Vandaag wil ik jullie een korte review geven van de Oriflame Discover Icelandic Purity ❤ Liquid handsoap. Deze kreeg ik een tijdje geleden binnen via Cosmetitext PR waar ik bij aangesloten ben. En vandaag ga ik je vertellen hoe die mij bevalt.

Lees je mee?

Oriflame Discover Icelandic Purity

De producten die ik kreeg uit de Oriflame Discover Icelandic Purity lijn zijn deze 3 producten;

  • Oriflame Discover Icelandic Purity Liquid handsoap
  • Oriflame Discover Icelandic Purity Shower gel
  • Oriflame Discover Icelandic Purity soap bar

En vandaag dus alles over de Oriflame Discover Icelandic Purity ❤ Liquid handsoap. Deze heeft een inhoud van 300 ml en kost €8,- Wat ik overigens een prima prijs vind gezien het merk Oriflame. En nu moet ik ook gelijk toegeven dat ik dan liever een Palmolive handzeep koop dan dit product, maar verder voor Oriflame is dit een mooie prijs, want ondanks alles is dit een heel mooi merk.

Nu heb ik al 2x laten doorschemeren: liever een Palmolive en de woorden ondanks alles.

Oriflame Discover Icelandic Purity ❤ Liquid handsoap

In het kort:

De verpakking:

Die vind ik heel mooi, heel fijn, niks op aan te merken. Hij is duidelijk, geen poespas. Mooi voor op elke badkamer.

De inhoud is ook prima. Ik heb hem nu een weekje denk ik in gebruik en er is nog niet veel uit, dus dat is echt een dikke prima.

De geur:

Sorry, ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: ik vind hem niet lekker.
Maar voordat ik vertel waarom, wil ik je eerst wat laten lezen! Dit is namelijk wat Oriflame erover zegt:

Zoals het wassen van je handen in het borrelende water van een IJslandse lente! Schuimende handzeep met verfrissende Aqua en Juniper geur aan de zintuigen doen herleven.

Dat is wat het zijn moet. En dit is wat ik ondervind:
Hij is inderdaad ontzettend fris qua geur, je handen worden wel gewoon schoon hiervan uiteraard, hij is niet “squeaky clean” dus niet het gevoel dat je huid meer uitgedroogd is dan iets anders.

Maar de geur vind ik gewoon echt niet lekker. Ik vind het meer een WC luchtje. Oh jeetje ik schrijf het op, omdat ik gewoon heel eerlijk ben, maar ik vind hem echt niet lekker. De geur die naderhand blijft hangen op je huid vind ik ook niet lekker. Soms heb je dat een geur met directe aanbreng hij niet lekker is en langzaam aan lekkerder wordt. Dat heb ik bij deze geur niet.

Echt heel jammer. Hij had zo lekker kunnen zijn.  Dat gevoel krijg ik erbij: het had zo goed kunnen zijn. Maar het is helaas echt niet mijn ding.

Dit zijn de ingrediënten:
(rechtstreeks vanaf de website)

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURETH-3, PARFUM, BENZOPHENONE-4, SODIUM BENZOATE, DMDM HYDANTOIN, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, BENZYL BENZOATE, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, PHENOXYETHANOL, CI 60730, CI 42090

Ik ben benieuwd of jullie deze geur kennen en wat jullie ervan vinden.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief