Ik kan er intens van genieten: meiden die hun look plaatsen. Hoe ze zich hebben gekleed en vooral opgemaakt om het nieuwe jaar in te luiden. Want het is bijna zover!

En ik wil jullie gewoon graag mijn look van vandaag laten zien.
Oudjaarsdag 2015 ❤ Purple Rain look

31-12-2015 LOTD Paars

Oudjaarsdag 2015 ❤ Purple Rain Oudjaarsdag 2015 ❤ Purple Rain Oudjaarsdag 2015 ❤ Purple Rain Oudjaarsdag 2015 ❤ Purple Rain Oudjaarsdag 2015 ❤ Purple Rain Oudjaarsdag 2015 ❤ Purple Rain Oudjaarsdag 2015 ❤ Purple Rain Oudjaarsdag 2015 ❤ Purple Rain

En ja, dat is dus mijn look vandaag.

Outfit:
Zwarte skinny jeans, rode bling bling shirt met gewoon een zwart topje eronder. Oh ja en ik heb lekker mn sloffen al de hele dag aan en ik weet niet of ik vandaag nog schoenen ga aandoen.

Oh en ik wil heel graag JOUW look zien. Tag mij in je tweet of Instagram post.

Oudjaarsdag 2015 ❤ Purple Rain

Ik wens je een GE-WEL-DIG Uiteinde en een fantastisch, succesvol en mooi nieuw jaar toe. Ik hoop dat al je wensen mogen uitkomen en als je goede voornemens hebt: Let’s do it! You can do it.

<iframe src=”//giphy.com/embed/Z34IiLkiwSbKw” width=”480″ height=”480″ frameBorder=”0″ class=”giphy-embed” allowFullScreen></iframe><p><a href=”http://giphy.com/gifs/bachelor-in-paradise-the-bachelorette-Z34IiLkiwSbKw”>via GIPHY</a></p>

Fijne jaarwisseling. En tot volgend jaar.

Liefs,

Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief