Cosmetitext PR heeft mij weer een super lekker pakketje toegestuurd met de heerlijke eau de toilette van Oriflame Tenderly Promise. Ik ga hem met jullie delen. Even voor jullie om op te letten: ik fotografeer vanaf nu af aan in mijn mobiele fotostudio, dus mijn foto’s zullen veel wisselen en anders eruit zien, maar wel altijd vanuit mijn mobiele fotostudio, dus dan weet je het: Ja, ik maak nog steeds zelfs mijn foto’s. Maar voor nu gaan we lekker door met mijn review. Lees je mee?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Oriflame Tenderly Promise is om te beginnen niet zomaar een lekkere eau de toilette. Tenderly Promise heeft een verhaal die ik heel graag met jullie wil delen.

Een nieuwe Eau de Toilette die de World Childhood Foundation steunt

Dat is wat deze parfum is in 1 zin. Maar nog wat uitgebreider klinkt het:

Oriflame lanceert een speciale samenwerking met de World Childhood Foundation, vertegenwoordigd door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Madeleine van Zweden. Het bedrijf heeft een nieuwe geur ontwikkeld – Tenderly Promise – en voor elke verkochte flacon doet het een donatie aan de World Childhood Foundation, met als doel om daarmee meer dan 1 miljoen euro op te halen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dankzij deze donaties worden kinderen die verwaarloosd, misbruikt, uitgebuit en achtergelaten zijn geholpen om een gelukkigere, gezondere kindertijd te krijgen, vol dromen en de belofte van een betere toekomst.

En dat vind ik echt een geweldig standpunt om daarvoor te staan, en voor al die verschrikkelijke dingen op te komen en geld in te zamelen. Het is serieus dat ik deze parfum toegestuurd heb gekregen ter review, maar anders zeg ik zeker kopen. Maar ik heb je vast nog niet overtuigd, want je weet nog niks. Ook niets:

Over de World Childhood Foundation
De World Childhood Foundation is in 1999 opgericht door Hare Majesteit Koningin Silvia van Zweden met de Oriflame – af Jochnick Foundation als een van de mede-oprichters. H.K.H. Prinses Madeleine van Zweden trad in haar moeders sporen en werd honorair bestuurslid en projectmanager bij de Foundation. De World Childhood Foundation steunt meer dan 100 projecten voor kinderen die risico’s lopen, in meer dan 16 landen wereldwijd. Kijk voor meer informatie op Childhood.org

En wederom: Hoe mooi dat het dan in de familie blijft. Lang leve de Koningin van Zweden die ervoor zorgde dat haar dochter Madeleine haar in de voetsporen wilde treden. Opkomen voor kinderen die verwaarloosd, misbruikt, uitgebuit en achtergelaten zijn. Deze parfum moet ervoor gaan zorgen dat ze 1 miljoen ophalen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Over Oriflame en de World Childhood Foundation
Oriflame is mede-oprichter van de World Childhood Foundation. Toen het bedrijf de beslissing nam om een product te lanceren om de World Childhood Foundation te steunen was een geur de logische keuze. Een geur creëert namelijk een krachtige emotionele verbinding met deze speciale stichting, die wereldwijd kinderen beschermt. En zo werd het concept voor Tenderly Promise geboren: een compleet nieuwe geur voor Oriflame.

De inspiratie voor de geur
De inspiratie voor Oriflame Tenderly Promise Eau de Toilette was het idee van een onschuldig moment uit de kindertijd, van kinderen die vol zorgeloos geluk door een geurige bloementuin rennen, recht in de warme, veilige omhelzing van hun liefhebbende moeder. Een prachtig, eenvoudig moment – een moment dat alle kinderen zouden moeten beleven, maar waar de meesten helaas zelfs nooit van mogen dromen.

Ik vind dit echt geweldig mooi. Deze geur moet wel lekker zijn lijkt mij.

Laten we eens kijken naar de geuropbouw.

Ook even met hulp van de ingrediëntenlijst en info
Ook even met hulp van de ingrediëntenlijst en info

Oriflame Tenderly Promise Eau de Toilette is een elegante witte bloemengeur, die de belofte van onvoorwaardelijke liefde symboliseert. De geur opent met sprankelende citroen, perzikbloesem en roze peperkorrels, om het vreugdevolle geluid van een kinderlach weer te geven. Het elegante bloemenboeket in het hart symboliseert vrouwelijke verfijning, met crèmige witte lelie, lieflijke lelietjes-van-dalen en pioenroos. De basis is een warme, zachte omhelzing van sensueel sandelhout en poederige musk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De geurnotenpiramide:
Topnoten: citroen, perzikbloesem, roze peperkorrels.
Hartnoten: Witte Lelie, lelietje-van-dalen, pioenroos.
Basisnoten: sandelhout, musk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wat vind ik ervan in het algemeen? Laten we zeggen: “Vind ik de geur lekker?” En daarop kan ik volmondig JA zeggen.
Het is echt een lekkere geur. Zoals je kan lezen is het inderdaad een echte bloemige geur met een frisse, maar ook wel zoete toon erin. Op neutraal papier (gewoon een wit papiertje uit je printer) vind ik hem wat zuurder, frisser. Maar op mijn huid komen de zoete noten echt ook goed naar boven.

Wel moet je er rekening mee houden dat het een eau de toilette is, dus de geur is niet heel erg lang houdbaar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De flacon vind ik overigens echt super mooi. Hij heeft een soort 3D effect. De achterkant van het flesje heeft een “inkeping/ deukje” en aan de binnenkant van het flesje zit dan een prachtige print. De voorkant komt daardoor extra mooi uit. Wellicht kan je op deze foto zien wat ik bedoel.
Hij heeft ook een prachtige dop; deze is weliswaar gewoon transparant, maar door dat gouden accent vind ik hem extra bijzonder eruit zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Haal je de dop eraf dan zie je dat het een mooie gouden accentje is wat precies onder de dop valt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het is een normale verstuiver, die ook prima werkt. Dit kennen we allemaal wel, dus daar zal ik verder geen flauwekul over vertellen. Ja toch? 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deze lekkere frisse, bloemige parfum met een zoet toontje kan je kopen via Oriflame.com voor een prijs van €29,- voor het formaat wat je hier op de foto’s al kon zien: 50 ml. Prima betaalbare prijs. Sterker nog: Hij is nu op de site €19,99 dus sla je slag. Het is namelijk echt een aanrader.
Zeker gezien de gedachten waarmee deze parfum is gemaakt.

Ik ben benieuwd of jij deze parfum al kent en wat jouw eerste indruk is van deze parfum (als je hem nog niet kent).
Ik draag hem graag in elk geval.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief