OLYMPUS DIGITAL CAMERASoms vraag ik jullie wel eens wat jullie graag zouden willen zien op MiKa Beautyblog en laatst kwam daar een leuke TAG voorbij die mij wel aansprak.
Ik kreeg het verzoek van mijn naamgenoot Michelle. Bedankt meid. Door jou heb ik weer een leuk artikel op MiKa Beautyblog.

Fijn als jullie meedenken.

Vandaag ga ik dus een leuke TAG doen.

foto door STACEYSWERELD
En het gaat om “The Perfect Palette TAG!”  (de foto  is van STACEYSWERELD)
In deze Tag laat je zien welke palettes je hebt naar aanleiding van 10 vragen.
Ben jij benieuwd naar mijn mening over mijn eigen palette stash? Lees dan snel verder.
Ik heb er veel dus dat kiezen kwam wel goed.

Laten we dus maar snel beginnen. Ik heb er zin in.

1. De beste verpakking.
Ik versta hieronder de mooiste of meest handige, maar meest handige komt in een andere vorm een keer voorbij, dus ik ga voor “De beste verpakking, dus de mooiste!” En dat is voor mij een hele makkelijke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADIOR!
Wat zijn deze mooi. Echt prachtige palettes.

Met hun fluwelen hoesjes erbij stralen ze luxe uit, ze geven je een “rijk” gevoel. Als je namelijk een DIOR palette wilt kopen dan gaat je hart wat sneller kloppen en als je het dan binnen krijg: Oehhh geweldig. Het is een feestje. Dus duidelijk waarom dit “de beste verpakking” is.

2. De beste pigmentatie.
Deze is voor mij ook heel snel gevonden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMijn geliefde SLEEK palettes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZoals je kan zien heb ik ze allemaal al flink gebruikt. Links onderin heb ik vooral voor visagie gebruikt. Themamake-up: Nicki Minaj & Harajuku. Zelf zou ik ze ook goed kunnen gebruiken. Deze zijn overigens lang niet allemaal zo fijn gepigmenteerd. De felle kleuren palette linksonderin viel mij zelfs een beetje tegen, maar toen ik ze nat gebruikte was het echt BOEM! kleur. Dus ja, ik hou gewoon echt ontzettend van mijn Sleek palettes.

3. Meest veelzijdige palette is ook snel gevonden, waarschijnlijk wel bij veel mensen dezelfde keus als ik heb, maar het is echt zo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMijn Boozy Cosmetica P28 palette

OLYMPUS DIGITAL CAMERADeze zit vol met nude kleurtjes oogschaduw. Ik hou hier dus echt van.
Wil je liever kleur en vooral veelzijdig:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZoeva 96 en 88 palettes: Halleluja. Hoe veelzijdig wil je het hebben.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAShimmer

OLYMPUS DIGITAL CAMERAof Mat.

Ik vind dit altijd al de meest veelzijdige palettes ever. Ze hebben hele gekke kleuren, fel, donker en nude bruin en koper en zwart. Alles zit erin. En meestal heel budgetproof. En dat is fijn als jij als beginner niet weet welke oogschaduwkleurtjes het mooist staan etc. Voor weinig geld 96 en 88 palette: DOEN!

4. Beste om mee te nemen op reis

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKleine, handige palettes doe je snel en gemakkelijk in je toilettas. Zo heb ik bijvoorbeeld als voorbeeld even The Body Shop Shimmer Cubes

OLYMPUS DIGITAL CAMERAShimmer cubes hebben 4 leuke oogschaduwkleuren die je mooie kan matchen. Van een donkere ooglook tot een lichte dag oogmake-up. Handig dus voor op reis.
Zelf ben ik geen reiziger, maar dit zou echt heel fijn werken. Hoe kleiner en hoe multifunctioneler hoe beter, dat kunnen we ons allemaal wel indenken en daarom heb ik The Body Shop’s Shimmer Cubes verkozen tot “Beste voor reizen”!

5. Grootste Spijt

Die vind ik wel moeilijk want echt spijt heb ik niet, ik bedenk mij altijd goed of ik iets kan gebruiken en echt graag wil hebben en zoek daarmee ook reviews op en kijk of het andere mensen goed bevalt. Daar moet je ook over nadenken vind ik persoonlijk. Toch heb ik een klein beetje spijt van mijn volgende aankoop.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVoor mijn studie Visagie Branchediploma moest ik een pakket van €300 aanschaffen. Dit zou een goed pakket zijn om mee te starten als visagist en er zou alles in zitten wat je als visagist nodig hebt. Make-up Studio pakket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn dit pakket zaten deze spullen en eigenlijk heb ik er spijt van dat ik dat heb gedaan. Ik had eigenlijk ook geen keus, dit pakket was gewoon verplicht, maar mijn praktijkdocent met 15/20 jaar ervaring in het vak Visagie was er totaal niet over te spreken en bij de producten die je op de foto ziet heb ik ook niet zo’n goed gevoel.

