop die werd gegeven in Huis van Dodewaard – waar ik elke vrijdag ben. Is alleen voor mensen uit het dorp.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

En dit was de look die ik droeg deze dag.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

En dinsdag zag je dat ik ging kijken hoe het met de plantjes ging die mam had geplaatst op het graf van mijn opa en oma. Dat deed ik nu weer, want ik had ze water gegeven en ik ging kijken of het nu al wat opgeknapt was.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

Ook kreeg ik een pakketje binnen van The Make-up Spot met 2 wenkbrauwkwastjes en droogshampoo.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

Ik haakte nog wat in de middag. Hier maak ik een Granny Stripe vierkantje.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

Waren de hondjes lekker lui. Maar dat had je al gezien.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

Hielp ik Mam even met het eten. Ze was even druk en bezet, dus was ik er mee begonnen. Ze had de aardappels al geschild en ik hoefde ze alleen maar aan te zetten, het vlees was al gekozen en hoefde ik alleen maar te bakken, de andijvie heeft ze gestoomd en later zelf afgemaakt.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

En ik ben bezig met de plantjes van de Albert Heijn. Ze doen het heel goed, behalve de Phacelia die is erg teer en ik heb er tot nu toe geen vertrouwen in dat dat een leuk plantje gaat worden helaas. Het juffertje in ‘t groen en de goudsbloem doen het super goed. Picture my day ❤ Blogging MiKaPicture my day ❤ Blogging MiKaPicture my day ❤ Blogging MiKaPicture my day ❤ Blogging MiKaEn ook hier weer een overzichtje van mijn eten en drinken.

Vrijdag 14 april

Picture my day ❤ Blogging MiKaOp vrijdag ben ik altijd de hele dag weg en dit was mijn ontbijt. 
Picture my day ❤ Blogging MiKa

De Beagles Sjaak en Punkie vonden het nog veel te vroeg en gingen lekker verder slapen terwijl ik nog make-up loos aan mijn ontbijt bezig was.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

En dit was mijn look van de dag. Meestal redelijk basic en simpel. Ik vertrek meestal tussen 10:00 en 10:30 uur en ben dan rond 15:30 of later thuis, maar soms ook eerder.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

Ik heb zitten haken, ik drink er altijd lekker thee, eet mee en we gingen eieren beplakken met de Ei moticons, maar je mocht zelf weten of je erop ging tekenen of gewoon met stickers. Ik deed dit heel snel en deed daarna niks meer.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

En dit is wat ik te eten heb gekregen deze dag. Altijd heel erg gevarieerd, omdat er altijd iemand is die kookt, maar nu was het anders en kregen ze het van een leverancier. Prima hoor. Van alles een eetlepel opgeschept.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

Ik ging iets eerder naar huis en ben nog even naar de Action gelopen en nog wat dingen gehaald bij de supermarkt die er letterlijk naast zit. Heerlijk.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

Ook maakte ik thuis weer eten voor ons alle 3 (mijn moeder, haar partner en mijzelf). Bami. Doe ik heel vaak op vrijdag. Bami, Nasi, Pasta. Alle andere dingen doet mam meestal zelf.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

En ik ontdekte dat ik mijn nalevering had gekregen en ik moet zeggen: 100x beter dan de mini travel versie deze lekkere grote versie. Pure liefde. Picture my day ❤ Blogging MiKaEn dit was dus wat ik at :p

Zaterdag 15 april

Picture my day ❤ Blogging MiKa

En mijn ontbijt voor de zaterdag! Yum.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

En ik maakte deze look! De ooglook is compleet gemaakt met het palette van Nikkie (heb ik over geschreven). Kreeg er leuke complimentjes over op mijn Facebookpagina.

En met deze look ben ik naar de jaarmarkt / fair gegaan samen met mijn moeder. We hebben er alleen stokjes voor de honden gekocht. Rawwhite ofzo met iets lekkers erom heen gewikkeld. Verder hadden ze wel leuke kleding op de markt, maar ze hadden er geen maten in de kleding. Zo dom. Ik heb dus niks gekocht.

img_6506

En ik at een van mijn fijnste lunch maaltijden die ik eigenlijk altijd eet. Lekker!

Picture my day ❤ Blogging MiKa

Daarna heb ik lekker zitten haken. Picture my day ❤ Blogging MiKaEn aten we friet! Keek ik televisie en heb ik zitten haken.

Zondag 16 april

Hoera! 2 foto’s. Ik heb letterlijk alleen zitten haken in de middag en televisie zitten kijken in de avond! 
Picture my day ❤ Blogging MiKa

We aten mijn bami met lekker satesaus en atjam ofzo.
Geen make-up de hele dag. Ik ging toch lekker niks doen. Picture my day ❤ Blogging MiKaEn ik kon dus zo hup de pyjama in en naar bed.
Ja ik was mij even en poets mijn tanden etc. Maar dat hoef ik niet uit te leggen toch?!

Maandag 17 april 

Picture my day ❤ Blogging MiKa

Oh ik heb beide paasdagen dit als ontbijt op! Kaiserbroodjes met ei. Yum. Echt pasen op z’n best dit.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

Ik ging voor dezelfde outfit als gisteren, maar koos wel voor een leuke ooglook.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

Ik heb deze ooglook volledig gemaakt met Unity Cosmetics oogschaduw. De gele kleur was trouwens een fail. Ik heb hem nat aangebracht, maar daar werdt hij niet helemaal mooier van en niet eens heel veel meer pigment en felheid. Toch werdt het mooi en was ik er heel blij mee.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

En ik ontdekte deze gave lucht. WAUW!

In de middag ben ik met mijn moeder naar de Intratuin geweest. En daar hebben we alleen lekker rond gekeken en niks gekocht verder. We konden niet echt iets vinden wat we zochten, of in de verkeerde kleur, dus dat was lekker goedkoop.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

En toen we terug kwamen en het eten op hadden plaatste ik dit op Twitter en ook op Instagram.

Picture my day ❤ Blogging MiKa

En dit was dus alweer mijn eerste Picture my day op Blogging MiKa. En ik zeg eerste, want wie weet komen er ooit nog meer als ik daar de behoefte voor voel of als ik weet dat ik echt een hele bijzondere of leuke week ga hebben.

Wat willen jullie nog meer zien?
Laat je reactie achter in de reacties hieronder en laat dan gelijk weten wat je van deze Picture my day vind!

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief