Ik wil mij graag openstellen voor nieuwe dingen in het leven! Dat klinkt nogal diep, maar ik bedoel ermee dat ik al 2 dagen aan het bedenken ben, welke dromen en doelen in heb op blog-gebied, maar ook zeker op persoonlijk gebied. Daarom heb ik nog eens na zitten denken “Wat wil ik bereiken in 5 jaar tijd tot 10 jaar?” En nu snap ik dat je denkt “Maar in 5 jaar tijd gebeuren er hele andere dingen dan in 10 jaar, dus moet je geen keuzes maken?” En daar heb je gelijk in, maar het ging mij er even om dat ik even mijn persoonlijke doelen en wensen op een rijtje wilde hebben. Dat heb ik gedaan.

En dat deed ik wederom op Pinterest. Ik maakte dus wederom een moodboard.

Personal moodboard

Gewoon omdat het wel fijn is, om te bedenken wat je wilt in je leven. Lekker op 2 januari even openstaan voor je dromen. En als je klikt op de naam “Personal Moodboard” hierboven, dan neem ik je even mee in mijn droomwereld. Een droomwereld waarvan ik wens dat die uit gaat komen.

Wat je daar ziet:

  • Mijn droom om een lieve man te krijgen, waar ik uiteindelijk mee in het Huwelijk zal treden en we hopelijk ouders mogen worden.
  • Ik zou heel graag afvallen. Ik ben niet meer zo zwaar als een paar jaar geleden, toen schreef ik dit ook al, maar het gaat mij zoveel te langzaam.
  • En als tegenhanger daarvan zou ik mijzelf wat meer willen accepteren. Maar ook zou ik willen dat mensen wat liever naar elkaar zijn.
    Elkaar accepteren zoals we zijn en elkaar niet zoveel stress bezorgen.
  • Meer video’s maken, dat is wat ik te gek zou vinden, maar ik heb daar niet de juiste materialen voor helaas; dus ik hoop dat ik een keer de kans krijg om een mooie camera aan te schaffen.
  • Ik zou ook meer de business kant in mij naar boven willen laten komen. Vandaar al die quotes in dit overzicht.
  • Meer met visagie kunnen doen. Al heel lang een droom.
  • Iets met fotografie gaan doen zou ik fantastisch vinden.
  • En sparen! Ik wil namelijk een nieuwe slaapkamer inrichting, maar damn! Wat is dat duur.

Dat is dus een beetje samengevat wat ik wil bereiken in het leven. En daarom heb ik er ook geen specifieke einddatum aan gegeven, zoals eind van 2019. Ik denk dat sommige dingen tijd nodig hebben en je kunt uiteindelijk nooit je lot tarten of forceren. Soms moeilijk te accepteren, maar ik ben vastberaden om het dit jaar beter te gaan doen.

Hoe ziet jouw personal moodboard eruit op de dag van vandaag?

Ik ben benieuwd naar jullie kijk hierop en of je dit jaar ook bent begonnen met een soort moodboard 😉

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief