Voor een tijdje terug maakte ik een artikel met De Stijl Van… Maxima Zorreguieta
Dat was leuk om te doen, maar echt inspiratie heb ik niet meer voor iemand om uit te zoeken om daarover te schrijven.
Dit vind ik echt heel jammer, maar nu heb ik wel een idee.

Is dit iets voor jou?

Vind jij het leuk om op mijn blog te komen, heb jij een bepaalde “stijl” of wil jij anderen laten zien hoe jij je kleed, hoe jij je make-uplooks draagt (bijvoorbeeld altijd thema make-up of iets anders, is dat jou statement), draag jij altijd High heels (heb jij een hele kast ervan vol), kortom ben jij iemand die het helemaal leuk vind om foto’s van jezelf terug te zien voor dit artikel?

Toppie! Wat moet je doen? stuur mij een e-mail (zie contactpagina ) en laat mij weten waarom jij geschikt bent, stuur ook een foto van jou stijl mee en wie weet ben jij de gelukkige.

Geef door:
Je naam, leeftijd, hoe je jou stijl zou omschrijven en waarom jij geschikt bent.

Succes!

x Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief