Sleek. I Love you!
Ik maak er regelmatig diverse ooglooks mee. Ik vind de pigmentatie perfect, blend super mooi en alles is te combineren met elkaar. Zo fijn, je hoeft maar 1 palet te gebruiken en je kan hele verschillende ooglooks maken.
Laatst liet ik je al wat van Sleek zien in dit artikel over het Showstopper palet en over die ben ik al zo blij.

Laatst had ik verjaardag en ik ging voor kleur, maar wel redelijk naturel.
Dus kijk maar mee naar de look die ik maakte.

04-05-2013 Sleek eyesHet palet dat ik heb gebruikt is Sleek Oh So Special
De eyeliner is van Catrice, oogpotlood van Etos, wenkbrauwen met Catrice, Wimpers met L’oreal Double Extension waterproof mascara.

Het is een neutrale look, met een beetje roze kleuren.
En ik vind hem zeer geschikt voor alledag. In mijn geval voor een aantal uren op visite gaan.
De oogschaduwbasis die ik gebruikte, van Zoeva, kende ik nog niet, het was een sample. Helaas is deze op de grond gevallen en ben ik er met mijn ladekastje over heen gereden, maar WAUW alles bleef perfect op zijn plek zitten.
Ik heb even gekeken en je kan hem hier kopen: Zoeva Eyeshadow Fix Pearl €5.80 7.5 ml

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit was dus mijn ooglook.

x Michelle

MiKa Beauty

Je mag het delen ❤Vind ik Lief