  • Het oogschaduwpalette is een topper voor opdrachten, je kan er mooie heftige smokey eyes mee maken, je kan er donkere looks mee maken maar de kleuren zijn niet “allround” genoeg. Jammer.
  • Het lippalet: ik heb een grote ervan. Oké hier zit misschien een of ander kleurtje in die in de lange niet zit, maar oke.
  • Dat blush palette, de kleuren liggen te dicht bij elkaar. Zo heb ik ook een shading en highlight doosje. Mat wit en mat middenbruin. Prima, maar ik pak dan liever mijn Sleek Face & Form. Snap je wat ik probeer te zeggen?
  • En dan zie je nog een oogschaduwpalette maar die is wel erg mooi en handig! Alleen het formaat van de oogschaduw is niet handig.

Kortom, gemixte gevoelens. Maar vooral: WHY!

 

6. Beste kleurnamen;

Het enigste merk waar ik leuke namen kan bedenken is bij Sleek. Ik heb eigenlijk geen idee hoe de namen heten (als je visagie doet zijn die plastic beschermdingetjes erg onhandig), maar ze zijn wel de enigste waar namen bij zitten in mijn stash. Dus SLEEK!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADeze hebben echt altijd leuke namen vind ik. Maar hey het gaat om het product. hihi.

7. Minst gebruikte palette dat kan je al wel raden toch?

OLYMPUS DIGITAL CAMERADeze dus

Maar ik kwam er nog een tegen in mijn toilettas met paletten en die gebruik ik ook eigenlijk nooit / zeer zelden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet 6x blush palette. Waarom?
De witte kleur heeft een erg blauwe toon, de huidstint is geen highlighter te noemen, de donkerbruine kleur is voor donkere mensen zelfs nog donker, De lichtroze tint is mwa, de blushers aan de rechter kant vind ik niet echt toppie. Je moet net een look hebben die je daarmee kan matchen.

8. Meest gebruiktdat is absoluut een makkie:

SLEEK & Boozy Cosmetics palettes

OLYMPUS DIGITAL CAMERADeze dus, dat is wel te zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn bij deze foto kan je ook wel zien dat ik het heb gebruikt.
Persoonlijke favoriet: De 2e en 3e palette in de bovenste rij. Love Love Them.

De onderste 2 heb ik net nieuw. IV Matt & Celestial palette zijn dat uit mijn hoofd dat ik. Dus het minst gebruikt van allemaal, maar niet minder geliefd moet ik zeggen.

9. Meest geliefd

Oei, dat wordt een moeilijke, vanwege mijn liefde voor Sleek, maar als ik dan echt een oogappeltje mag kiezen is mijn keus snel gemaakt:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI Love Them!

DIOR palettes zijn mijn meest geliefde. Ook al gebruik ik ze niet zo heel veel, ik hou van ze, die zijn echt mijn meest geliefde palettes. Hoe kan het ook anders. Het zijn mijn 2 duurste producten in mijn stash denk ik. Dus ja mijn meest geliefde palettes zijn mijn DIOR oogschaduwpalettes.

10. Mee naar een onbewoond eiland

Ik zou 1 palette kiezen en omdat het altijd kan:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKom ik toch weer terug bij het P28 palette van Boozyshop. Boozy Cosmetics.

Smokey eyes of naturel of alleen een beetje shimmer. Geen probleem. Het zal er altijd zijn. Daarom gaat dit schatje met mij mee denk ik.
Maar terwijl ik dit er neer zet: I Love Sleek to much, die gaan dus ook gewoon mee en dan vooral het meest naturelle exemplaar. Of ik pak gewoon deze hele grote toilettas op en pak het in, als in zo dus:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInpakken en wegwezen hahaha.

Heb ik gelijk een concealerbox erbij. Kan ik mooi voor de dag komen op een onbewoond eiland. hahahaha.
Nee ik zit te dollen, maar ik ben wel echt gek op alles wat ik heb tot nu toe. En soms mopper ik een beetje op bepaalde spullen, ik doe ze gewoon niet weg, omdat ze toch iets heel erg fijns hebben waardoor ik van ze ben gaan houden.

Zit jouw favoriet hier ook bij? Heb je een palette die ik ook heb of zeg je “Michelle, ik denk dat …… (naam palette)….. niet mag ontbreken in jouw stash, je zal er veel aan hebben!” Let me know let me know.

Kortom, ik ben echt onwijs blij met mijn palettes, vooral als startende/ in opleiding zijnde visagist kan ik het allemaal wel gebruiken. YAY!

Hopelijk vonden jullie deze TAG leuk om te zien.
Het was in elk geval erg leuk om te doen. Leuk om te laten zien wat je hebt en waarom je er wel of niet blij mee bent. Fijn!

Tot snel dus maar weer.

En inspiratie: Kom maar op! Jullie hulp is welkom.

Liefs Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief