Wie mij al langer volgt, weet dat ik niet heel erg fan ben van de welbekende creme oogschaduw en oogschaduw- sticks. Daar wil ik graag op terug komen. Oorzaak: Oriflame The One ❤ Color unlimited eye shadow sticks !!!!

Echt waar, ik herstel mijn mening en neem je graag mee in mijn review.

Oriflame The One ❤ Color unlimited eye shadow sticks… om maar even te beginnen zien er heel mooi uit. Ze zijn mooi glimmend zwart, met een mooi basic uiterlijk. Prima. Meer heb je ook niet nodig.

Oriflame The One ❤ Color unlimited eye shadow sticksOriflame The One ❤ Color unlimited eye shadow sticks

Zoals je ziet: ze zijn gewoon mooi basic zonder poespas.

Ik heb 5 verschillende kleuren!

Oriflame The One ❤ Color unlimited eye shadow sticksOriflame The One ❤ Color unlimited eye shadow sticks

Er zit een mooie hoeveelheid product in de huls. Je kan hier dus wel even mee doen.

Oriflame The One ❤ Color unlimited eye shadow sticks

In de close-up zonder flits zie je mooie glanzende oogschaduws.

Oriflame The One ❤ Color unlimited eye shadow sticks

En in de close-up met flits zie je ineens heel veel glitters. Maar laat je niet afschrikken hierdoor, want op je ogen valt dit niet weg, maar zie je het wel een stuk minder dan het hier doet lijken.

Oriflame The One ❤ Color unlimited eye shadow sticks

De 5 kleuren die ik heb:

  • Zilver
  • Grijs
  • Brons/ Bruin
  • Koperkleur
  • Champagne kleur

Oriflame The One ❤ Color unlimited eye shadow sticks

Zoals je ziet aan de swatches zijn ze helemaal niet zo mega glitterig en super shiny dan je zou verwachten na het zien van de foto’s.

De Oriflame The One ❤ Color unlimited eye shadow sticks zijn niet alleen ontzettend goed gepigmenteerd, maar ze zijn ook heel fijn in gebruik. Ze zijn mooi zacht, werken hierdoor heel makkelijk en je kan er alle kanten mee op. Ook zijn ze daardoor heel goed te vervagen en opnieuw op te bouwen.

Oriflame The One ❤ Color unlimited eye shadow sticks

Dit is bijvoorbeeld een look die ik ermee heb gemaakt.

Ik heb hier de koperkleur en de donkere bruine/ brons kleur gebruikt. Je kan ze ontzettend mooi in elkaar blenden en mooi laten overlopen van de ene in de andere kleur.

En het beste? Je hebt er niet eens kwasten voor nodig. Aanbrengen vanuit de stick op je oog, blend met je vingers en klaar ben je. Je krijgt dus of hele mooie zachte kleuren of je zet ze nog eens extra aan en hebt een goed intens resultaat. Deze oogschaduwsticks zijn echt prachtig te gebruiken. Ze doen het zo ontzettend goed.

En omdat ik gewoon even snel een look ermee wilde laten zien heb ik alleen deze look gemaakt, maar wil je nu meer zien, laat dat dan ook weten. Met welke kleuren wil jij bijvoorbeeld een look zien?

Ik ben in ieder geval om: creme oogschaduw is dus wel heel mooi. Je zou het zelfs als oogschaduwbasis kunnen gebruiken. Zo krijg je een nog intenser resultaat van jouw favoriete zilveren, grijze, bruine, koperen, of champagne highlightende kleur poeder oogschaduw. En over oogschaduwbasis gesproken: die hoef je hier niet onder te gebruiken. Deze blijven gewoon perfect zitten zonder enige primer eronder. Halleluja.

Ja, het is wel duidelijk: ik ben blij! Heel blij met deze Oriflame The One ❤ Color unlimited eye shadow sticks en ik ben benieuwd of jij deze kent? Misschien wil je jouw eerste indruk na aanleiding van deze review delen, dan weet ik wat je ervan vindt.

Liefs,

Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief