Oriflame Stardust  ❤ Douchegel & Parfum! Dat zijn de 2 producten die ik opgestuurd heb gekregen, samen met een bodycreme van Cosmetitext PR. En daarvan heb ik vandaag de review van 2 producten: de douchegel en parfum.

En ik kan alvast zeggen: de producten zijn gewoon alleen al mooi om naar te kijken.

Oriflame Stardust

Dit zijn ze; alle producten die ik opgestuurd kreeg en waarvan ik vandaag een review heb voor je van de Bath & Shower gel & de eau de toilette.
En hoe mooi zijn ze?! Die sterren zijn echt wel heel erg tof hoor. Holografische zilveren sterren op de roze verpakking en paarse letters: vrouwelijker en schattiger dan dit wordt het niet.

Oriflame Stardust

Tada! De douchegel.

Oriflame Stardust

Deze heeft glitters! Hoe cool.

Deze douchegel heeft een inhoud van 200 ml en kost €11,-
Of ik de prijs goed vind? Ja hoor, Oriflame staat goed bekend en is ook echt goed vind ik en dat heeft ook wel een beetje te maken met dat mijn moeder dit merk al kende uiteraard en ik ben er nog net niet mee opgegroeid hihi. Maar ik kende het merk al heel snel.

De informatie via de Oriflame website luid als volgt:

Een heerlijke bad- en douchegel met Stardust’s betoverende geur van pruim, maanbloem en patchoeli. Deze sprankelende douchegel is mild genoeg voor dagelijks gebruik en verandert elke douche in een magisch moment. Geschikt voor douche en bad.

Mijn oordeel:

De geur is echt heel erg lekker. Dit zijn nu geuren waar ik van houd. Een behoorlijk lekker geparfumeerde geur met lekkere fruitgeuren en de patchoeli maken een perfecte combinatie.

De werking:

Ik vind hem een beetje tegenvallen; mijn huid vind het niet erg dat ik het gebruik, maar ik vind hem een beetje het gevoel geven dat mijn huid “squeaky clean” is. Net als bij de handzeep waar ik het gisteren al over had. Ze zijn beide niet zacht en verzorgend. Niet dat ze meteen heel erg uitdrogend zijn, maar dit is meer een douchegel die je gebruikt even in de ochtend om snel even schoon te zijn ofzo.

De bling bling:

En voor wie dacht: WAUW glitters, die moet ik hebben, dan krijg ik lekker veel glitters op mijn huid: Nope! Dat is dus niet waar. Ik heb er op gelet en er blijft geen één glittertje achter. Vind ik niet erg, maar ik had het wel gedacht.

Vind ik hem daarom echt wel het geld waar als ik heel eerlijk ben? Nee, ik vind dat dit best wel een beetje duur is voor een squeaky clean douchegel. Jammer. Ik zou hem dus zelf niet snel meer opnieuw kopen, hetzelfde als bij de handzeep.

Oriflame Discover Icelandic Purity

En dan de Oriflame Stardust eau de toilette!

Deze heeft een inhoud van 50 ml zoals je kan zien en de prijs is: €29,-

Oriflame Discover Icelandic Purity

Deze is toch geweldig? Hoe mooi is deze flacon! Echt heel erg mooi.

De verpakking & flacon:

De flacon is net als de verpakking lichtroze, met de holografische zilveren sterren en de paarse letters zoals we die al eerder zagen bij de douchegel ook. De dop is groen, wat ik heel verrassend vind, maar wel heel erg mooi aangezien ik hem eerder zilver of roze had verwacht.

Maar hey, daar gaat het niet om. Waar het wel om gaat is de geur.

De geur & mijn mening:

Dit is de omschrijving via de site:

Als sprankelende wensen die in de lucht hangen viert, Stardust Eau de Toilette de magie van het buitengewone met een vreugdevolle uitbarsting van pruim, mysterieuze maanbloem en een streling van sensuele patchoelinoten. Een betoverende, stralende geur die dromen uit laat komen.

Dat betekent dat deze dezelfde geurnoten heeft als de douchegel. En ja, deze is inderdaad heel erg lekker.

Door de fruitige noten opent hij heel fris en wordt later wat zoeter. Hij blijft lekker fris, maar niet super zuur en dat vind ik dan wel weer een voordeel.

Dit noem ik nu een lekkere, echt lekkere frisse geur met een zoetje erin. Super lekker!
Ik gebruik hem heel erg graag.

Waar voor je geld!

En de prijs is echt super betaalbaar. Super goede parfum voor een kleine prijs. Vind ik dus echt een goede deal.

Ken jij een van deze producten?
En wat vind je ervan? Laat je mening achter in de reacties.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief