Vandaag wil ik jullie meenemen in de wereld van Nagellak! Dit gebeurt zelden bij mij, maar vandaag dus toch. Ik kreeg voor een tijdje terug de nieuwste Oriflame producten opgestuurd, plaatste ik diverse artikelen online over de producten (hier ~ hier ~ En hier ook!!) En vandaag ga ik je de nagellak swatches laten zien. Dus als je dat wilt zien… klik verder!

Ik ontving de Oriflame THE ONE Long Wear Nail Polishes in 4 verschillende, maar prachtige kleuren.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En dit zijn ze!

4 kleuren die ontzettend draagbaar zijn in elk seizoen en voor elk meisje/ elke vrouw.
Ik vind ze echt heel erg mooi, en dan heb ik alleen de flesjes nog maar gezien.
Dus laten we maar kijken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tada! Hier zie je ze al bij het bijbehorende flesje. Zijn ze niet prachtig?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De kleuren zijn allemaal cream, zonder shimmer of glitter. What you see is what you get.

Laat ik ze even met je doornemen:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ball Rose is een heel schattig, lichtroze kleurtje. Perfect voor elke dag, elke gelegenheid, elke outfit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Red Sky is een klassieke felle rode kleur. Je moet hier wel echt van houden wil je het mooi vinden. En ik weet bijvoorbeeld dat mensen dit graag met Kerst zouden dragen. Het is een leuke kleur. Had hier een mooie shimmer ingezeten dan had ik hem mooier gevonden, maar dat is persoonlijk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Orchid vind ik een hele bijzondere variant van paars. Het is een paarse lak, die een beetje nijgt naar een lila kleur met een lichtelijk blauwe ondertoon die hem bijzonderder maakt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
London Red vind ik echt prachtig. Dit soort rode lakken vind ik echt het allermooist.
Bijzonder mooi en chique.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Samen vind ik ze echt geweldig. En mijn favoriet is London Red & Ball Rose.

Sorry dat ik ze niet heb geswatched op mijn eigen nagels, maar mijn nagels ben ik aan het laten groeien met 2 laagjes base-topcoat gel van SensatioNails. Ze zagen er echt niet uit en gelukkig beginnen ze weer een beetje normaal te worden en te groeien. Dus neem me niet kwalijk hiervoor. Toch wilde ik ze heel graag laten zien, want ze zijn heel erg mooi!

De lakjes zijn prachtig! En kosten €12,- per stuk!

Hopelijk vonden jullie dit leuk om te zien, laat ook weten wat je ervan vind.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief